Slap Willem II legt rode loper uit voor PSV

81
1819
Peters in duel met Peirero (foto: (c) Toin Damen)

Een extreem slap Willem II heeft donderdagavond de rode loper uitgelegd voor PSV.

De eerste 25 minuten speelde Willem II nog aardig mee maar slap uitverdedigen van Anita en Peters leverde de 0-1 voor PSV op. Daarna bakte Willem II er niets meer van. In de rust probeerde Koster met inbrengen van Tapia en Heerkens voor de zwakke Saddiki en Anita het elftal nog een impuls te geven. Maar dat mocht niet baten. Willem II was en bleef kansloos en kan nu de pijlen richten op de bekerfinale.

Met Wellenreuther, Palacios, Tapia, Heerkens en Pavlidis terug in de basis moet Willem II beter voor de dag komen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Dit was absoluut geen reclame voor Willem II.

Supporter
Gast
Supporter

Heeft PSV de overwinningspremie voor de wedstrijd al in de kleedkamer van
Willem II gelegd? Als de spelers al met hun gedachten bij de bekerfinale waren, hadden zij beter een blessure kunnen aanwenden en de reserve spelers hadden dan misschien wel strijdend ten onder willen gaan.
Piet

TricoEques
Gast
TricoEques

Ik vond ons lief en voorzichtig zowel op het veld als op tribune. Heb mij enorm verbaasd over hoe slap ze de duels in gingen. Je draait een prima seizoen, je laat het liggen in Rotterdam en dit PSV was met extra energie echt te verslaan dan speel je je met tikkeltje geluk in de play-offs ongeacht resultaat beker. Die kans te zien en alles er voor over hebben die te benutten is top-sport mentaliteit en daarin hebben ze gewoon verzaakt. Klasse hoe iedereen dan toch achter onze spelers blijft staan maar er was ook gelatenheid.. tja het is PSV… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Witte weh Psv kan beter kampioen worden dan Ajax. Want anders moeten voor de Johan Cruijff schaal naar de Arena als we de beker winnen.

# Nooit meer naar Amsterdam

Frankwie
Gast
Frankwie

NB ik heb me echt geërgerd aan de spreekkoren tegen Lozano.
Één van de redenen dat de sfeer de laatste jaren zo goed is, is dat we de eigen club toezingen en niet de tegenstander beledigen. Laat dat gewoon zo. Dit was echt niet ok, zeker niet toen Lozano geblesseerd raakte.

hoihoi
Gast
hoihoi

Ben het met je eens.

Maar meneer Lozano is absoluut geen slachtoffer en de frustratie bij de wedstrijd heeft hij aan zichzelf te danken.

De frustratie begon toen hij in minuut 6 de bal bijna onderschept bij onze opbouw en vervolgens de grensrechter verrot scheldt dat het een ingooi voor hem is terwijl Jan en alleman kan zien dat hij de bal overduidelijk raakte.
Nee niet mijn type speler, om van te kotsen bij dergelijk gedrag!

Rene
Gast
Rene

En het is ook niet een incident, he, dat uitschelden van de grens. Die Lozano haalt voortdurend het bloed onder de nagels van alles en iedereen vandaan. Meneertje schwalbe-koning. Samen met Tadic trouwens, ook al zo’n irritante matennaaier.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Willem II doe eens wat aan irritante meegereisde supporters/sponsors op de ere….te misselijkmakend gewoon hoe die kunnen provoceren….

keesg
Lid
keesg

Dit vergeten ze niet in Amsterdam.

Van Puffelen
Lid
Van Puffelen

Het is niet alleen dat het elftal al met z’n hoofd bij 5 mei zit. Het missen van Pavlidis, Palacios, Wellenreuther, Heerkens en Tapia is gewoon teveel. De selectie zal volgend seizoen toch ook iets breder moeten. We hebben te weinig kwaliteit achter de hand.

Rene
Gast
Rene

Ik wil Woud niet affakkelen. Hij deed niet zo heel veel fout, al zat hij er soms flink naast. Maar het belangrijkste gemis als Wellenreuther niet op doel staat, is toch absoluut de kwaliteit van de spelhervattingen en het meevoetballen. Daarin moet Woud nog veel stappen maken, en daarin missen we Timon enorm. Ik hoop echt dat Wellenreuther de bekerfinale mee kan doen en op die dag ook gewoon fit is. Verder is Pavlidis inderdaad ook een heel belangrijke speler in de tweede seizoenshelft. Die wil je er in de finale ook heel graag bij hebben. En hoewel Palacios af… Lees verder »

Van Puffelen
Lid
Van Puffelen

Ik ben het met je eens voor wat betreft Woud. Die komt er wel, alleen is het nu nog te vroeg. Hetzelfde geldt voor Saddiki die gisteren op de voor hem verkeerde plek stond. Die jongens hebben gewoon nog tijd nodig. Zo bezien is het wel jammer dat bijvoorbeeld Lieftink al is afgeserveerd. Die kun je er volgens mij prima bij hebben ook al ga je volgend jaar niet met hem door. Dat lijkt mij geen jongen die, ook in zo’n situatie, z’n kont tegen de krib gooit en als een rotte appel in de selectie fungeert. In een wedstrijd… Lees verder »

Rene
Gast
Rene

Helemaal eens wat betreft Lieftink. En wat is er met Akkaynak? Is die zo slecht op de trainingen, dat we hem nooit meer zien?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
Idd en ook Kristinsson kun je aan dat rijtje toevoegen wat mijn betreft

Waarom dat je ze niet als basisspelers is een. Maar dat je (helmaal) geen meer gebruik maakt van ze is vreemd. Zo slecht zijn deze spelers niet. En hebben zich niet als rotte appel gedragen zoals Avdijai en Ozbiliz.. gooit je eigen ruiten in zo en dat is zunt

Willem Dos
Gast
Willem Dos

Eens Rene. Als je ziet met hoeveel passie/plezier Akkaynak gisteren de warming up staat te doen en dan ook nog eens, tussen neus en lippen door, 2 prachtige ballen in de hoek krult .. van een dusdanig nivo dat de halve selectie hem er een compliment voor komt geven. Ik hoop dat deze jongen volgend seizoen meer kansen krijgt.

RA_ke
Lid
RA_ke

De afgelopen jaren hebben we tegen PSV altijd de mouwen opgestroopt en er vol ingekleund. Die strijd misten we gisteren helaas. En zonder strijd red je het niet, zowel niet tegen topploegen, als tegen degradatiekandidaten als Excelsior.
Hoop dat ze er iets van leren en 5 mei beter voor de dag komen.

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Ik vind het toch bizar hoe weinig hier over onze keeper van gisterenavond gezegd wordt… In mijn ogen twee houdbare ballen… wat een fouten en wat oogt hij onzeker.

Met een 0-2 achterstand binnen no-time ziet zo’n wedstrijd er heel anders uit en loop je gewoon met je complete elftal achter de feiten aan.

Crossed fingers dat Wellenreuther snel terug is.

TricoEques
Gast
TricoEques

Volledig mee eens! maar coaching vanuit onze Captain was ook minimaal en die vond ik onrustig aan de bal. Woud is op dit moment niet goed genoeg! Is onzeker, staat vaak verkeerd en spel-hervatting is echt belabberd.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Lewis was een van de enige die er vandaag een beetje zin in had. Verder was het zwaar onder ons niveau!
Tegen dit PSV mag je op z’n minst meer kansen afdwingen, maar ons middenveld en voorhoede gaven vandaag helemaal niet thuis.
Tel daar het onzekere keeperswerk van Wood bij op, en je krijgt een draak van een wedstrijd voorgeschoteld.
Ik zeg, de komende 10 dagen geen extra vrije dagen, maar flink trainen, en dan flink gas erop in de finale!

Zoist
Gast
Zoist

Vak O de hele onderkant gevuld met Eindhovens tuig. Lozano werd toegezongen. Publiek wat er iets van zei werd getrakteerd op middelvingers en rukhandjes. Willem II mag hier echt een keer tegen optreden.

Deli
Gast
Deli

Helemaal eens. Dat ze er zitten a la, maar het gedrag wat ze vertonen hoort niet als je te gast bent.
Verbaasde me er ook over dat ik meerdere Ajax fans om me heen heb gezien. Toen de discussie oplaaide ‘Bende gij voor PSV?’ was het ‘Nee tuurlijk nie, Ajaxcied’. Dit bevorderde de sfeer ook niet echt

SargentD
Lid
SargentD

Who the fuck cares. Ja, we verliezen van een halve kampioenskandidaat (die overigens zelf heeeeeeel weinig heeft laten zien). En niemand in Tilburg zit te wachten op een lampjeskampioenschap. Maar als wij een paar basisspelers missen dan winnen wij niet zomaar even dit potje. Vandaag was het ruk, tegen Excelsior was het ook niet geweldig, maar ik ben trots. Trots op een Willem II dat heel dit jaar al strijdt met beperkte middelen en gewoon zomaar nog in het linkerrijtje kan eindigen. En een bekerfinale speelt. Voor het eerst in jaren geniet ik weer van MIJN club!!! En vooral ook… Lees verder »

TricoEques
Gast
TricoEques

Ga jij spreken voor iedereen?? Wat een bullshit. Een echte Willem II houd zich daar niet mee bezig. Die maakt het geen ruk uit wie er kampioen wordt. Dat zijn voor ons randzaken en het is triest dat teveel supporters zich daar mee bezig houden! Verder ben ik het grotendeels met je eens.

Frankwie
Gast
Frankwie

Toch pijnlijk dat blijkt dat we na VIP en Dankerlui aanvallend niks meer hebben dat iets kan betekenen. Saddiki hoort echt niet op rechtsbuiten thuis. Toch balen dat ze Özbiliz en Kristinsson hebben laten gaan, dat scheelt inmiddels echt punten…
Coulibaly levert ook niks noemenswaardigs.

Henk
Gast
Henk

Kristinsson is afgeschreven, maar zit nog steeds bij Willem II, die kunnen ze dus nog gewoon oproepen…

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

En wederom een draak van een wedstrijd, nummer 14 van dit jaar. We winnen de beker, we winnen van PSV roept het fanatieke vak abc. Vandaag een snipperdag? Ik roep nooit, zit er altijd maar jullie support vandaag was om te janken. Het spel van WII ook trouwens. We spelen nog een potje op 5 mei, hopelijk houden we de schade beperkt tot 0-3

patriekolorus
Lid
patriekolorus

De tromelaar(s) waren ladderzat denk ik! Een gemiddelde jostibanddrummer houdt beter maat! Trommel goed of trommel niet!

Krilles
Lid
Krilles

Nee, van jouw support moeten we het zeker hebben…..

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Ik stel alleen maar vast dat er gisteren enorm uit de maat werd getrommeld, en ook gewoon door elkaar heen. Het sloeg helemaal nergens op en dat kwam de sfeer zeker niet ten goede!

Dat heeft verder geen zak te maken met mijn support! Maar als jij het leuk zou vinden, dan geef mij volgende keer maar eens zo’n trommel en dan ga ik 90 minuten uit de maat op dat ding staan hengsten!

Eric meiers
Gast

Wat een kut keeper wat een kut keeper
Gvd wat een kut keeper
Wat hebben wij een ongelooflijke kutkeeper

Eula
Lid
Eula

Lozano hoerenjong hoerenjong, Lozano hoerenjong.

Stewards geen idee. Niet meegekregen.

wil
Lid
wil

10 minuten voor het einde verlieten al heel veel supporters het stadion. Dat mogen de spelers en trainer toch ook wel op hun fatsoen trekken.

wil
Lid
wil

Ongelooflijk dat je in een vol stadion de supporters zo laat stikken. Te triest voor woorden.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Wil lacht….Wil huilt…….

Beffrey28
Lid
Beffrey28

Haha inderdaad. De ene week is onze Wil overdreven positief en de week erop deugt er niks meer van. Een tip voor jou Wil, probeer eens wat nuance te vinden.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hoogte punt van de avond was het afscheid van onze spaase held 🇪🇸Fran Sol🇪🇸

Wedstrijd was geen ruk aan

Henkie013
Lid
Henkie013

Tsja, deze was wel ingecalculeerd. We hadden bij Excelsior moeten winnen, dan was er geen vuiltje aan de lucht geweest. Ik zal er overigens geen nacht wakker van liggen. We hebben de bekerfinale, eindigen in het eerste rijtje, NAC gedegradeerd, 11 miljoen erbij door Sol en Frenkie. In heel Nederland lof over het voetbal en de supporters. De zon schijnt in Tilburg, hoe het seizoen ook mag aflopen.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Op het veld en op de tribune was het om te huilen vanavond…! Publiek liet zich kennen bij blessure van Lozano.. Ik vind het ook een enorme kwal, maar dat soort teksten zingen is een beetje treurig!

Een slechte generale zorgt hopelijk ook nu voor een diavoorstelling op 5 mei! Zowel op als naast het veld!!

ftricolores1
Lid
ftricolores1

* Galavoorstelling

Jenny
Gast
Jenny

Willem II moet zich echt schamen na vanavond. Je mag je best0 sparen voor de bekerfinale. Maar je mag geen 0 kansen creëren. De bekerfinale is GVD nog 10 dagen weg. Met een beetje pech heb je straks helemaal niets.

Snorro
Lid
Snorro

Ik heb een fantastisch seizoen. Dat hangt echt niet af van deze wedstrijd en ook niet van de kuip. Het kan het seizoen hooguit meer glans geven. Wanneer je mij vooraf had gezegd dat wij op plek 8/9 zouden eindigen, Sol en Isak mochten bewonderen en 7 uitwedstrijden zouden winnen, dan had ik naakt de polonaise ingezet. Dus aub geen kletspraat hier, Jenny.

Jenny
Gast
Jenny

Het is ook een mooi seizoen geweest. Maar dan mag je nog niet zo laten zien vanavond. Het is de ene laaste thuiswedstrijd en nog 10 dagen voor de bekerfinale dan mag je nog best iets laten zien.

vak-a
Lid
vak-a

Ut was slap. Bijna zomeravond voetbal. Ik hoop dat ze 5 mei gvd met het med tussen de tanden gas gaan geven voor een resultaat

Leeuwke
Lid
Leeuwke

In de training voor NAC zeiden wij al tegen elkaar “wat voor reservekeeper hebben wij?” Die heeft echt helemaal niks vast. Vanavond is dat punt (wederom) duidelijk geworden. Verder was het gewoon tactiek vandaag om de druk van de competitie vol op Ajax te houden en dus een ingecalculeerde nederlaag.

Jenny
Gast
Jenny

Hoezo druk op Ajax te leggen. De competitie word pas na de bekerfinale beslist.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Als Willem II gewonnen had kon het al niet meer mis voor Ajax met 3 punten voorsprong en een veel beter doelsaldo. Die konden dan van de laatste 2 wedstrijden er nog 1 verliezen zelfs. Nu kunnen ze zich nog steeds geen misstap veroorloven, vandaar dat de druk erop blijft.

René
Gast
René

Pfff. Wat een kutwedstrijd was dit. De spelers zijn duidelijk met hun hoofd al bij de bekerfinale. Er zat, net als tegen Excelsior, weinig in. Heel blijven en geen rode kaart ontvangen, dat leek het devies. Ach, je kunt het de spelers niet echt kwalijk nemen. Het is niet erg professioneel, maar ook wel begrijpelijk ergens. Wel vond ik het echt vervelend dat het uitvak soms de overhand had. Bij ons in vak F waren de mensen niet vooruit te branden. Misschien ook al teveel met de finale bezig? Het afscheid van Sol was wel erg mooi. Jammer dat we… Lees verder »

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Wat een onthutsend zwak Willem II dat grossierde in balverlies door slechte passes en aannames. Slechts 1 doelppging in 90 minuten. Ik had het idee dat het team op zijn tandvlees loopt en de bekerfinale als een molensteen om de nek hangt. Hard werken om nog 8ste te worden als de praat om play-offs uitgevoerd moet worden.

hoihoi
Gast
hoihoi

Isak speelt de laatste 2 wedstrijden energieloos (behalve de eerste 20 minuten)

Crowley ook al weken drama uit vorm.

Iemand enig idee wat er buiten aan de hand was?

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Ik ben ook heel Benieuwd aangezien ik geluk had dat ik het politiepaard dat op me afstormde nog net kon ontwijken.

barry
Lid
barry

Ik ook, en dat met 2 jonge jongens bij me…

wil
Lid
wil

Op vak M direct na de rust zeker 10 PSV supporters buiten gezet. Stonden te juichen tegen Willem II supporters. Ik vraag mij af hoe ze in dat vak komen.
Lijkt mij toch dat de controle niet goed is. Voor hetzelfde geld was de tering losgebroken.

René
Gast
René

Geen idee. Ik zag wel een groepje wouten met getrokken knuppels naar ABC sprinten. Hoop dat er geen stadionverboden uitgedeeld gaan worden. Zou zonde zijn, zo vlak voor de finale.

WII Fan
Lid
WII Fan

Ik had het gerucht opgevangen dat er wat van ‘Eindhoven Youth’ op de thuisvakken zaten en die na de wedstrijd richting ABC waren gekomen.

ad van wijnen
Gast
ad van wijnen

Het mooiste van de avond was het afscheid van Fran Sol.

Freek
Gast
Freek

De kans dat je 5 mei gaat winnen is vanavond alleen maar kleiner geworden. Goede gevoel weg, flow weg en Ajax wil ons graag afstraffen nu. Nacompetitie definitief uit zicht nu dus als we de bekerfinale verliezen staan we volledig met lege handen in een seizoen wat zo mooi leek te worden.

Wally58
Lid
Wally58

Klopt twee kostbare punten laten liggen tegen Excelsior. Groningen gaat ons nu voorbij !

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Bel ff met pec zwolle die speelde ook een finale tegen ajax….gewoon erop klappen!

En met lege handen staan valt wel mee….als je 32 wedstrijden geleden gezegd had we gaan de finale spelen en eindigen linkerrijtje had ik getekend….

sooike1973
Lid
sooike1973

Nacompetitie uit zicht? Echt??

Mocht Groningen in Zwolle winnen staan ze idd met 1 puntje mijlenver voor!
Met wedstrijden tegen Emmen en ADO kunnen we nog met gemak 8e worden

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Idd, zie ook nog mogelijkheden om 8e te worden.
2 x winnen, en dan mag Groningen geen enkele misstap maken. Zie pec nog wel 1 doelpunt maken in het laatste half uur. En wat te denken van emmen-groningen, een derby, en emmen is nog niet veilig…