Sahar blijft het liefst bij Willem II

19
1778

Dankzij twee doelpunten van Ben Sahar doet Willem II volop mee in de strijd om Europees voetbal. De goals van de aanvaller waren bijzonder welkom, zowel voor hemzelf als voor zijn club.

Willem II imponeerde zaterdag geen moment tegen FC Dordrecht, maar had aan de bevliegingen van Sahar wel genoeg om FC Twente op de ranglijst te passeren. Met zijn vijfde en zesde doelpunt van het seizoen voert de Israëliër bovendien de druk op de clubleiding op, daar zijn aflopende contract tot op heden niet werd verlengd. Jurgen Streppel benadrukte al dat hij daar wel op hoopt, maar duidelijkheid is er nog niet.

“Ik ben blij dat het mijn avond is geworden”, zegt de ex-speler van onder meer Chelsea, Portsmouth, De Graafschap, Espanyol, Auxerre, Hertha BSC en Arminia Bielefeld in het Algemeen Dagblad. “Ik ben ook blij dat ik in Nederland mag spelen. Ik heb het enorm naar mijn zin hier en zou het liefst bij Willem II blijven, mede door de ontwikkeling die we dit seizoen doormaken. Maar of ik langer mag blijven, beslist uiteindelijk de clubleiding.”

Bron: www.voetbalprimeur.nl

19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments