Reactie Willem II op Van Geel / Petrovic gerucht!

62
21835

Zojuist hebben we vanuit de club reactie gehad op het gerucht dat sinds gisteren ineens verscheen, waarbij sprake zou zijn van een vertrek van zowel Martin van Geel als Petrovic na dit seizoen. Hier de reactie, dank aan Willem II voor de toelichting:

Maandagavond werd een gerucht verspreid dat Martin van Geel en Zeljko Petrovic in zijn gegaan op een lucratief aanbod uit het buitenland, waarvoor ze Willem II na dit seizoen zouden verlaten.

Wij zijn als betaald voetbalclub gewend dat rondom verschillende personen in en om onze organisatie geruchten worden verspreid, maar reageren daar bij voorkeur niet op.

Omdat wij waarnemen dat dít gerucht dermate veel vragen opwekt en onzekerheid in de hand werkt, voelen wij ons genoodzaakt er bij uitzondering op te reageren.

Wij willen duidelijk maken dat een vertrek van Martin van Geel níet aan de orde is. Hij is in de zomer van 2019 algemeen directeur van Willem II geworden om samen met technisch directeur Joris Mathijsen aan de korte én lange termijndoelstellingen van de club te werken. Die ambities zijn tot op de dag van vandaag onveranderd, waardoor de toekomst van Van Geel ook de komende jaren in Tilburg bij Willem II ligt.

Hoofdtrainer Zeljko Petrovic heeft bij Willem II een contract getekend tot het einde van het seizoen. Onze gezamenlijke doelstelling met Petrovic is om Willem II in de Eredivisie te houden. Waar zijn toekomst na dit seizoen ligt, is voor zowel Willem II als Petrovic momenteel eveneens geen onderwerp van gesprek.

62 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments