Reserves Willem II verliezen dik van reserves Ajax

41
3887
Vd Bogert in achtervolging op de Jong (foto: (c) fotoburo Toin Damen)

Vanmiddag speelden de reserves van Willem II een oefenwedstrijd op De Toekomst tegen de reserves van Ajax. Willem II trad aan met de volgende 11:
Strezos, Nieuwkoop, Van den Bogert, Van der Pol, Spijkers, Zuijderwijk, Quinones, Saddiki, Queiros, Kabangu en Gladon.

De wedstrijd is dik verloren door Willem II. Bij rust stond Willem II met 2-0 achter. Na rust wist Gladon nog iets terug te doen. Vervolgens liep Ajax uit tot 6-1.

41
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
16 Discussie draadjes
25 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
33 Gereageerd
Dmitri ShoukovRamboGoalen maokuhRood Wit BlauwJimvanFessem Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
braambos
Lid
braambos

Keeper maakte een hele goede indruk op mij ondanks de 6 tegendoelpunten.

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Paniek!!!
Oefenwedstrijd zonder belangen verloren!!!!

Giant
Gast
Giant

De samenvatting zegt wel dat de verdediging van Willem II er niet veel van bakte en aantal spelers over het veld sjokte en nog geen 100 % inzet toonden. Maar misschien vertekenen de beelden.

kukeltje
Lid
kukeltje

Jongens, Emmanuel van de Blaak die er de tweede helft in kwam is 14 jaar oud. De uitslag van deze wedstrijd zegt helemaal niets!

mike
Gast
mike

Het verschil tussen CL-finalist Ajax en Willem II is groot, en dat is geen schande. Het verschil tussen de reserves van beide clubs is nog groter, en ook dat is geen schande. Geeft wel aan dat we nog ver verwijderd zijn van de opleidingsclub die we willen worden.
Een samenvatting met eenrichtingsverkeer richting het doel van Willem II zegt niet alles, maar ook nu heeft Victor me niet overtuigd dat hij op termijn de verdediging van Willem II kan leiden helaas.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

laatste keer dat ajax in een CL finale stond was volgens mij in 1996, toen moets jij nog geboren worden….

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Begroting 12 miljoen tegen 120 miljoen eigen vermogen van mss 10 tegen 250+ miljoen….Siem de Jong is bij ons gewoon basis ….verwacht iemand daar te winnen dan?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Uit de oude doos

🎶Wij zijn de Tilburg tricolores, Strijden ook al staan we onderaan, Schijt aan of we winnen of verliezen! Willem II zal altijd voortbestaan!🎵🤣😉

Jan
Gast
Jan

Jezus wat ben jij een simpele zeg!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Sorry Jan dat je bericht serieus neemt 🤷‍♂️
Fijne avond verder man

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

1 van de meest verschrikkelijke teksten uit de geschiedenis van Willem II. Bij het horen van de tekst denk je als speler dat de wedstrijd al verloren is. Nooit meer inzetten!

Dirruk
Lid
Dirruk

@Tri_colores_1896, Deze song kwam uit de tijd dat we stijf onderaan stonden en de club op het randje van de afgrond stond. Op de tribune was de saamhorigheid onder de supporters echter groter dan ooit, gaven we elke week aan dat we door dik en dun achter onze club zouden staan, en dat het ons niet uitmaakte of we wonnen of verloren want wij zouden altijd de club steunen. En nu zijn we een aantal jaren verder en komen deze woorden uit. En spelers moeten niet denken, die moeten strijden voor het logo op hun borst. En mocht het ooit… Lees verder »

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@Dirruk
Ik begrijp de intentie. Willem II zal ook altijd m’n steun hebben. De zin “Schijt aan of we winnen of verliezen” geeft voor mijn gevoel aan dat de strijd is opgegeven en dat we al gedegradeerd zijn. Vandaar dat ik moeite met die tekst heb.

Frietmet
Lid

Dat zegt meer over jou dan over het liedje @ tri_colores_1896

Shoukov
Lid
Shoukov

Helemaal eens met tricolores en als anderen hem affakkelen omdat ze de kern van de bewering weer eens niet snapten is dat sneu.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Shoukov,

Dus je steunt iemand die de kern van de bewering in het liedje niet snapt door nu de rollen om te draaien en te zeggen dat wij de kern van zijn bewering niet snappen.

Er is geen enkele Willem ll supporter die blij is als z’n club verliest maar ondanks dat, ( schijt aan of we winnen of verliezen ) blijven we altijd achter onze club staan. ( Willem ll zal altijd voortbestaan ).

Dus wie is er hier nu sneu????

B.S.
Lid
B.S.

Perfect verwoord Dirruk!

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Even een reactie van deze ouwe l@l.Dirruk heeft helemaal gelijk.Ken je historie.Je bent waarschijnlijk nog redelijk jong en nooit de ellendige jaren van 1e divisie, bijna bankroeten en verdere sportieve en financiele ellende meegemaakt.Dus waar praat je eigenlijk over?

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Net terug uit de binnenstad.Grappig want het heeft met dit onderwerp te maken.Zag Smidje…Grote boef en supportersboegbeeld van de jaren 70 tot de eeuwwisseling.Wat was die fanatiek…Hij,Saris,Harrieke,de trommelaar…waar blijft de tijd.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

“ Smidje” dat is echt nostalgie. Zie hem nog hard roepend iedere thuiswedstrijd met lootjes voor red betaald voetbal Tilburg op vak B rondstruinen.
Dat was echt een Willem II er in hart en nieren👍

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Bezigheidstherapie voor de tweede garnituur. Wedstrijdje is altijd leuker dan training.

DemougeTB#9
Gast
DemougeTB#9

Voor de liefhebbers, om zelf iets beter te kunnen oordelen over de match:
https://www.youtube.com/watch?v=mV7f3g4XAQI

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Bedankt voor de samenvatting. Je kunt er vindt ik wel uit oordelen dar de verdediging en de keeper wel erg zwak ogen.
Veder is de inzet en passie bij deze reserves ook ver te zoeken.
Begin ook twijfels te krijgen of het nog goed gaat komen dit seizoen met Johny, hij oogt bij zijn inval beurten bij het eerste ook al niet sterk.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Laten we het vooral niet groter maken dan het is maar 6-1 is wel fors en een beetje overdreven. Ondanks krachtverschil. Dit zal niet de insteek zijn geweest bij de planning. Of het duel nut heeft gehad kan je volgens mij niet zeggen zonder de wedstrijd gezien te hebben.

Ravio
Lid
Ravio

Tuurlijk…. Ajax is gewoon veel beter en kan makkelijk 2 volwaardige Eredivisieploegen opstellen. Dus verliezen is t punt niet en zeker niet erg…

Maar even serieus… Als je die namen van ons ziet, kun je toch ook niet spreken van een brede selectie? Op Nieuwkoop na (en Strezos en Gladon als ie er voor gaat werken wellicht) is het geen van allen Eredivisie waardig… Terwijl de boodschap voorafgaand aan t seizoen toch was dat we in de breedte ook stappen wilden maken, om constanter te worden. Daar is dus niks van terecht gekomen…

Kruik
Gast

Ga je na afgelopen zondag over constant beginnen? Als we iets zijn dit jaar, is het constant. 2 wedstrijden uitgezonderd, Heracles en Groningen. En normaal zouden hier ook nog eens Dankerlui en Vrousai minuten hebben gemaakt. Een bank met Saddiki, Nelom, Vrousai, Gladon, Dankerlui, oftewel in elke linie een Eredivisie waardige speler, is voor Willem II begrippen gewoon prima. En dan hebben we nog ruwe diamantjes zoals Zuiderwijk, Johnny en Kabangu. Het kunnen niet alle 22 linkerrijtje spelers Eredivisie zijn met zo’n begroting.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Kruik,

Je vergeet FC Utrecht uit. smile

TillyTilburg
Editor

Neem aan dat Willem II hier een mooie som geld voor krijgt. Kan me niet voorstellen waarom je anders na een heerlijke zege op PSV je vertrouwen ten grabbel zou gooien tegen het vierde elftal van Ajax. Gaan de jonkies en spelers zonder ritme bij ons niets van leren.

Robby
Lid
Robby

kijk eens naar de opstelling. Iedereen die weinig of geen wedstrijdritme heeft speelt. Daar is deze pot voor niets meer. Uitslag boeit totaal niet gaat alleen maar om de spelers meer vlieguren te maken zodat ze in het ritme komen/blijven.

Frietmet
Lid

Vertrouwen ten grabbel gooien ? Er staan spelers van o19 in die spelen tegen Huntelaar Eiting Traore en de Jong. Alle 4 zouden die hier basis staan.

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Hoe was onze griekse keeper ?

Rijdenderechter
Gast
Rijdenderechter

Die hed er 6 doorgelaten

@win
Lid
@win

Dat vraagt hij niet.

Fraanske
Gast
Fraanske

Apart om dit tegen Ajax te doen. Grote kans dat dit initiatief bij Ajax lag, en voor een leuk bedrag kun je daar inderdaad op in gaan. Maar voor de gemoedstoestand van je B-keuze was een gelijk niveau misschien beter geweest…

18Niels96
Lid
18Niels96

Goede test toch? Gaat erom zodat ze weten waar een speler als individu staat. Wellicht dat een enkeling het niveau aankon en dat er een aantal (de meeste) door de mand vallen.

LK1896
Lid
LK1896

Ach, het is een oefenwedstrijd. Geen waarde aan hechten. Heeft het B-team ook een keer goede tegenstand.

Sporting Gool
Lid
Sporting Gool

Feit is dat Ajax een beter “b-elftal” heeft dan Willem II. (Varela, Van Gelderen, Solomons, Pierie, Kemper, Jensen, Labyad, Eiting, De Jong, Huntelaar, Bandé)

Toch is 6-1 wel erg veel als je het mij vraagt.

Robby
Lid
Robby

Die reserves komen veelal uit in de jupiler league die van ons in de beloftencompetitie. Dat is wel wat anders he.

Sooike
Gast
Sooike

Niet alleen uit kkd. Varela, eiting, de jong , labyad en Huntelaar hebben championsleague ervaring. Bij ons jongens met 0,0 betaald voetbal ervaring.
Compleet logische uitslag dus

remco77
Lid
remco77

Hattrick van Siem de Jong

Frankwie
Gast
Frankwie

Is die niet wat voor ons?