Rick Zuijderwijk terug naar Tilburg?

39
6178
Foto: Toin Damen ©

Voetbalprimeur meldt n.a.v. een column door Henk van Mees (BD) waarin een conclusie uitgesproken wordt dat FC den Bosch overweegt Zuijderwijk terug te sturen naar de Goirleseweg!

Zuijderwijk viel begin dit seizoen nog drie keer in bij Willem II en verhuisde toen op huurbasis naar de Bossche buren, als onderdeel van de Deadline Day-transfer van Ringo Meerveld. De twintigjarige middenvelder moest harder worden aan en wennen aan de Keuken Kampioen Divisie, maar is vooralsnog nauwelijks aan spelen toegekomen. Zijn vierde en voorlopig laatste optreden van dit seizoen dateert van medio oktober.

In principe is hij ook na de winterstop speler van FC Den Bosch, maar Brabants Dagblad-columnist Henk Mees lijkt al voor te sorteren op een voortijdige beëindiging van de huurdeal. ‘Welgeteld 150 minuten speelde Zuijderwijk mee. Sinds half oktober kwam hij niet verder dan de warming-up. Wie hem dan bezig zag, zo lusteloos ogenschijnlijk, snapt wel waarom hij nu is ‘teruggestuurd’ naar Tilburg’, schrijft de ervaren journalist. ‘Afwachten is het of het talent in Rick Zuiderwijk nog ontwaakt.’

Zowel Willem II als Den Bosch heeft overigens nog geen gewag gemaakt van een eventuele terugkeer van Zuijderwijk. De geboren Bredanaar ligt nog anderhalf jaar vast in Tilburg.

39 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments