Sol op bezoek bij Watford

22
2429
Fran Sol held van beroep

Fran Sol was zaterdag aanwezig bij de wedstrijd tussen Watford en Crystal Palace (0-0) in de Premier League. Dat heeft de spits van Willem II zondag bevestigd in gesprek met het Brabants Dagblad. Volgens Willem II ging het om een privébezoek zonder officiële status. Er lag geen verzoek om met Sol te praten, zo stelt Willem II.

De Spanjaard werd twee maanden geleden al in verband gebracht met Watford. De interesse viel samen met de komst van landgenoot Javi Gracia als trainer. Willem II en Watford onderhouden een goede relatie, want vorig seizoen werd Obbi Oulare door de Engelsen een half seizoen in Tilburg gestald. Watford is echter niet de enige club met belangstelling voor Sol. Zondag schreef Superdeporte dat ook Valencia de verrichtingen van de aanvaller nauwgezet volgt. Hij kent trainer Marcelino nog uit hun gezamenlijke periode bij Villarreal.
Sol is in dienst van Willem II tot een van de goalgetters van de Eredivisie uitgegroeid. De 26-jarige basisklant maakte al zestien doelpunten en werd in de winter ook nog met een transfer naar de Bundesliga in verband gebracht. De huidige verbintenis van Sol loopt medio 2019 ten einde. Willem II heeft een eenzijdige optie voor nog een seizoen. Sol maakte in 2016 de overstap van Villarreal naar Willem II. Sindsdien noteerde hij 60 competitiewedstrijden en 26 doelpunten voor Willem II.

Lees meer op www.voetbalzone.nl

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments