Sol (ziek), Avdijaj en Lewis ontbreken tegen Dortmund

15
1071
Fran Sol
TILBURG - 07-10-2018, Koning Willem II stadion. Dutch football Eredivisie season 2018 / 2019. Willem II player Fran Sol thanks the lord for scoring the 1-1 during the match Willem II - Feyenoord. Final score 1-1.

De zesde dag van het trainingskamp was de laatste waarop de selectie Willem II op de velden van Atalaya trainde en de een na laatste dag van Willem II in Spanje.

Tijdens de ochtendtraining werden de viziers voor de wedstrijd tegen de reserves van Borussia Dortmund op scherp gesteld. Na de warming-up en wat loopoefeningen, werden de vier doelmannen verdeeld over twee doelen en werkten de spelers op allerlei manieren af. Een-op-een met de keeper, met voorzetten van de linker- en rechterflank en door middel van een passeerbeweging een medespeler voorbij te gaan en op goal te vuren.

De laatste training was met het oog op de wedstrijd de kortste van deze week. Iets langer dan een uur stond een uitgedund Willem II op het veld. Donis Avdijaj haakte geblesseerd af, Fran Sol was ziek en James McGarry, Fernando Lewis en Jarno Abbel werkten ieder een eigen programma af. Door een doelpunt van Kristófer Kristinsson tijdens de afsluitende partijvorm, won team wit van team rood. Na het laatste fluitsignaal zat de negende en laatste training erop.

Vrijdag is om 12.00 uur de aftrap van Willem II – Borussia Dortmund II. De wedstrijd is via ons live Twitter-verslag te volgen. Om 20.10 uur vliegen de selectie en staf terug naar Nederland.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Willum
Gast
Willum

Wedstrijd is waarschijnlijk hier live te zien!

https://www.sofascore.com/de/willem-ii-tilburg-borussia-dortmund/ydbsljb

Herman
Gast
Herman

Hopelijk gaat Sol nog weg.
Groetjes, een tukker wink

wil
Lid
wil

Doe eens normaal man.

Rene
Gast
Rene

Goh Wil, je snapt die humor van Herman toch wel? Chill man. En Herman, ook zonder Sol komen wij wel een ronde verder hoor. Maar alvast bedankt voor de beenham!

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

Helaas moeten we je teleur stellen. Hij gaat er 3 inschieten tegen jullie smile

Rijst
Gast
Rijst

Prima timing, Sol. Beter nu een griepje verwerken, dan over een week!
Beterschap, rust maar lekker lang uit.

Maaszult
Gast
Maaszult

Poeh, in dit ene uitzonderlijke geval hoop ik dat Sol ook écht ziek is, en niet om een andere reden afwezig op de training… Fran, beterschap, we hebben je hard nodig tegen de ratten!

balliefleur
Gast
balliefleur

Ik hoop het ook dat hij echt ziek is Want op Twitter worden de geruchten steeds sterker dat leeds unites heel erg serieus zou zijn

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Sol maakt het seizoen nog gewoon af hier. Zijn doelpunten nog verder opschroeven en dan het nieuwe seizoen die stap maken. Dit is de uitspraak en hier zult u het mee moeten doen

,💪Fran sol💪

En mocht Sol overhoopt tocht vertrekken in de winterstop wat ik niet zie gebeuren.

Kan het zomaar zijn dat Armenteros gehuurd wordt

Frietmet
Gast
Frietmet

Sorry maar Sol heeft clubs van het kaliber Leeds als afgewezen toen hij naar Willem II kwam. Die gaat daar echt niet heen.

gejes
Lid
gejes

En dat geloof je zelf? Die kan daar in een week verdienen wat hij hier in twee maanden krijgt. Bovendien speelt hij daar (twee) wekelijks voor 35.000 man. Leeds maakt ook nog eens een dikke kans te promoveren naar de Premier League. Dus als dit serieus is….

Ik zit morgen bij Leeds – Derby County. Zal mijn ogen en oren eens extra de kost geven.

Robby
Gast
Robby

Oei de geruchten vanuit Leeds zijn wel heel sterk jongens……Hoop zo dat het niet waar is.

Tricolores1896
Gast

Wedstrijd nergens live te zien?

Allochteun
Gast
Allochteun

Jawel, in Atalaya

Kruikemans
Gast
Kruikemans

Wedstrijd wordt gespeeld op een veld van het La Dama de Noche Marbella Sport City Centro.

http://www.serranofont.com/wp-content/uploads/2017/03/Dama-de-Noche-Marbella-Sport-City-1024×684.jpg