Regeling Willem II – RKC Waalwijk

15
2535
Fran Sol kopt 2-0 binnen in het bekerduel tegen RKC (foto: Toin Damen)

Na overleg met de supportersverenigingen en het sponsorplatform is besloten dat Willem II voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk de deuren van het Koning Willem II stadion opent. Ondanks de grote teleurstelling over het kabinetsbesluit zijn we ook verheugd enkele duizenden Willem II’ers te mogen verwelkomen. Hieronder lees je de regelingen rondom deze wedstrijd. 

De maximale 1/3e bezetting heeft als gevolg dat helaas niet alle seizoenkaarthouders aanwezig kunnen zijn. Daarom start dinsdag 1 februari om 19.00 uur de inschrijving voor deze wedstrijd. Dat betekent dat iedere seizoenkaarthouder per account één gratis ticket kan reserveren. Vanwege de beperkte capaciteit en aanvullende maatregelen (zoals 1,5 meter afstand) is de kans aanwezig dat je niet in jouw eigen vak plaats kunt nemen. Zijn alle plekken vergeven of wil/kun je niet naar Willem II – RKC komen? Dan wordt dit aan het einde van het seizoen met jouw online tegoed verrekend.

Reactiveer jouw account
Vanwege de introductie van ons nieuwe ticketsysteem vragen wij alle seizoenkaarthouders om tijdig het bestaande account te reactiveren. Heb je dat nog niet gedaan? Dan kun je jouw account hier activeren. Klik op ‘Ik ben seizoenkaarthouder’ en volg de stappen.

Ticket reserveren
Na het registreren kunnen seizoenkaarthouders via onze ticketshop per account één gratis ticket reserveren. Het ticket kan gescand worden vanaf de mobiele telefoon. Je mag het ticket ook uitgeprint meenemen.  

Wedstrijdbezoek
Vanwege de check van QR-codes én toegangsbewijzen duurt het langer dan gebruikelijk om het stadion binnen te komen. Voorafgaand aan eerdere thuiswedstrijden dit seizoen, leidde dat tot lange wachtrijen. Het stadion is vanaf 1,5 uur voor de aftrap geopend. Laat bij de poort eerst in de CoronaCheck-app je vaccinatiebewijs, testbewijs of herstelbewijs én legitimatiebewijs zien. Daarna toon je jouw ticket. De seizoenkaart is in dit geval geen toegangsbewijs. Enkel met het gereserveerde ticket kun je de wedstrijd bezoeken. In het stadion is 1,5 meter afstand en het dragen van een mondmasker verplicht. Alleen op de zitplaats en om te eten of drinken mag het mondmasker afgezet worden. Wij doen een oproep aan iedereen om de basisregels in acht te nemen en rekening met elkaar te houden.

Ajax en sc Heerenveen
In de week voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Ajax evalueert het kabinet de huidige maatregelen. De KNVB, Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en het Supporterscollectief Nederland zetten zich in om zo snel mogelijk naar 2/3e bezetting of zelfs volle stadions te kunnen. Naar aanleiding van hopelijk nieuwe versoepelingen maken wij te zijner tijd de bezoekersregeling voor de thuiswedstrijden tegen Ajax en sc Heerenveen bekend.  

15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments