Saddiki: ‘Slechte tweede helft’

10
1867
Dries Saddiki scoorde de gelijkmaker (foto: (c) Toin Damen)

Dries Saddiki keerde zondagmiddag terug in het stadion waar hij twee jaar geleden met Fortuna Sittard het kampioenschap in de eerste divisie behaalde. Saddiki speelde in de basis en ervaarde al snel dat goed voetbal op het drassige veld erg moeilijk was. Voor rust legde Willem II nog enkele prima aanvallen op de natte mat, maar na rust moest Willem II zich beperken tot verdedigen. Saddiki: ‘Na rust vielen we ver terug en was het slecht’

Met de overwinning in Sittard komt Willem II op 6 punten en voorlopig vast in het Linkerrijtje. Gezien het uitgeklede competitieprogramma van komend weekend kan Willem II zelfs de  koppositie in de eredivisie pakken.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
UNITED
Lid
UNITED

Slechte tweede helft of niet ik heb even pagina 818 en 819 geïnspecteerd en we kunnen zaterdag de koppositie gewoon weer terugpakken lol

Rene
Gast
Rene

Check ook even 832. Daar staat Pavlidis in z’n uppie bovenaan.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Ik was vandaag op uitnodiging in het stadion van Fortuna Sittard en ik heb een prachtig schouwspel gezien. Een waterballet dat prachtig was om te zien, mede door de 3 S-en. Strijd – Men streed voor iedere meter en bal en men werkte hard. Samenspel – Men bleef kijken naar goede oplossingen en was totaal niet zelfzuchtig. Sportiviteit – Men bleef sportief t.o.v. scheidsrechter en tegenstander. De sfeer in het stadion was grandioos. Men hoste en zong alsof het een lieve lust was. Prachtig om te zien. Kort na de wedstrijd kon ik Dhr. Van Geel nog even aanschieten over… Lees verder »

Analist1896
Lid
Analist1896

Is goed jongen.

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Ik begin steeds meer te twijfelen of Evert niet gewoon een internettrol is…

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Twijfel je daar nog aan ja?

Vak M
Gast
Vak M

Jij bent echt aandacht te kort gekomen in je opvoeding.

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

goed gedaan Pietertje…. doe maar even wisselen

antonius
Gast
antonius

Wel op tijd je tabletjes in blijven nemen, Evertje!

Soen
Gast
Soen

Koster kan ook maar amper wisselen met zo’n krappe selectie.Anders speel je het gemakkelijk uit,nu werd het nog moeilijk.Hopelijk komt er deze week wat bij.Maar we hebben de start gelukkig niet gemist.