Sol kondigt transfer aan!

43
3581

“Ik denk dat het nu tijd is om terug te keren”

Niet Mexico, maar Spanje wordt zeer waarschijnlijk de bestemming van Willem II-spits Fran Sol. Er is veel belangstelling vanuit zijn vaderland, erkent Sol woensdag in gesprek met Marca.

Dinsdag werd bekend dat Cruz Azul, Tigres en Club America – drie grote ploegen uit Mexico – Sol graag naar Midden-Amerika willen halen. De goalgetter heeft echter een voorkeur voor een langer verblijf in Europa. Hij wil graag terugkeren naar Spanje, waar hij eerder voor onder meer Villarreal speelde.

“Ik ben nu aan het uitrusten en aan het nadenken over mijn toekomst”, wordt Sol (26) geciteerd. “Wanneer ik terug ben gekeerd van vakantie, kan ik hopelijk snel een knoop doorhakken. Het klopt dat diverse teams belangstellig hebben. Ik wil in Europa blijven, dat is mijn eerste optie. Iedereen wil in de beste competitie ter wereld spelen. Ik denk dat het nu tijd is om terug te keren.”

Bron: VP.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jbj.ot
Lid
jbj.ot

Het duurt wel lang voordat we wat horen over Fran, zou het dan misschien toch zo kunnen zijn dat hij nog 1 jaartje blijft spelen in het rood wit en blauw ?

Persoonlijk hoop ik dat Fran nog blijft, want de nieuwe spelers laat ook nog lang op zich wachten. Hoop ook niet dat ze met die velikonja aan komen zetten, komt gewoon tekort.

 

Hans
Gast
Hans

Gewoon afwachten tot het WK voorbij is, dan gebeuren er de gekste transfers.

Hans
Gast
Hans

Ook bij Willem II, daarna flink aan de slag met de 3 à 4 nieuwe spelers inpassen en hup naar de middenmoot

 

wil
Lid
wil

Er is geen wedstrijd op de Open Dag.

Dirruk
Gast
Dirruk

@wil,

Weet je dat 100% zeker ja? Ik heb gehoord dat………..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk
Wie wordt de tegenstander ?

wil
Lid
wil

Is er nog nieuws over Sol?

12augustus1896
Gast
12augustus1896

Villareal haalt spits Karl Toko Ekambi voor 20 miljoen van Angers uit de Ligue 1. Hij is 25 jaar en heeft dit seizoen 17 doelpunten gemaakt voor de nummer 14 van de competitie. Is dit niet de Fran Sol van de Franse competitie, aangezien Sol 26 jaar oud is en 16 doelpunten heeft gemaakt voor de nummer 13 van de Eredivisie. In dat geval zou Sol toch ook aardig wat geld op moeten leveren in het geval dat hij naar Spanje vertrekt, desondanks dat de Ligue 1 kwalitatief natuurlijk wel beter is. Natuurlijk geen 20 miljoen, maar als je het… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

12Augustus1896

10 miljoen? Dan gaan we never nooit ontvangen hoor . Hopen mag. Maar voor sprookjes moet je toch echt in de Efteling zijn!!

Robby
Gast
Robby

Zeg het is niet zo dat als een club 2x zo groot is de transferbedragen ook 2x zo groot zijn. Bij deze speler weten ze dat hij functioneert in een grote competitie. Sol moet zich nog bewijzen in de grote competitie. Ja eredivisie dat gaat hem goed af bij een club dat 3kwart van zn wedstrijden vol op de verdediging leunde. Clubs zullen daar rekening mee houden bij het neerleggen van een bod.

wil
Lid
wil

Hopelijk toch wel meer dan 2 Miljoen.We zijn per slot van rekening geen Action.

 

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Lammers huren van PSV. We hebben als Sol weg is toch 2 spitsen nodig. En Lammers mag verhuurd worden om minuten te maken in de Eredivisie.

drobs
Lid
drobs

Opoe Henk, ik zie liever onze jeugd een kans krijgen in de Ere dan eentje van psv..

Sprang
Lid
Sprang

Welke jeugd?

@win
Lid
@win

Lammers ís onze eigen jeugd…

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Ik heb zelf natuurlijk ook een voorkeur dat de eigen jeugd de kans krijgt, maar er moet dan wel een geschikte spits beschikbaar zijn. Je moet het probleem niet onderschatten met Sol,Ogbeche,Rienstra, en Haye zijn we buiten het gemis straks ook z’on kleine 40 doelpunten armer. En spelers die er gemiddeld 10 of meer scoren in de Eredivisie zijn nu eenmaal zeldzaam. Ik denk dat een speler als Lammers( mits genoeg speelminuten en dat lukt wel bij Koster) dat wel in zich heeft. En wat ook belangrijk is het is een jongen uit Goirle, en dat kan ook weer wat… Lees verder »

dn Baaierd
Lid

Ben ook zeer benieuwd wanneer er weer één of meerdere nieuwe spelers worden gepresenteerd. En wie onze Spaanse verrassing is waar het al een tijdje over gaat.

Come on Willem II laat ons niet te lang wachten😉

JTW
Lid
JTW

Die Spaanse verrassing is toch gewoon Pol Llonch?!

Robby
Gast
Robby

Dacht ik ook maar dat blijkt niet zo te zijn. er zijn nog 2 Spaanse verrassingen waarvan 1 pas tekent als Sol weg is.

Frietmet
Lid

Of hij mag Sol niet, of het is een spits die bang is op de bank te komen.

Tilburg013
Gast
Tilburg013

@Frietmet, vergeet het financiele gedeelte niet. Zoals Dirruk hier al aangeeft, moet het nu niet moeilijk zijn om de speler te raden. Het BD sprak laatst over de zelfde speler. Dus nu weten we het allemaal wel denk ik, toch?

Farrington
Gast
Farrington

Zou het dan toch gelukt zijn om Diego Costa te strikken smile

Nillis
Lid
Nillis

Cardona en Poveda?

Van mij mag het:
http://www.fcbarcelona.com/videos/more-football/barca-b/news-features/marc-cardona-7-goals-in-8-games

Vorig jaar heeft ie er 17 in 31 wedstrijden… Laat maar komen wink

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Dn Baaierd

En ik ben nog benieuwder wanneer er witte rook te zien is aan de Goirleseweg qua nieuwe hoofdsponsor !!!

dn Baaierd
Lid

@Forza Willem II

Dat is inderdaad ook een zeer belangrijk punt. Hoop ook dat dit zeer snel rond is.

dn Baaierd
Lid

Het maakt niet uit waar Fran naar toe gaat. Als het voor hem maar een gewenste club is, en dat Willem II er de centjes voor krijgt die ze in gedachte hebben. En Fran het gaat je goed.

Sprang
Lid
Sprang

Wat een suggestieve kop is dit joh. Er staat nergens dat hij een transfer aankondigt in het hele stuk. Enige dat er staat is dat hij een keus gaat maken na zijn vakantie.

De knoop doorhakken kan ook zijn dat ie nog een jaar blijft

Dirruk
Gast
Dirruk

Inderdaad Sprang,

 

Hij zegt toch dat het tijd is om terug te keren!!

 

Welkom terug in Tilburg Fran, en nog veel meer welkom terug in Tilburg Aida!!

 

de speler van Barcelona B hebben wij helemaal niet nodig.👊🏻

 

Sprang
Lid
Sprang

Ik snap ook wel dat hij weg gaat dirruk. Maar vind de kop gewoon suggestief.

JTW
Lid
JTW

Persoonlijk denk ik dat Sol wellicht de eerste paar trainingen en oefenwedstrijden nog gewoon speler is van Willem II. Is net terug van zijn vakantie in Jordanië en blijft de komende paar weken nog in Spanje bij zijn familie en vrienden. Daarna zal hij de knoop doorhakken en zich richten op een transfer.

JamesQuinn
Lid
JamesQuinn

En dan het risico lopen dat je één of andere slager uit Dongen met profileringsdrang tegenkomt en als gevolg daarvan 5 miljoen mislopen? Ga er maar niet vanuit. Meetrainen kan, maar de kans lijkt me zeer aanzienlijk dat Sol zijn laatste wedstrijd voor ons heeft gespeeld.

Harry
Gast
Harry

Als er een limiet in zijn contract staat en hij wordt benaderd door een club die dat bedrag wil betalen dan heeft Willem ii verders geen bemoeienis en kan Fran zelf kiezen.

Robby
Gast
Robby

Ownee je gaat ons niet vertellen dat wij 2 jaar geleden zo slim waren om een afkoopsom op te nemen he?

twannie
Gast
twannie

De nederlandse top zit te slapen

word minimaal 6 a 7 miljoen hopelijk naar spanje

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

Heeft Willem II ook nog iets te zeggen in het geheel? Natuurlijk moet Sol gaan spelen waar hij graag naar toe wil maar ik lees nergens iets over onderhandelingen vanuit de kant van Willem II.

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

Lijkt mij dat Sol eerst zelf tot een akkoord komt met een club. Heeft voor Willem ll weinig zin om met clubs te onderhandelen waar hij toch niet naar toe wil!

JTW
Lid
JTW

Het lijkt mij dat een club eerst informeert bij Willem II en/of de zaakwaarnemer van Sol wat de richtprijs is, anders heeft tot een akkoord komen met Sol ook weinig nut als blijkt dat Willem II het driedubbele verlangt. Na een akkoord van Sol en een club zal de club tot een definitieve overeenkomst moeten komen met Willem II. Hierbij lijkt het mij ook dat ze dan aangeven een optie hebben om zijn contract met een jaar te verlengen, waardoor hij dus nog 2 jaar onder contract staat.

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

Precies, zo gaat het. Ik reageer op het feit dat Willem ll nog niet hoeft te  onderhandelen aangezien Sol waarschijnlijk nog niet heeft aangegeven welke club(s) zijn voorkeur geniet(en).

jako
Gast
jako

Groot gelijk..wat moet je bij die Azteken doen…

Zekur
Gast
Zekur

Wat een mega belangstelling is er voor onze goalgetter zeg. Dit moet zwaar verzilverd worden. Het zijn namelijk allemaal clubs die niet op een miljoen meer of minder hoeven te kijken. Ze kopen gewoon doelpunten!

Henry
Gast
Henry

Het is het hem van harte gegund. Ik zie een mooie awayday aankomen naar España!

Nick
Gast
Nick

Zijn nieuwe club uitnodigen op de open dag… De eerste helft in het rood-wit-blauw en de tweede helft in de kleuren van zijn nieuwe club!

Zou een mooi afscheid zijn!

Frank1896
Gast
Frank1896

Dat klinkt allemaal heel leuk maar de open dag is net voor de competitiestart. Ik denk dat beide teams tegen die tijd vooral 90 minuten willen oefenen met hun basis opstelling. Uiteindelijk gaat een goede voorbereiding en dus het resultaat dan voor de emotie.

Overigens wel een perfect idee om zijn nieuwe club uit te nodigen!