Reminder: vanavond kaartverkoop Breda uit

22
1712

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op 21 oktober en busreis naar de wedstrijd de NAC – Willem II. Het betreft een verplichte buscombi. De eerste bussen vertrekken vanaf 10.15 uur vanaf het Koning Willem II stadion. De wedstrijd in Breda begint om 12.15 uur.

De verkoop start op vanavond om 19.00 uur voor vrienden/leden. Ben je nog niet vriend/niet lid, wordt dan nu nog vriend/lid en bestel vanavond meteen je kaart. Mochten er nog kaarten zijn, dan kunnen niet vrienden/niet leden vanaf woensdag 9.00 uur een kaart kopen.


Prijs:
Vrienden van KingZine en leden van de Supportersclub betalen €19,- en niet vrienden en niet leden van KingZine betalen €29,-.

Verkoop buskaarten Stichting KingZine:
Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te bestellen via tilbo.com/webshop
– je kiest een bus waar je graag in wil zitten (bijvoorbeeld bus 2) Wanneer je niet gezamenlijk besteld geef je aan je maten door dat ze ook voor bus 2 kaarten moeten kopen.
– Bestel je voor meerdere personen dan heb je het volgende nodig: Voornaam, achternaam, geboorte datum en je KingZine nummer om €10,- korting te krijgen.

Verkoop buskaarten Supportersclub:
Kaarten voor de Supportersclub zijn online te bestellen via www.willem2.org/shop

Er zijn 750 kaarten beschikbaar

In het uitvak wordt bier geschonken.

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments