Sol: ‘Niet normaal, het is één van de redenen dat ik bij Willem II ben gebleven’

7
1252

Fran Sol voelt zich een bevoorrecht mens in Tilburg. Mede door de massale steun van de Willem II-supporters besloot de Spaanse spits te blijven deze zomer.

“Het voelt goed, het voelt geweldig”, aldus Sol tegen Voetbal Inside over zijn situatie bij Willem II. Toen vrijdagavond bleek dat de goalgetter niet zou vertrekken, verzamelden tientallen Willem II-fans zich bij het stadion met een spandoek. “Ik kan niet gelukkiger zijn, omdat de fans zoveel van me houden.”

“Soms moet je even stilstaan bij hetgeen belangrijk is in het voetbal: de fans die van je houden. Ik wil ze belonen met een mooie show en veel goals”, vervolgt Sol. “De slechte kant die ook bij het voetbal hoort, zoals geld en donkere dingen, zijn niet belangrijk.”

De Spaanse spits, die zaterdagavond de eretreffer maakte voor Willem II tegen PSV (6-1), is blij met zijn langere verblijf in Tilburg. “Ik had heel veel redenen om bij Willem II te blijven. Eén was de liefde die de fans me geven, het is niet normaal. Het was één van de redenen dat ik bij Willem II ben gebleven.”

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments