SONG: ‘Wij zijn Willem II’

28
4393
Eerbetoon aan Henk van Meel (foto: (c) Toin Damen)

Wat een fantastische start van het seizoen!

Vrijdag zorgden de 500 aanwezige Willem II supporters in het uitvak dat de lat qua sfeer en beleving dit seizoen nog hoger is komen te liggen. De sfeer in het uitvak was super en het eerbetoon aan Henk van Meel zorgde dat het een emotionele en onvergetelijke avond werd.

Via de social media kanalen van Tilbo kregen we diverse vragen over de tekst van de nieuwe song die in het uitvak werd gezongen.

TEKST:
Wij zijn Willem II ALÉ
De mooiste club van heel het land 
Er is geen club die ons kan stoppen
Heel mijn hart aan jou verpand

Daarnaast zullen we regelmatig filmpjes toevoegen aan ons YouTube Kanaal.

Check hieronder de filmpjes van afgelopen vrijdag!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tisfeest
Gast
Tisfeest

Effe off-topic hoezo gaat de grote trommel bijna nooit of nooit het uitvak in. Mag dit niet of is daar een andere reden voor ?

djorisnul13
Lid

Voor uitvakken en het aantal mensen in een uitvak is een kleine snare drum in principe voldoende. Thuis is dat een ander verhaal.

djorisnul13
Lid

Ieder zijn mening. Maar degene die zeggen dat het nummer niet lekker loopt, zijn duidelijk niet in het uitvak geweest afgelopen vrijdag. Hij liep namelijk heerlijk en massaal. Kijk de laatste minuten van de wedstrijd maar eens terug. En tuurlijk kijken we of er nog meer nummers zoals Voor Niemand Bang inzitten. Maar dat is nou eenmaal erg moeilijk en moet ontstaan. Weet dat er een groep jongens dag en nacht bezig zijn om juist dit soort dingen te verzinnen ter behoeve van het verbeteren van de sfeer. Ik vind het nummer heerlijk en vond hem al fantastisch in het… Lees verder »

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Ik vond hem vooraf toen ik hem op FB voorbij zag komen helemaal niks, maar in het uitvak was hij juist erg lekker toen hij op het eind massaal ging. Denk ook dat je gelijk hebt en dat de meeste die kritiek hebben er vrijdag niet bij waren.

Z_013
Gast
Z_013

Eens dat het nummer goed klonk in het uitvak. De tekst loopt ook prima.

Echter het is wel een melodie die in Nederland al te horen is toch? Of anders in ieder geval heeeeel erg lijkt op een melodie van een van de songs van Ajax..

djorisnul13
Lid

Volgens mij niet hoor. Tenminste: ik heb hem nog nooit bij Ajax of een andere club in NL gehoord.

Z_013
Gast
Z_013

Vond het veel overeenkomsten hebben met ’90 minuten lang’ van Ajax. Net na elkaar geluisterd en deze is toch wat anders en wat sneller.
Dus niks gezegd.

013Bert
Lid
013Bert

Fijn dat mensen altijd zo graag nieuwe initiatieven de grond in boren. Misschien even de nieuwste Your Voice lezen…
Heerlijk nummertje 👌🏻

faf85
Lid
faf85

Heb zeer zeker de your voice gelezen. En ik sluit me daar ook zeer zeker helemaal bij aan. Maar dat neemt niet weg dat je wel een mening mag hebben over een bepaalde song. Hij loopt niet lekker. En hij is ook niet half zo aanstekelijk als bepaalde andere songs die mss wel door het zelfde groepje of persoon zijn bedacht. In dat geval zijn deze zelfde personen ook wel weer in staat om er iets beters uit te persen dan deze. Soms kun je een geniale song hebben die goed in elkaar steekt maar misschien net iets te moeilijk… Lees verder »

faf85
Lid
faf85

Het loopt alles behalve lekker. Valt zeer zeker wel een betere song te verzinnen dan dit gedrocht

Rene
Gast
Rene

Niemand houdt je tegen, Faf85…

Bs013
Gast
Bs013

Faf85 hedde oe huis al versiert? (Of is het ook niks dat deze gasten massaal de stad rood wit blauw willen laten kleuren)Kunde beter doen als mauwen over gasten die elke dag met de club en sfeer bezig zijn. Ik wil zaterdag tegen Vitesse minimaal 1 liedje horen die door jou verzonnen is goed?

faf85
Lid
faf85

Zie mijn reactie hierboven waarin ik verder tekst en uitleg geef… En als er iemand al 25 jaar elke wedstrijd met schorre stembanden thuis komt dan ben ik het.. prima en heel mooi dat er nu iets ontstaat met de jongere gasten etc etc. Super mooi verwoord door John in de your voice van afgelopen week. Ik sluit me daar ook zeer zeker bij aan. Maar als iemand een iets wat kritische mening heeft op tilbo dan zijn er heel wat figuren die dan gelijk op zo een manier reageren. Ik weet niet wie je bent ik ken je niet.… Lees verder »

bertje
Gast
bertje

Hoewel dit liedje niet mijn favoriet is, vind ik juist dat jij, meer dan Bs013, degene bent die zich minachtend uitlaat.

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Geen fan, sorry

Don dn macaron
Lid
Don dn macaron

Same here

Jos
Gast
Jos

Hoe komt het dat ik nooit vrouwen in het uitvak zie zitten. Zo erg zijn jullie toch niet? Of kijk ik niet goed?

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Die gaan alleen naar thuiswedstrijden om gezellig wat te drinken en op hun smartphones te kijken

Don dn macaron
Lid
Don dn macaron

Je kijkt idd niet goed, er zijn wel degelijk vrouwen in uitvakken

Karin I Hollart
Lid
Karin I Hollart

Idd Don, thuis EN uit present. Iedere wedstrijd, incl beker

Jos
Gast
Jos

Top!

Rene
Gast
Rene

Wat is dat toch met die misogynie bij sommigen hier?

Z_013
Gast
Z_013

Suggestie: Eerste zin
Wij zijn Tilburg, Willem II

Braojert
Gast
Braojert

Dit is wellicht nog beter en minder nageaapt idd!

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Nieuwe songs altijd leuk. Om het beter te laten lopen zou ik de derde regel veranderen in ‘Er is geen club die ons stoppen kan’ i.p.v. ‘ Er is geen club die ons kan stoppen’

Peer
Gast
Peer

De derde regel wel faalt hard, en alé klinkt ook niet

JTW
Lid
JTW

De mooiste club van heel het land
ipv
De mooiste club van het hele land

Willem Colores
Lid

Lekker nummerke wink