Sol in belangstelling van Valencia en Watford

26
3334
Fran Sol scoort zijn 14de van het seizoen (foto: Toin Damen)

Fran Sol staat in de belangstelling van Valencia, als we Spaanse media mogen geloven. De nummer vier van Spanje is druk aan het scouten voor volgend seizoen en heeft het oog laten vallen op deEredivisie-uitblinker.

Valencia heeft nog geen groen licht om werk te maken van bepaalde transferdoelwitten, maar heeft wel duidelijk op papier staan welke spelers voor volgend seizoen een versterking zouden kunnen zijn. Sol (Willem ll) en Garcia (NAC Breda) staan op dat lijstje.

Sol maakt dit seizoen met zijn zestien doelpunten indruk en staat naar verluidt niet alleen bij Valencia op het verlanglijstje, maar ook bij diverse clubs uit Nederland en het buitenland. De Spaanse spits kan in de Primera Division herenigd worden met trainer Marcelino, met wie hij al eerder samenwerkte bij Villarreal.

Als Valencia Sol weet te strikken, dan wordt hij niet gehaald voor de basis. De 26-jarige goalgetter wordt vooral gezien als stand-in voor de spits die er nu loopt. Sol heeft bij Willem ll nog een contract tot de zomer van 2019. (met nog eenzijdige optie van 1 jaar voor Willem II)

Sol zou ook naar Watford kunnen, en Sol gebruikte het weekend om de sfeer te proeven bij de club uit de buitenwijken van Londen.

(www.voetbalprimeur.nl)

26 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments