Samenwerking Kingzine en Willem II groot succes: 600 fans

5
1130

Vijftien voetbalclubs uit Tilburg en omstreken hebben zich met verschillende teams aangemeld voor een bezoek aan de wedstrijd Willem II – Excelsior van zaterdagavond.

Eerder DEZE WEEK sloegen STICHTING KINGZINE en de Willem II Voetbalacademie de handen ineen om zoveel mogelijk voetbalteams (14 t/m 19-jarige spelers) uit de regio gratis naar de wedstrijd van de Tricolores tegen de Kralingers te krijgen. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk jongeren minstens een keer bij een thuiswedstrijd van Willem II moeten zijn geweest.

38 teams
Aan die oproep is door vijftien verschillende clubs en 38 teams gehoor gegeven, waardoor zo’n ruim 600 jonge voetballers met hun teamgenoten en trainers/begeleiders naar het Koning Willem II stadion komen. De voetbalclubs die zich voor deze mooie actie hebben aangemeld zijn FC Tilburg, GSBW Goirle, Hilvaria, Jong Brabant, Reusel Sport, Sarto, Were Di, RWB Waalwijk, Sc ’t Zand, SV Audacia, Sv SSS, Taxandria, VOAB, VV Helvoirt en VV Gilze.

De bijdrage van Stichting KingZine wordt gedoneerd aan de Willem II Voetbalacademie. Wij wensen alle teams, ook namens Stichting KingZine, veel plezier bij de wedstrijd!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Als ze nou ook allemaal gaan zitten op de plekken die op het kaartje staan, scheelt mij weer een ellenlange discussie. “Ja, maar we zijn met een groep”.
Nou en, ik betaal voor deze stoel domme doos, ga vooraan zitten kan je allemaal bij elkaar.
Uiteindelijk is lopen, drinken, friet halen en kwallen belangrijker dan het hele voetbal.
Heb me gruwelijk zitten ergeren, puntje maakte wel wat goed!

wil
Gast
wil

Ik mis toch wel VV Riel en Viola uit Alphen zeker gezien de geografische ligging t.o.v. Tilburg.

RJ
Lid
RJ

RWB Waalwijk? Ze beginnen het steeds beter te begrijpen daar in Waalwijk. Ze spelen al met de juiste club kleuren en nu supporteren ze ook de juiste club!

^14
Gast
^14

Bedankt Wim

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Goed bezig KingZine wat is er sinds jullie oprichting op een positieve manier al een hoop veranderd. En zijn we er op vooruit qua support etc. Als je kijkt hoe het was voor jullie oprichting en nu.
Is het een wereld van verschil