UPDATE: Seizoensopening tijdens de kermis: Zulte away en openingsfeest

18
3869

Update: De busreis naar Waregem is inmiddels uitverkocht, natuurlijk is er nog wel de mogelijkheid om met de auto naar Waregem te komen!

Hoewel de voorbereiding op het nieuwe seizoen al is gestart, we oproepen om alle oefenwedstrijden in aanloop naar de competitie te bezoeken en alvast je seizoenskaart + kaarten voor Zwolle, Fortuna en Heracles away aan te schaffen, willen we nog een oproepje doen!

De fanatieke supportersgroeperingen van Willem II hebben zaterdag 20 juli namelijk uitgeroepen tot officiële seizoensopening. We reizen met zijn allen af naar Zulte Waregem om Willem II te ondersteunen. Je kunt nog op eigen gelegenheid richting Bels!

Na afloop van de wedstrijd rijden we terug naar Tilburg waar er bij Café de Kok, midden op het kermisterrein, een groot openingsfeest wordt georganiseerd. Het wordt een gigantische oldschool madness en Ricardo Moreno draait de tunes. Ook is er een mystery guest geregeld. Toegang is helemaal gratis.

Dit wordt ons seizoen!

Altijd & Overal!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Zero13
Gast
Zero13

En ook off topic: Tapia ‘weigert’ contract in Rusland en wil contract bij Feyenoord uitdienen, nog jaartje huren?

De gelovige
Gast
De gelovige

weer een dag verder….en nog steeds niemand erbij of aangekondigd.
Ik geloof wel in de TD maar toch sluipt de start van het circus dichterbij.

WillemDue
Lid
WillemDue

Off topic: Bazoer schijnt een huurovereenkomst te hebben met een nog onbekende Eredivisie club. Lijkt me wel een versterking voor ons.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Er staat, als ik me niet vergis, dat ze hem willen verkopen. Utrecht kon hem niet betalen dus lijkt me sterk dat wij dat wel kunnen. Bazoer zal wel naar Feyenoord gaan als opvolger van Tapia/Clasie.

TTB
Lid
TTB

Huur? Dacht dat het om overname ging. Zou wel een versterking zijn voor ons, maar (veel) te duur ben ik bang. Denk eerder dat hij bij een Utrecht, Feyenoord of Vitesse aan de gang gaat.

WillemDue
Lid
WillemDue

Ben er ook bang voor dat hij te duur zal zijn.

Bomba
Lid
Bomba

Ben alleen bang dat zijn ego groter is dan zijn versterking. Hij kan voetballen maar binnen het huidige Willem II beleid past zijn gedrag niet zo vrees ik. Meer type Advijaj/Ozbiliz en we weten waar daar mee is gebeurt.

Frankwie
Gast
Frankwie

Helaas. Telegraaf meldt Vitesse. Stapje hoger dan wij…

Bomba
Lid
Bomba

Off topic.
Tilbo.com kunnen jullie nieuwsallerts toepassen? Ofwel dat ik bij een nieuwsitem een melding op mijn mobiel ontvang?

Xxtogos
Gast
Xxtogos

Ja pushberichten zou fijn zijn

Bomba
Lid
Bomba

Het idee zou wel moeten zijn dat je hem zelf kan in- of uitschakelen, lijkt me.

TILBURG
Gast
TILBURG

Zulte uit altijd leuk.
Joris kom je nog met nieuws over onze nieuwe versterkingen

@vanderGijp als je dit leest scroll alstublieft na beneje

Menneke
Gast
Menneke

Zo`n feest past bij de vernieuwingen die de gemeente bij/met de kermis aan het doorvoeren is… Jaarlijks de eerste kermiszaterdag verwelkomen de Willem II supporters iedereen die de opening van het seizoen mee wil vieren.

Dirruk
Gast
Dirruk

@menneke, Hier heeft de gemeente 0,0 mee te maken, sterker nog, als ze zouden kunnen zouden ze dit feest gewoon verbieden. De gemeente Tilburg er doet werkelijk alles aan om de fanatieke Willem ll-er vooral dwars te liggen. Voorbeeld is de support aan de spelers voorafgaand aan de halve finale van de beker tegen AZ, toen duizenden Willem ll supporters op de Heuvel hun helden een steuntje in de rug gaven. Vanuit de gemeente en politie werdt er bij café de Kok vooral geklaagd dat er vuurwerk en fakkels werden afgestoken en dat café de Kok de uitvalsbasis was van… Lees verder »

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ongelofelijk als hier minnetjes op gegeven worden.

Robby
Lid
Robby

Die minnetjes komen omdat er ook mensen vanuit de gemeente en Politie hier meelezen en Dirruk heeft sowieso een minnetjes fanclub.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Als die minnetjes die Dirruk krijgt kont inwisselen voor Euro’s. En hij zou dat aan Willem ll geven. Hadden we nou het beste elftal ter wereld gehad😂

Menneke
Gast
Menneke

Zowel de politiek als de politie ondermijnden openbare carnaval en homobijeenkomsten, zie wat zij nou doen met carnaval en bijvoorbeeld roze maandag… Het is wel een kwestie van een zeeeer lange adem hebben en er voor zorgen dat er geen negatieve “bijkomstigheden” gebeuren.