Skyboxen uitverkocht; extra skybox in aanbouw?

7
4071

Nadat de Kingside al ruim een maand voor het begin van de competitie is uitverkocht, is Willem II er voor het eerst in de geschiedenis van de club erin geslaagd om alle skyboxen voor het begin van het seizoen aan de man te brengen. In het Koning Willem II Stadion zijn er 16 skyboxen beschikbaar, en deze zijn nu uitverkocht.

Skyboxen op tweede verdieping
Willem II onderzoekt nu de mogelijkheid om zowel op de tweede als op de eerste verdieping van het Koning Willem II Stadion extra skyboxen te bouwen. Op de tweede verdieping zouden deze aan de buitenzijde van de huidige skyboxen (richting van O en vak P) gerealiseerd dienen te worden.

Foto: Toin Damen
Foto: Toin Damen

Skybox op eerste verdieping
Op de eerste verdieping zou de nieuwe skybox gerealiseerd kunnen worden op de locatie waar nu de radiokamer isgevestigd (boven het ereterras). In dat geval zou de radiokamer kunnen worden verhuisd naar de commandopost bij vak O.

Begroting naar hoger niveau
Door de uitbreiding van het aantal skyboxen hoopt Willem II de commerciele inkomsten structureel naar een hoger niveau te brengen. Na het sportieve succes in het seizoen 2014-2015 is het aantal verkochte seizoenskaarten ruim 15% gestegen naar ruim 9500. De club hoopt dat in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NEC op vrijdag 28 augustus de grens van 10.000 seizoenkaarten kan worden gehaald. Dat zou voor het eerst sinds 8 jaar zijn.

Tricolores gaan voor 10!
Help mee om de 10.000 te halen en bestel je SCC op www.willem-ii.nl

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments