Robbemond kan een kruikje breken in Tilburg

27
2111
EINDHOVEN, Jan Louwers Stadion, 07-03-2016 , seizoen 2015 / 2016, Jupiler League voetbal Jong PSV - Fortuna Sittard,

Vandaag een nabeschouwing van het Brabants Dagblad op de wedstrijd van gisteren waarin Willem II vrij eenvoudig van Nac wist te winnen. De Tricolores zijn onder Robbemond erg snel volwassen geworden en speelt zijn wedstrijden met strijd en passie! Enkel de rode kaart van Lachman zorgde ervoor dat Willem II onder Robbemond niet 5 wedstrijden oprij ongeslagen bleef.

Kan Robbemond een kruikje breken? Moet hij een kans krijgen?

(Volledig artikel Brabants Dagblad)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
nederland
Lid
nederland

Robbemond een kans geven. Prettige man. Heeft Willem II een zeer, zeer goede dienst bewezen.

Wilco
Gast
Wilco

Een trainer maakt het spelbeleid, niet de assistent he! Veder weet ik ook niet wat Robbemond gaat vragen. Ik durf te wedden dat als hij een vorstelijk salaris wil, er iemand anders komt. Zou ik ook niet doen als ik hem was. Wat ik eerder zou doen is een contract van 2 jaar, en als je nog 1 jaar zo presteert dan wil iedereen je hebben en dan ga je gewoon weg. Het is immers maar zeer de vraag of hij dit ook ergens anders voor elkaar krijgt. Waarom? Wellicht is Robbemond en die kans zit er dik in, gewoon… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Twee puntjes: (1) “de supporters die dit gedaan hebben tot de harde kern behoren” Het mooie van de actie was juist dat ie zo enorm breed gedragen werd. Niet alleen de harde kern, maar ik durf te zeggen minimaal 75% van het stadion. Van jong tot bejaard, van harde kern tot sponsor en alles er tussenin. (2) “feitelijk was het niet te verwachten dat het zou werken, gezien andere clubs” Ook jij lijkt er hierbij vanuit te gaan dat het de supporters om het aantal punten ging. Maar dat is nooit aan de orde geweest. Het ging puur om de… Lees verder »

Sargon
Lid
Sargon

Voor alle azijnzeikers:

Blijkbaar heeft Joris toch wel een aardige selectie samengesteld.

Knaap
Gast
Knaap

Die azijnzeikerds durven zich al lang niet meer te vertonen hier. Ze komen niet eens hun excuses aanbieden na het ongegeneerd op de man spelen. Gelukkig weten we allemaal om wie het gaat en kunnen we ze keihard uitlachen als ze zich ineens weer vertonen als het wat minder gaat…

SargentD
Lid
SargentD

.

SargentD
Lid
SargentD

[edit]ik maak er een beetje een potje van, even de reacties opnieuw geordend. Natuurlijk was er links en rechts wel wat kritiek. Soms genuanceerd, soms wat minder. Maar over het algemeen viel dat toch best mee volgens mij. Wat mij betreft heeft het trouwens ook zeker niet aan de selectie gelegen, maar dat zei ik ook al toen van de Looi nog trainer was. Ik heb inmiddels wel mijn vragen bij de besluitvaardigheid van Joris en Berry (en eventueel de RvC, geen idee in hoeverre die zich daar mee -mogen- bemoeien) tijdens dit seizoen. Als die actie vanuit de supporters… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Het zou de leiding ook sieren als ze nog een keer zouden zeggen dat de supporters het allemaal toch niet zo heel erg verkeerd hebben gezien. En er een trainer zat die qua voetbalvisie totaal niet overeenkwam met waar onze club voor hoort te staan.
Los van dat wil ik nog wel even benadrukken dat van de Looi als persoon perfect is omgegaan met de persoonlijke situaties van Sol en Rienstra. Dat mag natuurlijk ook gewoon gezegd worden en daar verdient ie dikke complimenten voor.

Top
Gast
Top

Ze moeten die Johnson huren. Linksbuiten bij jong Ajax. Leuke speler!

Robby
Gast
Robby

Zullen we eerst proberen spelers aan te trekken ipv weer 7man huren.

Zekur
Gast
Zekur

Proberen met alle miljoenen die er aan zitten te komen, Rienstra en Chrivella aan te trekken. Bij die 2 zit ontzettend veel kracht, inzicht en vernuft.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Zukur

Rienstra die blijft niet er zijn wel betre clubs waar ie naar toe kan want een middenvelder die un doelpunt of 10 maakt in een seizoen zijn gewild..

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Zie omroep brabant-bericht

Since1896
Gast
Since1896

Robbemond volgend seizoen de kans geven. Belangrijker is wat er met de selectie gaat gebeuren.

Komt Diemers?

gaan Rienstra en Tsimikas weer terug zonder dat ze een aanbieding wordt gedaan?

Wat gaat er met Sol gebeuren?

Heeft Willem ll al een lijstje voor volgend seizoen klaarliggen als er een verdere leegloop gaat komen?

Dit zijn vragen waar ik in de komende maanden antwoord hoop op te krijgen.

 

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Ten dele ook een prachtige bevestiging van het beleid. Oke, het bestuur had een zetje nodig vanuit supporters. Maar in de winterstop zijn er beperkt paniek ingrepen gedaan. Enoh komt niet helemaal uit de verf, maar snap die buitenkans best en Wijnaldum is op papier niet de beste aankoop, maar presteert de laatste weken naar behoren. En als ik onze selectie de laatste weken bezig zie, denk ik eerlijk gezegd dat die van een prima niveau is. Dus wil het toch opnemen voor Mathijsen en uiteraard kudo’s voor RR. Als we eens kijken naar bijvoorbeeld Sparta, waar ze met veel… Lees verder »

Knaap
Gast
Knaap

Helemaal waar! De negatievelingen zijn ook ineens allemaal weg hier de laatste weken. Heel opvallend. Die komen hier pas weer als het weer wat minder gaat om te verkondigen dat ze het zelf allemaal beter kunnen. Vermoeiend…

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Klopt. Valt me echt op dat wanneer we godnondeju winnen bij Nak het aantal reacties op Tilbo achter blijft in vergelijking met de verliespotten of ander “slecht nieuws”.

Ach we zeiken graag, ook mooi.

UNITED
Lid
UNITED

Ik kan niet oordelen over de aanpak van robbemond, alleen over de resultaten en die zijn perfect. Wat dat betreft zou ik zeggen never change a winning team. Echter staat er volgend seizoen weer een totaal andere groep dus het is geen garantie dat het daarbij ook zo werkt als nu.

Robby
Gast
Robby

Een vraagje. In hoeverre is het succes van nu direct toe te wijzen aan Robbemond? en de tweede vraag waar was Robbemond de afgelopen 1,5 seizoen?   Hij stond op de payroll als assistent van VDL maar als deze omkeer van het team door Robbemond komt vraag ik me af wat ie de tijd ervoor heeft gedaan? In ieder geval niet VDL assisteren. Als ie dat wel had gedaan en VDL heeft zijn advies telkens van tafel geveegd zou ie het na 1 seizoen wel voor gezien hebben gehouden. Dus kom ik terug op vraag 1… is Robbemond hier echt… Lees verder »

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Het is te danken aan het team Robby. Reiner en Joris hebben hier weinig inspraak op.

Frietmet
Lid
Frietmet

Het lijkt me logisch dat je je als assistent schikt met een plek ACHTER de hoofdtrainer, als Robbemond ten tijde van VDL een coupe had gepleegd van binnenuit, was de wereld te klein.

 

Robby
Gast
Robby

Tot op zekere hoogte Frietmet. Je bent assistent van VDL waar je hem dus assisteert met de te maken keuzes. Zowel op het trainingsveld als bij wedstrijden. als Robbemond zicht moet schikken en niet naar hem wordt geluisterd m.b.t. de tactiek bij een wedstrijd dan hadden ze hem wel veldtrainer gemaakt.

@Tilburg013 precies wat ik dacht dus.

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Hij is kaal,

Hij heeft geen pruik,

Reinier Robbemond super kruik!!

bootlinks
Gast
bootlinks

Ik mag ervan uitgaan dat Joris, direct na de aankondiging van VDL in januari, in gesprek is gegaan met een opvolger om zo tijdig aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Het feit dat die opvolger nog niet is gepresenteerd lijkt een onderhandelingskwestie. Door de resultaten en de beschikbaarheid van Robbemond lijkt het me dat Willem II nu wat sterker staat in die onderhandeling. En eigenlijk is dit misschien een goed moment om de onderhandeling te laten mislukken en Robbemond heel snel een contract aan te bieden.

Rojo Blanco Azul
Gast
Frank

Als ik een contract teken bij mijn baas met een proeftijd van een maand en in die proeftijd scoor ik zwaar bovengemiddeld, zo bovengemiddeld dat ik vriend en vijand verstelt doe staan, dan zou het onbegrijpelijk zijn als ik na die proeftijd niet meer terug hoef te komen. Tenzij er inmiddels een onderlinge afspraak ligt met een voor Willem II begrippen absolute toptrainer, zou ik Robbemond aanhouden. Het valt met de door hem behaalde resultaten toch niet uit te leggen dat hij ongeschikt zou zijn ?

Nick
Gast
Nick

Robbemond heeft uitstekend gepresteerd de laatste wedstrijden! Laat hem lekker het seizoen (goed) afmaken en dan kun je rustig alles op een rijtje zetten en kijken wat de alternatieven zijn. Als hij zo doorgaat verdient hij wel de kans, alleen al doordat hij ons veilig heeft gesteld!

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Gezien de resultaten van de huidige staf,  10 punten in vijf potjes, de kampioen met 5-0 weg sturen en de derby uit winnen zou je jezelf als club verschrikkelijk voor lul zetten als je deze staf de kans niet geeft. Spreek eventueel erbij af dat hij bereid moet zijn een stapje terug te doen bij een mindere evaluatie in de winterstop, nu aanstellen, rust in de tent en laten bouwen aan selectie volgend seizoen.