Saddiki wil strijden voor een basisplaats

54
5123
Dries Saddiki scoorde de gelijkmaker (foto: (c) Toin Damen)

Dries Saddiki heeft de verwachtingen bij Willem II nog niet waar kunnen maken. De 22-jarige middenvelder stapte in 2018 over van Fortuna Sittard naar Willem II, maar daar kwam hij vorig seizoen niet verder dan 469 speelminuten. Hij hoopt komend seizoen door te breken.

De middenvelder speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Zulte Waregem en maakte in die wedstrijd speelminuten. Dat hoopt hij ook komend seizoen veelvuldig te doen. “Ik ben nu klaar voor een basisplaats, zeker weten”, vertelt hij aan hetBrabants Dagblad. “Aankopen? Daar hou ik me niet mee bezig, ik hou me bezig met mijn eigen spel. Elke wedstrijd geef ik honderd procent, negentig minuten lang. Ook op de trainingen. Ik wil het nieuwe seizoen in de basis starten.”

De 22-jarige middenvelder kan wat toevoegen aan het spel van Willem II, dat vorige week afscheid nam van Daniel Crowley. Dat opent mogelijk deuren voor Saddiki. “Ik denk dat ik een aanjager ben. Ballen afpakken en inleveren. Vorig jaar ging het aan de bal niet zo goed, ik denk dat het nu beter gaat. Het is deze lijn doortrekken.”O

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Henkie013
Lid
Henkie013

Saddiki had vorig jaar verhuurd moeten worden aan een goede KK-divisieclub, al was het vanaf de winterstop toen we met Tapia, Anita, Akkaynak, Llonch, Crowley en Lieftink alle posities op het middenveld dubbelbezet hadden. Dan had hij meer progressie geboekt dan spelen bij de beloftes. Wanneer we half augustus blijkt dat Saddiki in eenzelfde situatie terecht komt, dan dit jaar verhuren aan een club kaliber Go Ahead Eagles. Hij heeft immers een contract tot 2021 met een optie tot 2022. Wat bertreft Tapia gaat Feyenoord hem echt niet nog een jaar verhuren. Die willen van hem af en eisen ook… Lees verder »

Jan R
Gast
Jan R

Hij wil strijden … ?
Inzet en strijd is de basis, vriend!
Je kunt er hoogstens gebrek aan talent mee compenseren.

Ome joop
Gast

Laat het conflict bij Feyenoord nog ff escaleren en dan vriend Tapia binnen halen

Robby
Gast
Robby

Tja lange adem denk ik…op 31 augustus nog een seizoen huren. Tapia wil graag een NL paspoort en die gaat ie bij ons krijgen.

Ledzep
Gast
ledzep

Of zal twente hem binnen willen halen?

Ome joop
Gast

Misschien, maar die hebben weinig geld

Freek van Vliet
Gast
Freek van Vliet

Tapia halen!!!!! Met al het geld war we hebben. Zo belangrijk voor een stabiel middenveld.

TilboRob
Gast
TilboRob

Off-Topic; Tapia in conflict met technisch directeur Feyenoord. ‘Laat me niet in de maling nemen door Tapia, hij moet meewerken aan een transfer’ Renato Tapia moét deze zomer vertrekken bij Feyenoord. Dat zegt technisch directeur Sjaak Troost in gesprek met RTV Rijnmond. Hij is dan ook niet gediend van het huidige standpunt van de middenvelder, die van plan is om zijn contract in De Kuip uit te dienen. Tapia ligt nog één jaar vast bij Feyenoord. In de zomer van 2020 kan de Peruviaan dus transfervrij vertrekken. Feyenoord wil echter dat Tapia nú vertrekt. “Vorig seizoen hebben we hem al… Lees verder »

Pavi
Gast
Pavi

Salaris zal het probleem zijn.

LRR
Gast
LRR

Helemaal goed dit. Als we de stap naar het linkerrijtje willen maken hebben we meer dan 11 goede spelers nodig. Daar achter hebben we spelers nodig die tegen een basisplek aanschuren, dat houdt iedereen scherp. Er werkt niks de-motiverender dan een speler die toch wel zeker is van zijn plek. Hoewel ik denk dat Saddiki nu nog te kort komt voor een basisplaats is het wel iemand met de juiste drive en zulke spelers zul je in een seizoen nog hard nodig hebben.

De gelovige
Gast
De gelovige

Als je goed naar naar ten hag en overmars luisterd op ajax tv bij fox sport …dan zeggen ze dat het de bedoeling is vanwege de grote selectie van ajax dat er 4 tot 5 spelers die leunen tegen ajax 1….ervaring kunnen opdoen elders.
Dat betekend dat joris en overmars….gerry vink…adrie koster verzekerd zijn van enkele spelers maar wie is de vraag….de wit….ekkelkamp…derne…schuurs….gravenbeek….eiting etc etc.
Dus afwachten samenwerking Willem II en ajax is perfect…

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

Luistert
Betekent

Abelvis
Gast
Abelvis

Veel belangrijker: Willem II

Dirruk
Gast
Dirruk

Inderdaad Abelvis.

Als je dan mensen wil corrigeren op schrijffouten dan begin je met Willem ll.

LRR
Gast
LRR

Gericht huren mits goede alternatieven voor koop niet haalbaar zijn prima maar Willem II moet hierin altijd leidend zijn. Het lijkt me geen gezonde situatie om maar te gaan wachten welke spelers Ajax (of welke andere club) onze kant op stuurt. wink

Ledzep
Gast
ledzep

Waarom naar Willem II? Ajax heeft toch een samenwerkingsverband met Sparta. Ik kan me voorstellen dat daar niet alleen voordelen voor ajax aanzitten maar ook voor de Rotterdammers.

Zekur
Gast
Zekur

Lijkt mij logisch dat Dries voor een basisplaats wil strijden. Welke bankzitter wil dat eigenlijk niet? Maar Dries is natuurlijk niet het gewenste basisniveau. Geeft niks, prima als invaller in de 70e minuut als er strijd nodig is. Verder net als allemaal erg benieuwd wat er bij komt de komende tijd. Ik heb vertrouwen in de staf!

Maddock
Gast
Maddock

Geef Dries een kans! Hij kan echt wel voetballen hoor! Als Cv is hij sowieso beter dan Meisner!

Wiggel
Lid
Wiggel

Jaren heb ik meegewerkt aan de site hier. Vooral grafisch deed ik redelijk wat en op het forum, wat destijds erg populair was, was ik moderator. Vanwege het respect wat op het laatst ver zoek was ben ik er destijds mee gestopt. Nu zie ik hier hetzelfde ontstaan, mede door frustraties vanwege het uitblijven van nieuwe spelers. Blijf de vrijwilligers aub respecteren hier of donder lekker op van de site. Sorry dat ik het zo zeg maar in mijn tijd konden we mensen op ip adres bannen, kan nu vast en zeker nog. Als we al geen respect meer voor… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Wiggel

Het forum was idd zeer populair toen met verschillende topics en het wel bekende hennen topic 😆

Snorro
Gast
Snorro

Ik snap dat je het ff kwijt moet, maar in dit topic is tot op heden toch geen gebrek aan respect onderling?

Ten aanzien van het uitblijven van spelers heb ik meer het idee dat het toch wel met knipoog en de nodige lol wordt besproken hier. Enkele uitzonderingen zijn er altijd natuurlijk.

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Fysieke bedreigingen richting mede forum bezoekers (zoals in het Koster heeft geduld draadje) getuigd anders niet van onderling respect, over het algemeen valt het allemaal idd best wel mee op deze uitzonderingen na maar ben het met Wiggel eens dat bij extreem gedrag zoals bedreigingen en over de grens schelden een al dan niet tijdelijke ban (na een waarschuwing) wel op zijn plaats zou zijn.

Tilburg_1896
Gast
Tilburg_1896

Vaak heeft het niet met een gebrek aan respect te maken, maar gewoon dat mensen niet graag voor de gek worden gehouden. Of dat nu Tilbo zelf is (claimen dat Büttner en Ramselaar al binnen zijn zonder ‘gerucht’ daarbij te vermelden) of een member die via de bruur van z’n collega gehoord heeft dat Zsombor Kerekes in het ziekenhuis gespot is voor een medische keuring, is daarbij niet van belang.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Tilburg_1896

Tilbo melde wel er bij dat het om een gerucht ging betreffende Büttner en Ramselaar. Kijk nog maar eens terug .. en het kan ik zeg kan nog steeds dat Büttner komt. Maar dat het salaris vooralsnog het probleem is omdat ie nooit hier gaat verdienen wat ie bij vitesse verdiende. Hij zal water bij de wijn moeten doen dan

Jack de Gier
Gast
Jack de Gier

Gerucht is er na klachten pas bijgezet, in eerste instantie stond dat er niet bij.

JelleP
Gast
JelleP

Wat heeft het met respect te maken? Er worden berichten aangemaakt die totaal niet kloppen of waar zijn op Tilbo. De meeste supporters en ik willen gewoon nuttig nieuws ontvangen en wij snappen ook wel dat de Tilbo vrijwilligers hun best doen om het nieuws te delen. Maar wat er de laatste tijd allemaal is zijn de onzin geruchten en komkommertijd berichten. Dat moet gewoon niet geplaatst worden! Je kunt het ook zien als feedback van de mensen die reageren ipv te zeggen dat het gerespecteerd moet worden. Want respect is er gewoon. Frustratie is er echt niet maar dat… Lees verder »

Poppels
Gast
Poppels

Nieuwe berichten zijn nieuwe kijkers en dit gebruiken ze om aan adverteerders te laten zien en te verkopen. Geen berichten is geen adverteerders…

UNITED
Gast
UNITED

Knap dat jij zo zeker weet dat deze berichten niet kloppen of niet waar zijn. Tilbo zal een goede reden hebben om een bericht te plaatsen, anders zullen ze het niet plaatsen. Hier stond ook al een paar weken van te voren dat van Geel de nieuwe directeur zou worden, terwijl dat dat misschien ook nog af kon ketsen. Als je alleen officiële berichten wilt lezen dan kun je het houden bij willem-ii.nl.

JelleP
Gast
JelleP

Dat weet ik wel zeker want sommige spelers zijn niet gekomen he of gaan niet komen 😉

En Martin tja Tilbo was daar echt niet de eerste mee en elke Willem II supporter kon invullen dat Martin de top kandidaat was

Dirruk
Gast
Dirruk

@JelleP, Tilbo was wel degelijk de eerste die met dit bericht kwam. En toen het via FOX Sport naar buiten kwam omdat Hugo Borst het tijdens een analyse bij een wedstrijd van Willem ll verkondigde werdt het door de media pas echt opgepikt. En zoals hier ook al gezegd wordt, je hoeft deze pagina niet te bekijken als je dingen 100% zeker wil weten mbt onze club. Kijk op de officiële website, houdt teletekst pagina 801 in de gaten en je hoeft niet te stressen. En elke transferperiode opnieuw komen er namen voorbij van eventuele aanwinsten voor Willem ll. Sommige… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ UNITED @ Dirruk

Amen helemaal eens

JelleP
Gast
JelleP

Dirruk: Ik snap ook wel dat er een keer iets niet kan kloppen. Dat heeft Tilbo, Supportersclub, Willem II News Willem II etc. Wat ik meer probeer te zeggen is dat op Tilbo eerst duidelijk stond dat Buttner komt en Ramselaar gehuurd gaat worden. Van een PSV watcher komen we te weten dat het niet aan de orde is en een uur later is het plots een gerucht. Hoe zeker is je bron dan. Zogenaamd waren of was er een keuring op de wedstrijd dag tegen Waregem. Maar was onze clubarts in Waregem? Want als hij een wel was is… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@JelleP,

Ik geloof niet dat Tilbo een nieuwsitem heeft verspreid dat er afgelopen zaterdag een medische keuring plaats zou vinden want bij mijn weten vinden die op zaterdag en zondag niet plaats en ik weet eigenlijk wel zeker dat men dit bij Tilbo ook wel weet.

JelleP
Gast
JelleP

Over de keuringen moet ik even bijspringen dat heeft Tilbo idd niet gezegd.

barry
Gast
barry

Inderdaad United, ik wil ook de geruchten graag horen. Als het rond is lees ik het al op Willem-II.

Bomba
Gast
Bomba

Doe toch niet zo moeilijk zeg! Het nieuwsitem is na 30 minuten aangepast als zijnde een gerucht. Klaar, foutje bedankt!
Dat we het hier na 2 dagen nog over hebben….

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Wiggel, wij kennen elkaar best goed en je weet dat ik altijd respect voor je hebt hoe jij denkt over dingen en ik weet dat jij een groot Willem ll hart hebt. Wij kunnen heerlijke discussies hebben bij Jacks.

Maar wat je nu zegt slaat nergens op. hier mogen supporters zeggen wat ze vinden en als deze te ver gaan moeten ze verwijderd worden door de jongens die aan deze site werken.

Nogmaals ben het vaak met je eens maar nu zeker niet !

Wiggel
Lid
Wiggel

Dat we het niet eens zijn over Willem II is al jaren zo. Ik heb er verstand van een bekijk alles positief. Jij hebt er weinig kijk op een gaat vaak van het negatieve uit. Niks mis mee, als persoon mag ik je heel erg verder. 😉 Maar mensen moeten respect houden voor de vrijwilligers hier. Als tilbo iets plaats weet ik uit ervaring dat er een goede rede voor is. Dat de bron normaliter redelijk goed geïnformeerd is. Zoals Dirruk zegt, voor 100 % zeker nieuws moet je de officiële kanalen maar volgen. Dat naderhand het bericht vooralsnog niet… Lees verder »

Ome joop
Gast

Lezen jullie allemaal mee boys en girls, zo discussiër je en niet door te schelden of iemand helemaal af te zeiken, gewoon normaal dus en met respect voor elkaars mening. Te vaak zie ik hier berichten voorbij komen waar de honden geen brood van lusten.

VAKKIEM
Gast
VAKKIEM

Respecteer het BD dan ook he.

Snap eigenlijk niet waarom je over respect begint want daar heeft niemand het over alleen jij. Volgens mij respecteren alle supporters wat supporters voor andere doen.

Denk aan de bekerfinale, kaartverkoop, andere fan media beheren, de lotenverkopers en zelfs stewards.

Dirruk
Gast
Dirruk

@VAKKIEM, Hoe ga ik dit op een nette manier en met respect voor een medesupporter zeggen. Beste vakkie M, Met jouw reactie sla je de plank echt helemaal mis. Het BD is een officiële krant en de mensen die daar werken, en het nieuws over Willem ll weergeven, krijgen daar een salaris voor, en deze personen kan en mag je dus nooit vergelijken met vrijwilligers die Tilbo runnen. Daarbij komt nog dat Tilbo vaak eerder dan deze ‘profs’ met primeurs komt, wat het vaak extra interessant maakt om Tilbo en andere supporters sites te volgen. Daarnaast gaat het hierboven over… Lees verder »

Oerle
Gast
Oerle

Nooit gesnapt waarom hij altijd werd opgesteld op de flank. Ben benieuwd hoe hij het op zijn echte positie doet.

Bomba
Gast
Bomba

Laat ze maar lullen Dries. Met jouw instelling maak je jezelf en het team iedere dag weer beter!

Chefke
Gast
Chefke

Jonge met de juiste instelling en juiste mentaliteit, maar als we realistisch zijn is hij gewoon niet goed genoeg om basis speler te worden in de eredivisie

frannekesol
Lid
frannekesol

Het is een gerucht dat hij dit gezegd zou hebben he.

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Denk ‘t nie Dries …

Chefke
Gast
Chefke

De meeste dromen zijn bedrog…

Xxtogos
Gast
Xxtogos

Zonder concurrentie krijg je dit soort uitspraken!

Als we het hier van moeten hebben dan wordt het een lang seizoen. Overigens niets tegen deze jonge man hoor. Lijkt mij een prima gozer.

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

eens. Hij doet er i.i.g goed zijn best voor maar wat ik tot nu toe zag was t allemaal niet goed genoeg.

Roel
Gast
Roel

Pfff. Komkommertijd….waar zijn eredivisiewaardige vervangers!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Roel

Volgensmij is Tilbo een site wat nieuws post wat met onze club te maken heeft. Heeft niks met komkomertijd te maken. Je kunt het bericht ook niet lezen geen verplichting he🤷‍♂️

Roel
Gast
Roel

Ok. Nieuws?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Roel

Ja ook nieuws. Ik.weet niet of je het weet maar Tilbo gaat niet over tranfers. Maar is een site voor en door supporters waar alles geplaatst en besproken wordt wat met onze club te maken heeft. Nog un keer kunt het bericht ook overslaan als het je niks intreseert. Tis een gratis tip he