Sol blij dat Fran Jr een echte Kruik is

15
1078
Fran Sol & Fran Jr

Fran Sol liet in een interview met foxsport weten dat het moeilijk was om de kleine achter te laten. De kleine is gezond en in goede handen en met een extra lange nachtrust was hij fit voor de wedstrijd van vandaag. Hij is blij dat zijn zoon in Tilburg geboren is, de stad waar hij zo geliefd is. Verder vraagt hij de media hem te respecteren en geen geruchten te verspreiden omdat de transferwindow weer is geopend!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Nick
Gast
Nick

Sol jr. in oranje!

Rene
Gast
Rene

Moeten we papa Fran nu ook voortaan Fran Sol sr gaan noemen trouwens?

Rene
Gast
Rene

Hij is kaal
Hij heeft geen pruik
Fran Sol junior superkruik

lol

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Absolute prof. Wat een enorme inzet toont de man voor Willem II. Fantatisch dat hij nog altijd voor ons mag spelen.

king90
Lid
king90

Hij is een echte kruik en heeft veel voor ons betekent! Laat de minnetjes maar komen, maar in de winterstop verkast ons Solletje naar Feyenoord.

Maaszult
Lid
Maaszult

Treurig. Lees nog eens terug wat Fran specifiek vraagt aan het eind van zijn interview. Geen geruchten verspreiden over een mogelijke transfer. En wat doet mevrouw…

king90
Lid
king90

Reageer je over 14 dagen opnieuw?

Maaszult
Lid
Maaszult

Kon je niet beter pas over 14 dagen speculeren? Het gaat er niet om of je gelijk hebt of niet, hij is kersvers vader en vraagt de media (vroeger voor traditionele media, maar een forum is ook een medium) om geen geruchten de wereld in te gooien om hem rust te geven. En als ik dan toch mijn krat bier zou moeten inzetten, vermoed ik niet dat Fran er de komende maand op zit te wachten om te gaan verkassen. En als hij dat wel wil, dan gun ik hem alle geluk in zijn leven en zijn carrière, die man… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Eens een kruik altijd een kruik. Zijn geboorte stad zal NOOIT anders zijn. Hopelijk dat ie net zo goed kan voetballen als papa en hij ook hier komt spelen dan hebben we weer een echte in de spits…hoe vet zou dat zijn.

wil
Lid
wil

Een voorbeeld voor die Duitsers.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Hij is 2 dagen oud man Wil! God weet wat junior nog gaat uitvreten! wink

wil
Lid
wil

Ik wil ermee zeggen dat hij een voorbeeld is voor die disciplinair bestrafte Duitse spelers van Willem II. Als ze hetzelfde karakter hadden als Fran hadden we waarschijnlijk een stuk hoger gestaan.

Vak M
Gast
Vak M

Ach…. Hebben die Duitsers een dozijn hoeren laten komen? Zijn ze gaan stappen in een zuipkeet net over de grens? Nee! Ze hebben een kerstmarkt bezocht. Met toestemming, ze waren alleen te laat terug.

Maar on topic. Ik ben trots op onze Fran en hoe hij zijn doelpunt opdraagde aan zijn junior.

Tricoooo
Lid
Tricoooo

Heb je de koppies gezien van die Duitsers op de tribune? Kerstmarkt ammehoela, Timon leek op de tribune nog steeds buis..

Wally58
Lid
Wally58

Blijkt dat ze alleen maar zaten te kaarten op hun kamer en te laat gemaakt hebben met teveel lawaai. Hoop ophef om niks en nu iedereen tegen de Duitsers hier hebben we de punten die we nu hebben ook niet aan hun te danken ?