Sol kan kiezen uit drie Mexicaanse clubs

15
2002
Fran Sol neemt afscheid, foto: De Kruikenzeiker

Een transfer naar de Mexicaanse competitie wordt steeds waarschijnlijker voor Fran Sol. Marca Claro meldt dinsdag dat Cruz Azul, Tigres en Club America de goalgetter van Willem II willen inlijven. 

Sol (26) scoorde de afgelopen twee jaar aan de lopende band in Tilburg. Nu aast de Spanjaard op een stap hogerop. Aanvankelijk had Sol een voorkeur voor een transfer bínnen Europa, maar nu de interesse vanuit Mexico toeneemt en concreet wordt, blijkt hij wel degelijk oren te hebben naar een verhuizing naar Midden-Amerika.

Eind mei onthulde Sol in gesprek met Marca Claro dat topclub Cruz Azul hem inderdaad graag wil hebben. Nu zijn ook Tigres en Club America dus in de markt voor de aanvaller. Ná zijn vakantie gaat Sol een knoop doorhakken. Willem II staat open voor een transfer; het contract van Sol loopt over één jaar af.

Club America werd in een eerder stadium gelinkt aan Luuk de Jong en Bas Dost. De zaakwaarnemer van De Jong was onlangs nog op bezoek in Mexico.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

De Zangeres Zonder Naam zong er al over dus wie zijn wij om te zeggen dat hij daar niet naartoe moet gaan niet waar? Maar hoe heet die zangeres nou? grin

Ik was ooit ook in Mexico. Hartstikke aardige mensen. Prachtig land en ze zijn echt trots op hun land. Mogen wij ook wat meer zijn naar mijn mening! Of je nou uit Grunn, Kierchrao of Tilborrig komt, we zijn allemaal mensen, allemaal één Nederland.
Evert

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Als ze maar voldoende schuiven he

Top
Gast
Top

Als je het doorverkooppercentage achterwege laat, kun je dan een half miljoen meer vragen?

Frietmet
Lid

Gewoon wachten tot Leon of Pachuca uit Mexico interesse hebben. Zijn clubs van Carlos Slim, geschatte vermogen van 54 Miljard.

wil
Lid
wil

Laat die clubs maar bekvechten.

 

Ftricolores1
Gast
Ftricolores1

Een rechtsback van Heerenveen is al een miljoen of 5 waard… Dan mag ik voor Sol ook minimaal een gelijkwaardig bedrag verwachten.. Ben benieuwd!

UNITED
Lid
UNITED

Club America speelt in een stadion van 89.000 man zag ik. Is geen kleine club. Dat ze maar snel een lading pesos overmaken.

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

De 2,3 miljoen die eerder werd genoemd kan nu weleens wat hoger uit gaan vallen! Ik vind het eigenlijk maar een schijntje als je ziet wat voor bedragen er tegenwoordig worden betaald. Het is Sol in ieder geval van harte gegund.

Nillis
Lid
Nillis

Het is logisch als hij hogerop wil.. mooi land.. genoeg temperament om hem heen.. nice weather.. wat wil je nog meer.. Hij verdient het ook.
Maar ik hoop toch wel Joris en kornuiten daar een goede zakcent voor terugvragen!

Hoe hoger de vraag… hoe hoger de prijs… normale marktwerking lijkt me!