Selectie Willem II levert vrije dag in voor praatsessie

39
3498
Training algemeen
Fotoburo Toin Damen ©

De spelersgroep van Willem II heeft maandagochtend toch gewoon een training afgewerkt. Aanvankelijk stond er een vrije dag geagendeerd, maar daar zag trainer Adrie Koster na de 2-1 nederlaag bij VVV Venlo van af.

Koster benadrukt dat het niet om een strafexpeditie ging. ,,Dan had ik ze wel rondjes laten lopen tot ze er bij neervielen. Er is gewoon een nabespreking geweest van de wedstrijd tegen VVV Venlo. Normaal had ik dat dinsdag gedaan, maar ik vond het beter om het deze keer eerder te doen. Dan kunnen we met een fris hoofd aan de voorbereiding op de wedstrijd van donderdag tegen FC Groningen beginnen.”

De spelers die tegen VVV Venlo de basiself vormden trainden niet op het veld. Met verzorging en in het krachthonk moesten zij hun wonden likken. De bankzitters kwamen in twee groepjes naar buiten en werkten onder leiding van assistent-trainer Gery Vink een training met pass- en trapvormen af. 

Opvallend was dat Mats Köhlert na de groepstraining nog lang op het veld bleef. De Duitse buitenspeler, die na zijn sterke eerste seizoen bij Willem II net zoals zoveel spelers met een vormcrisis kampt, werkte in zijn eentje op een leeg doel af. 

Koster hoopt dat Pol Llonch dinsdag weer aan kan sluiten voor de groepstraining. De Spaanse middenvelder is herstellende van een enkelblessure en haalde het duel met VVV Venlo niet. Ook doelman Robbin Ruiter was bij die wedstrijd afwezig. Koster verwacht niet dat die tegen FC Groningen al terugkeert onder de lat.

Bron: Brabants Dagblad

Abonneren
Abonneren op
guest
39 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments