SNEEUW: Willem II – FC Groningen; Mooie herinneringen

8
582

Het heeft gesneeuwd in Tilburg en dat brengt ons terug naar 23 november 2008. Willem II startte moeizaam tegen Groningen. Groningen kreeg enkele kansen, maar nadat het begon te sneeuwen in Tilburg schakelde Willem II onder aanvoering van Boutahar, Demouge en Akgun een tandje bij en liep binnen no-time uit naar 3-0.

De wedstrijd werd tijdelijk stilgelegd om de lijnen zichtbaar te maken en tijdens de onderbreking knalde het ‘My little lady’ van Peter Smulders door de speakers. Tot op de dag van vandaag wordt dit nummer gedraaid bij een doelpunt van Willem II.

Zaterdag gaan we weer voor volle bak sfeer!
INHAKEN!

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Tot op de dag van vandaag krijg ik te horen dat ik een geweldige wedstrijd heb gemist terwijl ik mijn leven aan het wagen was glibberend op de Waalse snelweg…

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

We staan hier in de zomer, we staan hier in de sneeuw voor altijd blijven zingen voor altijd Willem ll

Kleiberg
Lid
Kleiberg

dat rijmt niet..

Moker
Lid
Moker

De tijd dat ik nog draaide in t stadion en ik weet nog (van de week nog met een collega over gehad) dat t wit zag van de sneeuw en de sport was iedere wedstrijd toepasselijke nummers te zoeken passend bij de tegenstander. Bij de graafschap: lekker op de trekker, RKC kreeg de Efteling elfjes enz. Deze match werd de match stilgelegd en dus: ‘bill crossby/white wonderland’. Samen met een maat van me in die tijd regelmatig ideeen geuit en afgesproken om meer Tilburgse muziek te draaien en dus kwam ik al snel bij good old voice of Tilburg; Peter… Lees verder »

RA_ke
Lid
RA_ke

Tegen NAC ook wel eens wat nummertjes van de Homo top 100 gedraaid Moker wink

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Ik was erbij! Kan het me nog goed herinneren Groningen werd overal voorbij gelopen, de 3-0 was dik verdiend!
Groningen heeft deze transferperiode goed ingekocht, en was vorige week ( op het eerste kwartier na) niet slechter dan PSV. We zullen net als tegen Utrecht met veel inzet en passie moeten spelen, dan kunnen we tegen iedere tegenstander resultaat halen.

Bomba
Lid
Bomba

Dat was een mooie wedstrijd!