Behoud je plaats op de KingSide! (receptie vrijdag geopend)

12
1912

Doordat Hemelvaartsdag op donderdag valt, nemen een hoop Tilburgers vrijdag vrij. Een mooie gelegenheid om je SeizoenClubCard te verlengen. De receptie en fanshop zijn vrijdag geopend. 

Supporters kunnen hun plek tot en met vrijdag 11 mei verlengen. Daarna krijgen andere mensen ook de kans om deze plekken te reserveren. Voor de KingSide betekent dat de supporters die nu op de wachtlijst staan jouw plaats mogen overnemen.

Online verlengen

Wil jij liever online verlengen? Dat kan! Check snel de website van Willem II om je SeizoenClubCard te verlengen. Heb je al verlengd? Bekijk dan ook eens je mailbox voor een aangename verrassing.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
John Nr1
Lid

Kan natuurlijk niet in portemonnee van anderen kijken maar waarom wachten groot aantal supporters zo lang? Er worden zelfs nog kaarten op de eerste wedstrijddag nieuwe seizoen verkocht ..

als je toch weet dat je een kaart koopt doe dat dan op tijd zodat de club snel duidelijkheid heeft.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ John Nr1

Over dat laatste waar jij het over hebt. Kan de club zelf ook iets aan doen door een optie toe tevoegen dat je seizoenkaart elk seizoen automatisch verlengd wordt dan heb je een × bedrag voor een bepaalde datum binnen. Onbegrijpelijk dat het anno 2018 nog steeds hier niet kan. Misschien een idee voor het seizoeen 2019- 2020 Willem ll?

jbj.ot
Lid
jbj.ot

@Forza,

Ook helemaal mee eens;)

Ibo
Gast
Ibo

Dat kan juridisch niet. Een abonnement wat na een jaar automatisch wordt verlengd moet daarna maandelijks opzegbaar zijn en dat kan niet met een seizoenskaart. In feite verleng je je seizoenkaart ook niet maar sluit je een nieuw abonnement af.

Dus juridisch ligt dat lastig

jbj.ot
Lid
jbj.ot

@John,

Denk dat het overgrote deel zoiets heeft van dat kan later wel, de meeste vakken worden toch niet uitverkocht. Daarom kan het geen toeval zijn dat seizoenskaarten voor de vakken ABC het snelst verkocht worden…

Ben het overigens wel eens met jou, hoe eerder wij een sc kopen, hoe eerder men de balance op kan maken en dus zaken kan gaan doen.

 

SargentD
Lid
SargentD

Ik heb de mijne ook alweer besteld, maar denk wel dat het goed was geweest als de verlengingsperiode tot eind mei had geduurd. 200/300 euro blijft voor veel mensen toch een hoop geld, en dan komt het vakantiegeld ook weer binnen.

Splinter F
Lid
Splinter F

Absoluut mee eens!.

Helaas ben ik genoodzaakt mijn seizoenkaart van 322 euro van mijn vakantiegeld te betalen wat pas eind mei gestort wordt. Ik loop nu het risico, als trouwe supporter, mijn plaats te verliezen, wat ik erg vervelend vind omdat ik hier al meer dan 15 jaar zit, met mensen die ik in die jaren ook heb leren kennen. Willem II had idd beter deze optie tot het einde van de maand, begin juni laten gelden.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Dat denk ik ook er zullen veel mensen bij zijn die het van hun vakantiegeld  moeten hebben. Ik snap dat Willem II( en alle andere clubs) zo snel mogelijk willen weten waar ze aan toe zijn met de verkoop van seizoenkaarten, maar de datum van beslissen is voor deze groep mensen inderdaad vrij vroeg. Je kunt misschien ook een mogelijkheid inbouwen dat mensen voor een datum hun kaart verlengen, en dan 50% betalen bij bestelling en 50% b.v. voor 1 juni. Dan kom je deze groep mensen te gemoed en heb je ze in iedergeval binnen. Er zullen om financiële… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ook hier had Willem ll op kunnen inspelen voor mensen die hun seizoenkaart pas kunnen verlengen als dr vakantiegeld hebben gebeurt. Men had kunnen doen dat je tot gisteren je plaats kon behouden (dan weet je hoeveel seizoenkaarten hebt verkocht)maar dan een optie toevoegen dat het bedrag 1 juni wordt afgeschreven.. Misschien een idee voor de volgende keer mensen aan de Goirleseweg?

Snorro
Gast
Snorro

Verlengd!

wil
Lid
wil

Wij hebben het met drieën al enige weken geleden verlengd. Zitten weer op ons trouwe plaatsje.