Vandaag Rood wit blauwe zaterdag op Tilburg Kermis

18
3164

Komende zaterdag is het Koningsdag met om 14:30 een oefenwedstrijd tegen OFI Kreta in het stadion. Naast Koningsdag is het natuurlijk ook Tilburg Kermis. Daarmee is komende zaterdag een mooi moment om onze clubkleuren met trots te dragen in de stad. Wij roepen iedereen daarom op om van komende zaterdag een rood wit blauwe zaterdag te maken.

Laten we samen zorgen dat Willem II ook op de Tilburgse kermis leeft. Zo creëren we zichtbaarheid in de stad, iets wat we allemaal al jaren zo graag willen. Het is heel simpel; trek op koningsdag / rood wit blauwe zaterdag een Willem II shirt aan, doe je Willem II jack aan, trek je KingZine merchandise aan of wat dan ook, als het maar met Willem II te maken heeft.

KingZine trakteert
Iedereen die zaterdag 28 juli iets van Willem II aan heeft maakt kans op een busreis voor 2 personen voor een uitwedstrijd met Stichting KingZine.

Hoe maak je kans op deze prijzen?
Stuur je foto in je Willem II outfit op de Tilburgse kermis naar ons toe en vermeld daarbij de volgende hashtags:  #WillemII #Tilburg #tilburgsekermis #kermisfm
Instagram @tilbo1896
twitter @tilbocom

De actie geldt van zaterdag 12.00 uur tot zondag 02.00 uur. 

Nog geen Willem II kleding? We kunnen het ons haast niet voorstellen maar mocht je nou nog helemaal geen Willem II kleding hebben dan kun je deze nog verkrijgen op de koningsdag. Naast de officiële Willem II fanshop is ook stichting KingZine aanwezig met onze ‘trots op Tilburg’ merchandise.

18 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments