UPDATE 2: Llonch blijft in Tilburg

111
17515

UPDATE 2 (11-01)
Brabants Dagblad meldt dat Pol Llonch zeer waarschijnlijk het seizoen gaat afmaken bij Willem II. Het Spaanse Girona de club die afgelopen donderdag een bod uitbracht wat door Willem II werd afgewezen is niet meer terug gekomen met een verhoogde aanbieding. Hierop concludeert Willem II dat Girona niet wil doorpakken. Willem II wil zijn middenvelder liever niet tussentijds kwijt.

UPDATE
Het Brabants Dagblad meldt nu ook dat Girona Pol Llonch wil overnemen. Donderdagavond is een bod uitgebracht door de Spaanse club, maar is ook direct geweigerd door Willem II. Volgens Spaanse media zou de middenvelder al rond zijn met de club. Mocht dit het geval zijn, dan heeft de Spaanse club tegen de regels gehandeld. Een club mag een speler met een doorlopend contract pas benaderen indien er een akkoord met diens werkgever is. Willem II is pas recentelijke op de hoogte gebracht.

Llonch heeft nog een lopend contract tot 2021. Mocht het tot een transfer komen, zal Girona dus flink in de buidel moeten tasten. De tweededivisionist beschikt overigens over behoorlijk wat geld, aangezien zij deze zomer twee spelers heeft verkocht voor in totaal 22 miljoen euro.

Moet Willem II overwegen onze publiekslieveling te verkopen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Pol Llonch zou volgens diverse Spaanse media akkoord zijn met Girona. Het Spaanse EsportsRAC(81.000 volgers) meldt op Twitter dat Pol Llonch persoonlijk rond is met Girona, dat uit komt in de segunda division. Ook weten zij te melden dat Willem II zelf (nog) niet akkoord is met de Spaanse club uit Catalonië.

De transfer zou opvallend zijn, aangezien Willem II eerder nog aan gaf dat Llonch open stond voor een langere samenwerking.

111
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
50 Discussie draadjes
61 Discussie antwoorden
1 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
63 Gereageerd
HotseknotsReneantoniusCappieTricolores Forever Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

https://twitter.com/JansenMikel/status/1216133796086648833
Willem II vraagt 9 miljoen + 10% verkoop-clausule voor Pavlidis?

balliefleur
Lid
balliefleur

Geloof er niks van .
Willem II verkoopt Sol voor 3.5 miljoen maar weigert bod van 6.3 miljoen op Pavlidis 🤔🤔🤔

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Heeft vooral te maken met o.a. leeftijd, contractduur etc.
Daarbij is Pavlidis een veel completere spits dan Sol.

Weet niet of dit gerucht waar is, maar er zal best wel wat interesse zijn in Pavlidis!

Cappie
Gast
Cappie

T zou Zomaar kunnen dat Joris (En de staf)
In hem de absolute parel zien en dat Joris m alleen laat gaan voor een waanzinnig bedrag.
Bovendien zie ik echt wel 1 of meerdere clubs uit bijvoorbeeld Engeland zo’n bedrag neerleggen, die weten toch niet hoe ze met geld om moeten gaan.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ balliefleur

Wat er van waar is weet ik ook niet.

Maar het kan natuurlijk wel Palvlidis is nog een stuk jonger dan Sol en Palvlidis heeft nog un langer contract dan Sol had

Palvlidis heeft un contract tot de zomer van 2022

Sol had hier en contract tot de zomer van 2019 en met die optie tot de zomer van 2020

antonius
Gast
antonius

En dan voor 6M Sol terug kopen!!!

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Fake news. Die gast bestaat niet eens

Rene
Gast
Rene

Dit wordt geen fijne maand. Er zijn serieuze kansen dat we spelers kwijt gaan raken. Of anders dat we met teleurgestelde spelers de tweede competitiehelft in gaan (tuurlijk zijn het profs, maar ook profs hebben gevoelens). Sowieso wordt het nog een week of drie billenknijpen. Bah.

De fans daar zien Pavlidis trouwens wel zitten (en terecht) en lijken niet echt te schrikken van de genoemde miljoenen. Zie bijvoorbeeld https://twitter.com/AC67__/status/1216120544069812231.

TTB
Lid
TTB

@Lelystad Tricolore

Het account wat deze tweet heeft geplaatst is hartstikke fake.

“Mikel Jansen” is nergens terug te vinden als sportjournalist en de gebruikte afbeelding is er een van Jeremy Wright, een brits politicus en advocaat.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

@TTB Ja klopt. Ik was ook op zoek naar de bron. Inderdaad is hij fake. Bedankt voor de hulp smile

TTB
Lid
TTB

@Lelystad Tricolore

Geen probleem!

Vraag me alleen af of het gerucht wel of niet waar is. Het account wat jij plaatste lijkt het bericht over genomen te hebben van het account wat Rene hierboven geplaatst heeft.

Daar kan ik echter niet zo snel ontdekken of het nep is ja of nee.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

@TTB We zullen het zien. Het blijft tot nu toe een gerucht van twijfelachtige bron. We blijven alert! wink

Henkie013
Lid
Henkie013

Wanneer we de Fenkie en Sol miljoenen niet hadden gehad, had Willem II een bod van pakweg 2,5 miljoen niet kunnen weigeren. Daar leeft een club als Willem II van. Goedkoop slim inkopen en met fikse winst verkopen. Heel fijn dat Willem II nu gewoon nee kan zeggen tegen dat soort bedragen, omdat we flink in de plus staan en er sportief e.e.a. op het spel staat. Gaat dat bedrag richting de 5 miljoen, dan wordt het een ander verhaal. Gezien zijn leeftijd zal zijn waarde niet meer gaan stijgen. Voor pakweg een miljoen haal je met slimme scouting een… Lees verder »

Objectivo
Gast
Objectivo

Wat een suggestieve titel zeg. Weleens van onderhandelingstactiek gehoord? Girona gaat echt niet meteen een hoger bod plaatsen, daar gaat wat tijd overheen. Hopelijk blijft Pol, maar het is wel erg stellig geformuleerd ‘hij blijft in Tilburg. Vooralsnog wel ja.

Poppels
Lid
Poppels

en zoals aangegeven een storm in een glas water maar daar mag je niks over zeggen

Robby
Lid
Robby

Relaxed Jongens Adrie zorgt er voor dat Llonch blijft:

https://twitter.com/KSPRSMMR/status/1216004324964421633?s=19

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

😂 er hangt echt een goede, hechte sfeer in de selectie. Ik heb veel vertrouwen in de tweede competitiehelft.

Menneke
Gast
Menneke

De zomerse komkommertijd is wel èrg vroeg dit jaar… Ik geloof er geen milimeter van!!! (Hij blijft hier en tekent een nieuw/verlengd zijn contract.)

Jann
Gast
Jann

Update2:* vooralsnog. Kan ook gewoon tactiek zijn.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Tot 31 januari alles is nog mogelijk…

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Het beleid van onze club is spelers gratis of voor un klein bedrag ergens op te pikken en dan hopen dat je ze zodanig ontwikkelen dat je ze weer kunt verkopen zo kun je als club leven en overleven door groeien als club. Alleen geen oude schoenen weg gooien voor dat ge nieuwe het..
Mocht Pol vertrekken en er een vervanger zijn is het tuurlijk altijd afwachten of pol kan vervangen.

Maar met Sol👉 Isak👉 Palvlidis pakte goed uit

En ook met Crowely en Tresor pakte goed uit

sooike1973
Lid
sooike1973

Dat klopt helemaal. Maar handiger is om spelers nà een seizoen te verkopen ipv tijdens de winterstop

Top
Lid
Top

Laten gaan voor een leuk bedrag. Hoe jammer het ook is. Zo werkt het nou eenmaal. Doe je niks aan.

Berkel
Gast
Berkel

Zou zie je maar hoe vergankelijk clubliefde is. Spelers komen en gaan. Als llonch idd akkoord is gaat hij gewoon weg.

TTB
Lid
TTB

“Als Llonch idd akkoord is gaat hij gewoon weg.” De club moet ook akkoord zijn natuurlijk, anders gaat Llonch helemaal nergens heen. Het zou voor zowel Willem II als Pol Llonch het beste zijn om deze transfer (als dit bericht überhaupt waar is) uit te stellen tot in de zomer. Pol weet dan zeker of hij in La Liga kan gaan spelen en Willem II heeft nog tijd een geschikte vervanger te zoeken. Tenzij Girona nu een belachelijk hoog bod doet (5+ miljoen), dan zou het gekkenwerk zijn hem niet te laten gaan. Voor (een deel van) dat geld moet… Lees verder »

Lewis In Oranje
Gast
Lewis In Oranje

Coulibaly kunnen ze krijgen!
pol moet blijven!

UNITED
Lid
UNITED

Het meest opmerkelijke aan dit hele verhaal is toch dat llonch eerst aangeeft dat hij langer bij Willem II wil blijven. ,,Ik sta er in principe heel positief tegenover. Met mijn familie is het plan besproken. Zij zijn gelukkig in Tilburg en zou er geen bezwaar tegen hebben.” Daarnaast zegt hij “Ik denk dat er niks speelt rond mij. Ik zou het ook niet willen weten. Mijn agent seint me pas in als iets echt serieus wordt, want ik wil deze week ongestoord keihard werken.” En vervolgens heeft hij 3 dagen later een persoonlijk akkoord met een Spaanse club waar… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ UNITED

Maar pol zei ook dat ie persoonlijke doelen had en dat is Engeland of Spanje voetballen een droom is.EN dat ie het hier naar zijn zin heeft en goed heeft en zn vrouw ook kan . Maar als ie de kans krijgt om in Spanje te voetballen weer dichter bij familie en met un kleine is voetballen in zn eigen land hij dan Misschien liever doet

We gaan zien de komende weken hoe en wat er van waar is

UNITED
Lid
UNITED

snap ik dat hij dat liever doet. Maar schijnbaar was dit 3 dagen eerder niet aan de orde. Er zijn 3 opties of hij was in het interview niet eerlijk, of dit bericht is niet waar of er is in 3 dagen een hele hoop gebeurd.

Ik weet niet wat waar is maar de voetballerij blijft een vreemd wereldje

tricoscore
Lid
tricoscore

Wie zegt dat dat bericht klopt? Een Spaans krantje beweert dat hij rond is.
Heeft Llonch dat bevestigd? Het enige wat we zeker weten is dat er een bod is uitgebracht. Ik zou dus niet te snel conclusies trekken over clubliefde.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Zou een forse aderlating zijn als Llonch vertrekt, Pol is de cement tussen de stenen, de aanjager op het middenveld !

Mocht Pol vertrekken dan hoop ik dat ze Péna van Emmen halen, zeer goede speler !

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Mocht Pol vertrekken is het afwachten hoe groot het gemis zal zijn je zo zeggen groot en zomaar kunnen. Maar dat dachten we met Sol
en toen kwam Isak en toen die weg ging dachten we en nou. En je ziet dat Palvlidis het ook goed doet in de spits tot op (heden) en toen Crowly vertrok dachten we ook dat het een gemis ging worden maar nu hebben we Trésor.

De vervangers die tot op heden zijn gehaald voor die spelers hebben tot op heden goed uitgepakt.

Robby
Lid
Robby

Je hebt tegen Fortuna kunnen zien hoe groot het gemis van Pol is. Neem aan dat ze een vervanger voor hem halen maar zonder Pol is het middenveld nergens dus dat moet wel een hele goeie vervanger zijn.

sooike1973
Lid
sooike1973

Je bedoelt waarschijnlijk tegen Heerenveen

Robby
Lid
Robby

Ja sorry zie nu dat het Heerenveen was inderdaad. Maar toen bleek wel dat we niet zonder Llonch kunnen.

Dirruk
Lid
Dirruk

Ik hoop dat Joris nu gewoon het onderste uit de kan weet te halen met deze transfer, en met het geld zorgt dat er een goede vervanger wordt aangetrokken. En natuurlijk gaan we Poll Llonch missen want zijn kwaliteiten zijn voor Willem ll eigenlijk onmisbaar. Maar aan de andere kant moeten we niet vergeten dat we het als club moeten hebben van dit soort transfers. Hierdoor wordt je als club financieel beter en kun je weer nieuwe spelers aantrekken. Want toen Llonch naar Willem ll kwam had niemand ooit van ‘m gehoord en Holmen, Nunnely, Kohlert, Mike Tresor en de… Lees verder »

Grenzen
Gast
Grenzen

En met dat geld did Franse middenvelder kopen!

Tofting
Gast
Tofting

En zo is het maar net Dirruk. Als ‘ie vertrekt bloedt mijn hart, tegelijkertijd, ik heb veel vertrouwen in Joris en Martin.

Dekraak
Gast
Dekraak

Espanyol is eigenlijk zijn droomclub maar inderdaad hij heeft zeker de wens om er een succes van te maken bij Girona. Kwam er in 2015 zelden aan spelen toe maar toen was hij nog niet de voetballer die hij nu is. Ook lekker dicht bij familie 1,5 uur rijden van Barcelona

Club die het nodige geld heeft door ook goed scouten en slim doorverkopen. Dus die kunnen makkelijk 2/3 miljoen betalen

Als Willem II een hoofdprijs bedrag krijgt laat Pol gaan. Blijft voor mij altijd een stoere kerel. Maar hopelijk blijft hij gewoon bij onze trots.

UNITED
Lid
UNITED

Dan mogen ze als ze gepromoveerd zijn over een half jaar nog een keer een bod doen. Pol staat gewoon onder contract en Willem II hoeft helemaal niemand te verkopen.

Spelers als tresor, nunnely en pavlidis hebben in potentie veel meer transferwaarde. Llonch zorgt dat deze spelers beter kunnen renderen. Het zou dus zeer dom en kortzichtig zijn om hem te verkopen.

Joris flikker aub je telefoon gewoon in de zee!

PS. Heel dat girona zou ik sowieso geen zaken meer mee doen zoals zij te werk gaan.

sooike1973
Lid
sooike1973

Inderdaad. Geen deal in de winterstop. Laat girona maar lekker in juni aankloppen. Kan pol alsnog naar Spanje, weet hij of ze eventueel gepromoveerd zijn en hebben wij tijd zat om een goede vervanger te vinden.

Hoezeer ik het llonch ook gun, Als nummer 4 kun je het niet maken om je motor te verkopen in de winterstop

Dre
Lid
Dre

Dan moet girona wel meer bieden dan 2 ton want dat is natuurlijk een belachelijk bod. Dan kan de speler nog zo graag willen, een dragende speler mag je niet voor een appel en een ei laten gaan

Frietmet
Lid

Hoe kom je op 200.000? Zag gisteren een news account van Girona praten over 2-4 Miljoen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

@frietmet dat is nog veel te weinig er moet gewoon een bedrag tussen de 5 en 10 uit komen!

Robby
Lid
Robby

Dat is niet realistisch 2-4 mln is al heel veel.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Bekerfinalist en huidig nr 4 dus zeer realistisch!als een speler van Heerenveen voor 8 afgelopen zomer gaat recenter 1 van sparta voor 3 miljoen mag Willem ll zeker voor een bedrag tussen de 5 en 10 gaan….

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Het is dubbel. Natuurlijk wil je hem niet laten gaan, en moet je het alleen doen bij echt goed bod. Andere kant is dat je goed moet beseffen is dat juist omdat (!) spelers zich bij ons ontwikkelen en van de club de kans krijgen ee sprong te maken, maakt dat spelers überhaupt hierheen komen. Het is ook je levensader te verkopen 1) voor de centen maar 2) nog belangrijker om weer nieuwe potentiële toppers aan te trekken. Ik denk dat hij niet naar Girona gaat maar dat dit spel is voor een riant contract bij Willem II en om… Lees verder »

dn Baaierd
Lid

Hij is op dit moment de kracht van Willem II. Je kunt hem nu ook niet laten gaan dat kun je tegenover de spelers groep niet maken. Je bent samen begonnen om zo hoog mogelijk te eindigen dit seizoen en dan ga je niet 1 van je beste spelers laten gaan. Dan maar aan het einde van het seizoen, maar nu niet. Ik weet ook niet wie ze op de korrel hebben om het middenveld te versterken?Want daar mogen er wel 2 controlerende middenvelders bij komen. Danny Post van VVV zou niet verkeerd zijn ervaring en degelijk, of toch Chirrivella… Lees verder »

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Van de nr. 4 naar een 2e divisie ? Dat men hier nog serieus over nadenkt ook…

Robby
Lid
Robby

Ook nog de nr 11 van de LaLiga2. Ik zie voor Pol buiten financieel ook weinig verbetering.

sooike1973
Lid
sooike1973

Laat dat financiële voor een 27e jarige speler misschien eens heel belangrijk zijn?
Zeker bij een club uit de regio waar hij vandaan komt….

Ik hoop van harte dat hij blijft maar vanuit het oogpunt van llonch zou ik deze transfer goed begrijpen

Ome Joop
Lid
Ome Joop

No no no sinjor

Delano Hill
Gast
Delano Hill

Yes yes yes girl

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Wat?! No munnie?!

Martin Coolen
Lid

Zeker niet laten gaan, vooral niet dit seizoen.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Pol is de motor en het hart van Willem II. Zulke spelers kun je heel moeilijk vervangen in een korte periode ook als Willem II een hoge som ontvangt. Wat mij betreft moet Willem II hem nooit laten gaan. Hj is 2 Tapia’s waard.

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Willem II is geen liefdadigheidsinstelling, dus alleen voor de hoofdprijs laten gaan. Liever niet natuurlijk, maar Pol heeft zelf ook een mening. Zijn vrouw heeft het goed maar haar zin in Tilburg, Hij is DE man in de ploeg, en de aanjager en ingespeeld met zijn medespelers. Je kunt je ook afvragen, als er een vervanger voor Pol komt, of deze er dan meteen staat, en ook zo goed bij zijn spelers ligt. Ik denk van niet. Dus Willem II moet zijn poot stijf houden.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hoop dat ie blijft Pol is de motor op het midden veld die veel vuil werk op knapt. Zijn droom is in Spanje voetballen Girona staat dan wel 11e in de 2e divisie van Spanje maar het gat met de de nummer 2 is un punt of 8 zo beroemd staat Girona er ook niet voor

We gaan het zien wat er gaat gebeuren hoop dat ie het seizoen afmaakt hiet

UNITED
Lid
UNITED

Never nooit laten gaan. Als je hem verkoopt dan houden we dit niveau zeker niet vast. Deze groep gewoon bij elkaar houden.

Frietmet
Lid

Dat riep men vorig jaar ook bij Sol. Als ze echt meerdere miljoenen gaan bieden moet je gewoon snel schakelen en een vervanger aantrekken.

Zekur
Lid
Zekur

Diemers

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

,@zekur

Diemers voor Pol?
Diemers is een nummer 10 en daar hebben weTrésor voor…

Robby
Lid
Robby

Daarom is een schaduwlijstje zo belangrijk.

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Er kan nienand in de schaduw van Polleke staan

Relativist
Lid
Relativist

Dit krijg je dus als je als club goed presteert.

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik hoop dat dit niet gaat gebeuren… maar als het doorgaat dan voor de jackpot. We hebben jaren lang onze beste spelers voor een appel en een ei laten gaan. Dan maar een keer een 4 miljoen + bedrag en doorverkoop percentage.

Robby
Lid
Robby

Hij is 27 dus een doorverkoop percentage zal niet zo snel iets opleveren.

Relativist
Lid
Relativist

In het voetbal is niets zeker en alles mogelijk.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik snap de huidige tussenstand wel. Maar wij moeten het gewoon hiervan hebben als club. Gewoon van de hand doen als je een alternatief achter de hand hebt.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Voor een goed bod gewoon verkopen, mocht hij echt al akkoord met Girona zijn geweest betekend dat ook dat hij gewoon wil. Beter Een aantal miljoen in de tas dan een ongelukkige speler op het veld.

Poppels
Lid
Poppels

Speculeren, speculeren, speculeren. Komkommertijd en we gaan er allemaal in mee. Als alle geruchten waar zijn verkoop je hem voor 5 miljoen en koop je dat geweldige Frans talent voor 2. Winst van 3 miljoen en een talent erbij.

Ik wil niet speculeren maar Salah staat ook op het wensenlijstje van Willem II

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Kijk m speculeren die Poppels!

Poppels
Lid
Poppels

Schijnt in deze periode van het jaar het beste te zijn als je dat kunt. Moet je kijken wat een reacties op tilbo, facebook etc omdat er iemand iets zegt. Het is gewoon stemmingmakerij, niets meer.