Sol ontzettend opgelucht

6
1317

Nadat Fran Sol gisteren ontzettend goed nieuws had gekregen van zijn specialist, was er grote opluchting bij alle mensen die Fran en Willem II een warm hart toedragen. De uitslagen van de scans en onderzoeken zijn positief en hij behoeft geen behandeling.

Vandaag was “onze Fran” op de club en keek vanaf de dug-out tevreden naar de training van zijn ploeggenoten.

Hoe was het om vandaag weer op de club te zijn?
“Ik voel me ontzettend opgelucht!” vertelt Fran Sol lachend. “De afgelopen dagen hebben we in zoveel spanning gezeten dat het nu fantastisch is om hier op de club dit positieve nieuws met iedereen te kunnen delen. Ik heb zoveel geluk gehad. Alle onderzoeken wezen in de richting van een kwaadaardige tumor. In meer dan 90% van de gevallen, blijkt dit na de operatie dan ook zo te zijn. Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik bij de groep hoor waarbij er niets aan de hand is.”

Hoe heb jij de afgelopen periode beleefd?
“Het was een zeer intense periode. Mijn vrouw en ik willen graag kinderen, maar helaas bleef een zwangerschap uit. We zijn hierdoor in het ziekenhuis beland en daar werd bij een standaard controle een vlek ontdekt. Toen is alles in een stroomversnelling geraakt en ben ik vrij snel daarna geopereerd. Mijn ouders, zus en schoonmoeder zijn meteen over gekomen uit Spanje en ik heb samen met hen en mijn vrouw geprobeerd om deze periode zo rustig mogelijk door te komen en zoveel mogelijk vertrouwen te houden in een goede afloop. De steun die ik daarbij heb gekregen van alle supporters, spelers, mensen binnen de club, maar ook mensen buiten de club was overweldigend en hartverwarmend.”

Hoe kijk je nu naar de toekomst?
“De toekomst ziet er weer rooskleurig uit. Ik ben net zo gezond als dat ik was voor de operatie. Ik voel me het lekkerst als ik kan voetballen en ik kan dan ook niet wachten om weer op het trainingsveld te staan. Ik laat dit hoofdstuk achter me en ga me samen met het team weer focussen op de competitie. Ik wil nogmaals iedereen enorm bedanken voor de hartverwarmende steun! Ik kan niet omschrijven hoe belangrijk dat voor mij en mijn familie is geweest. Ik ben blij en trots dat ik onderdeel ben van de Willem II familie. Uiteraard wil ik ook de medische staf van de club en de medici in het ziekenhuis bedanken.”

De komende dagen zal Fran rust houden om goed te kunnen genezen van de operatie. Het is de verwachting dat Fran Sol eind volgende week de training met de groep zal hervatten.

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments