UPDATE 2: Llonch blijft in Tilburg

109
17675

UPDATE 2 (11-01)
Brabants Dagblad meldt dat Pol Llonch zeer waarschijnlijk het seizoen gaat afmaken bij Willem II. Het Spaanse Girona de club die afgelopen donderdag een bod uitbracht wat door Willem II werd afgewezen is niet meer terug gekomen met een verhoogde aanbieding. Hierop concludeert Willem II dat Girona niet wil doorpakken. Willem II wil zijn middenvelder liever niet tussentijds kwijt.

UPDATE
Het Brabants Dagblad meldt nu ook dat Girona Pol Llonch wil overnemen. Donderdagavond is een bod uitgebracht door de Spaanse club, maar is ook direct geweigerd door Willem II. Volgens Spaanse media zou de middenvelder al rond zijn met de club. Mocht dit het geval zijn, dan heeft de Spaanse club tegen de regels gehandeld. Een club mag een speler met een doorlopend contract pas benaderen indien er een akkoord met diens werkgever is. Willem II is pas recentelijke op de hoogte gebracht.

Llonch heeft nog een lopend contract tot 2021. Mocht het tot een transfer komen, zal Girona dus flink in de buidel moeten tasten. De tweededivisionist beschikt overigens over behoorlijk wat geld, aangezien zij deze zomer twee spelers heeft verkocht voor in totaal 22 miljoen euro.

Moet Willem II overwegen onze publiekslieveling te verkopen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Pol Llonch zou volgens diverse Spaanse media akkoord zijn met Girona. Het Spaanse EsportsRAC(81.000 volgers) meldt op Twitter dat Pol Llonch persoonlijk rond is met Girona, dat uit komt in de segunda division. Ook weten zij te melden dat Willem II zelf (nog) niet akkoord is met de Spaanse club uit Catalonië.

De transfer zou opvallend zijn, aangezien Willem II eerder nog aan gaf dat Llonch open stond voor een langere samenwerking.

109 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments