Sol trots op eigen song

4
854
Fran Sol kopt de 3-0 binnen! (foto: (c) Toin Damen)

Na afloop van de wedstrijd in Alkmaar stond Fran Sol niet alleen te genieten van de overwinning, zijn twee doelpunten, maar ook van de fantastische supporters in het uitvak. ‘Als klein jongetje droom je van dat supporters je toezingen’

Hopelijk kunnen we hem nog lang toezingen in het Koning Willem II stadion en vanuit alle uitvakken.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Ondanks dat het liedje voor Fran Sol al meerdere malen door het stadion geklonken heeft en de hoge heren van de Neerlandse media het ook aangestipt hebben in hun verslaglegging stel ik toch voor het liedje iets te wijzigen. We have got Fran Sol (De vorm We’ve vind ik erg informeel. De mensen tegen wie wij het zingen kennen wij immers niet persoonlijk) I sincerely hope that you will understand (Is beleefder, vrijblijvender en positiever. In de huidige vorm gaan we er van uit dat men het niet begrijpt) When he gets the ball, he might score another goal (Ondanks… Lees verder »

SargentD
Gast
SargentD

Wilde je bijna een duimpje omhoog geven voor je positieve bijdrage, maar ondanks dat niet elk balcontact resulteert in een doelpunt maak je met ‘might’ zijn prestaties toch veel te klein. Dus ik vrees dat ik het toch een keer ernstig oneens moet zijn met je.

Trico Sores
Gast
Trico Sores

Beste Evert. Ik twijfel niet aan je oprechtheid, maar ik word soms zooooooooo moe van je geiten-wollen-sokken teksten, ppffffffffff.

Frietmet
Lid
Frietmet

Evert is een trol.