Robey en Willem II verlengen samenwerking

6
1610

Robey Sportswear en Willem II hebben de samenwerking met twee seizoenen verlengd. Het substantieel verbeterde contract loopt door tot en met het seizoen 2021-2022, waarin we ons 125-jarig bestaan vieren. Business Partner Robey ontwikkelt voor dat seizoen samen met Willem II aanvullend een speciale jubileumkledinglijn.

Commercieel manager Jos de Kruif: ‘Robey is al vijf jaar onze kledingleverancier. We zijn zeer te spreken over de samenwerking en producten die worden geleverd. Robey wil door en heeft aangegeven graag met ons het jubileumseizoen in te gaan. Met een nieuw en sterk verbeterd contract zetten we de samenwerking voort.’

‘Willem II ademt voetbal’
Ferenc van der Vlies (directeur Robey): ‘We zijn erg trots op de contractverlenging met een echte voetbalclub zoals Willem II. We sluiten bij Robey namelijk niet zomaar iedere profclub in ons hart, alleen de clubs die passen bij de kernwaarden van ons merk. Willem II is een club die voetbal ademt en die ook staat voor het nostalgische voetbalgevoel, die onvoorwaardelijke liefde voor het mooiste spel op aarde. De mensen, het traditionele shirt en de ambities die de club heeft zorgen ervoor dat we ernaar uitkijken om de succesvolle samenwerking voort te zetten.’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tik
Beheerder

Vooral erg blij met deze regel in het artikel: “Met een nieuw en sterk verbeterd contract zetten we de samenwerking voort.”

Dit soort momenten (contractverlengingen) moeten nu aangegrepen worden om weer goede contracten uit te onderhandelen en niet de geaccepteerde bedelbrieven uit het verleden keer op keer te verlengen.

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Hopelijk dat er nog vele bedrijven dit voorbeeld volgen.

wil
Lid
wil

Schitterend.

Bilto
Gast
Bilto

Mooi zo. Eerste paar potjes speelde Robey wat onwennig, maar inmiddels een onmisbare kracht voor de Tricolores. Wordt tijd voor een liedje voor Robey.

Kingo's girlfriend
Gast
Kingo's girlfriend

Robey is onze glorie
Robey zit ons in ’t bloed
Bij neerlaag of victorie
Bij voor- of tegen spoed
Robey gaat nooit verloren
En jaren nog hierna
Zullen wij laten horen
RO…BE…Y!

Robey’s shirt is ons heilig
Reeds tal van jaren lang
Bij Robey zijn wij veilig
Zijn wij voor niemand bang
Wij zweren bij die kleuren
En zingen hoe ’t ook ga
Bij wat er ook gebeuren mag
RO…BE…Y!

UNITED
Gast
UNITED

top nieuws