Saddiki eerste koploper in de verkiezing ‘speler van het seizoen’

5
1148

Na iedere thuiswedstrijd organiseren wij samen met Logistic Force een man of the match verkiezing. De eerste vier spelers uit deze verkiezing scoren punten in het speler van het seizoen klassement. Aan het einde van het seizoen zullen de vijf spelers die de meeste punten hebben deelnemen aan de verkiezing speler van het seizoen.

In de matige wedstrijd tegen Vitesse was Dries Saddiki een van de weinige spelers die zijn niveau wist te halen. Dries is daarom met een overtuigende 65% van de stemmen gekozen tot man of the match aan Willem II kant. Nieuwkomer Ché Nunnely, debutant Rick Zuijderwijk en speler van het seizoen 2018/2019 Pol Llonch wisten ook nog punten te scoren.

Dries Saddiki (foto: (c) Toin Damen)

Tussenstand speler van het seizoen 2019/2020
1. Dries Saddiki – 5 pnt
2. Ché Nunnely – 3 pnt
3. Rick Zuijderwijk – 2pnt
4. Pol Llonch – 1pnt

Na de thuiswedstrijd tegen Emmen van volgende week zaterdag zal er een nieuwe Logistic Force man of the match verkiezing en aansluitend een nieuwe tussenstand voor speler van het seizoen volgen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
LK1896
Lid
LK1896

Waarom dit niet voor zowel thuis- als uitwedstrijden doen? Krijg je aan het eind van het seizoen een beter beeld denk ik.

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Mee eens! ongeachte argumenten m.b.t. baseren van mening op basis van samenvattingen. Zijn genoeg supporters die mee gaan naar uitwedstrijden of via fox kijken.