Resultaten doen Peters pijn: ‘Het probleem is dat ik veel voor de club voel’

18
3233
Foto: Toin Damen ©

Willem II is tot dusver aan een matig seizoen bezig en dat zit Jordens Peters niet lekker. De captain speelde in de zomer nog in de voorronde van de Europa League met zijn ploeg, maar vanaf dat moment ging het bergafwaarts.

“Er kan een jaar komen dat je wat verder wegzakt, maar ik had niet verwacht dat we echt naar onderen zouden moeten kijken”, zegt Peters tegen het Brabants Dagblad. “Dat is nu wel het geval. Het zit op heel veel vlakken niet mee door corona en blessures, maar dat zijn allemaal excuses en we moeten beter gaan presteren.”

De verdediger speelt al acht jaar bij Willem II en trekt zich de matige prestaties dan ook persoonlijk aan. “Je hoopt dat je jezelf er makkelijker voor kan afsluiten als je ouder wordt. Maar het probleem is dat ik heel veel gevoel bij deze club heb en de mensen hier iets wil geven. Op dit moment geven wij ze niet wat ze verdienen. Dat zit je gewoon dwars en dat neem je hoe je het wendt of keert mee naar huis.”

Het drukke programma voor de Tilburgers in de eerste twee maanden biedt Peters hoop op een betere toekomst. “Het is aan ons om snel in vorm te raken en dan kun je er ook weer snel tussen staan. Dan praat je heel anders.”

18 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments