Resultaten jeugdopleiding

2
1209

Vandaag hebben de jeugdploegen hun eerste officiële wedstrijden gespeeld.

Willem II onder 21 heeft de eerste competitiewedstrijd gewonnen. In Rotterdam werd met 0-1 gewonnen van Excelsior onder 21. Doelpuntenmaker was Jelte Pal, die de bal van de doelman af wist te pakken en hem over de doellijn werkte. Opstelling Willem II O21:

 1. Maarten Schut
 2. Sam Spijkers
 3. Amine Lakchar
 4. Bart de Laat
 5. Sam Tel
 6. Louis Coeckelberghs
 7. Timo Regouin
 8. Aaron Menelik
 9. Jelte Pal
 10. Tristen Paauwe
 11. Naïm Matoug
 12. Ismaël François
  wissels:
 13. Yannick Babo
 14. Sjeffie Verhagen
 15. Martijn vd Sande
 16. Loran Venrooy
 17. Amoros Nshimirirana
 18. Andrei Vossen

De onder 18 nam het in een bekerduel op tegen Go Ahead Eagles onder 18. Go Ahead bleek een maat te groot en Willem II onder 18 verloor de wedstrijd met 4-1. Voor Willem II zorgde Noéh de Bruijn voor de eretreffer. Volgende week begint de competitie voor het elftal van Bruno Andrade.

Willem II onder 16 is na een ware thriller tegen de Graafschap, door naar de volgende ronde in de beker. In de reguliere speeltijd werd het 2-2 door een eigen doelpunt van de Graafschap en een doelpunt van Jude Landu. In een bloedstollende penaltyserie wist Willem II met 9-8 te winnen waardoor de volgende ronde in de beker veilig is gesteld.

Willem II onder 14 heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen met 8-0. Fortuna onder 14 was in een bekerduel de tegenstander. Doelpuntenmakers voor de ploeg van Jasper Waalkens waren Hajo Weusten(2x), Tygo Mels(2x), Rayen Nivillac, Harm van Schijndel, Jimmi Laarman en Merijn Klessens.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments