Samen in actie voor de voedselbank

8
779

Willem II en Omroep Brabant bundelen de krachten in de actie ‘Samen voor de Voedselbank’.

Voorafgaand aan Willem II – Heerenveen zal er bij het kassagebouw een kraam staan waar supporters levensmiddelen af kunnen geven voor mensen van de Voedselbank.

Heeft u etenswaren die (nog) lang houdbaar zijn en die u kunt missen? Zorg er dan voor dat ook uw medemensen – voor wie niet elke maaltijd een zekerheid is – de december maand niet met honger hoeven te doorstaan.

Maandag worden de producten bij de Albert Heijn XL om 14:30 gedoneerd aan de Voedselbank. Ook Kingo zal hierbij aanwezig zijn.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
JohnnyTLBRG
Gast
JohnnyTLBRG

Mooie actie! Zal een taske vullen en meenemen smile

Rene
Gast
Rene

Misschien ook maar gelijk weer kaartjes voor Willem II – AFC doen?

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Een prachtige actie voor de minderbedeelden in de verhardende samenleving. Mocht u deel willen nemen aan de actie: chapeau! Maar toch zou ik er graag op attent willen maken het het enkel om houdbare producten gaat zoals bijvoorbeeld conserven zoals in de tekst staat. Daarnaast wil ik u vragen rekening te houden met de voorkeuren en toleranties van mensen. Zo zijn mensen die geen vlees danwel dierlijke producten eten en zijn er mensen intolerant t.o.v. gluten (bijvoorbeeld bepaalde pasta’s) en lactose. Mocht u toch dierlijke producten doneren, denkt u daarbij dan alstublieft ook aan de mensen die vanwege hun geloofsovertuiging… Lees verder »

TricoEques
Gast
TricoEques

Geef anders ff aan waar EXACT behoefte aan is! Je geeft wat je kunt missen en wat je dus al hebt. Dat is het idee van geven. Stuit me beetje tegen de borst dat er verwacht wordt dat men rekening gaat houden met wat u omschrijft. U slaat daarmee aardig door heer Evert. Reeds een oproep op FB geplaatst om mijn contacten te bewegen door mij levensmiddelen te laten ophalen (voor die niet naar de wedstrijd gaan). Ga echter niet sorteren op de door u genoemde criteria Laten we geven wat we kunnen missen dat is al meer dan niets… Lees verder »

SargentD
Gast
SargentD

Ja, inderdaad. Zijn bedoeling is vast best sympathiek, maar ik voel me nu wel onder druk gezet door Evert en vrees dat ik wellicht de mist in ga bij het vullen van mijn mandje. Die stress is alles behalve fijn kan ik je vertellen… sad

TricoEques
Gast
TricoEques

Hang in there! Het zijn de donkere dagen voor kerst razz Wat mij helpt is te denken aan Breda wink

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste SargentD,
Het is niet mijn bedoeling mensen onder druk te zetten. Integendeel. Stressklachten kunnen tot vervelende mentale problemen leiden en zelfs lichamelijke onverkwikkelijkheden tot gevolg hebben. Ik ken de ernst van stress en wil u vragen gewoon de houdbare producten die u vinden kunt in uw mand te plaatsen. U doet immers wat u kunt ondanks nare klachten. Mijn uiting op dit prettige forum was puur voor de mensen die mentaal op dit moment sterk in hun schoenen staan zodat zij een zo divers mogelijk assortiment aan levensmiddelen bij de Voedselbank kunnen inleveren.
Evert

SargentD
Gast
SargentD

Ik voel de liefde weer. Dank voor je reactie.