Reactie Willem II op berichtgeving BD

31
2147

Zojuist is een kort bericht op de officiele site van Willem II geplaatst naar aanleiding van de berichtgeving in het Brabants Dagblad.
De Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur reageren als volgt:

In het beleidsplan van Willem II staat geformuleerd dat Willem II structureel een stabiele eredivisieclub moet worden. Hierin passen een aantal ontwikkelingen die op de steun van de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur kunnen rekenen, zoals de benoeming van Joris Mathijsen tot technisch directeur, de stadionontwikkelingen alsmede de investeringen in het nieuwe jeugdcomplex aan de Rueckertbaan.

Het Stichtingsbestuur heeft het handelen van c.q. de relatie met de Raad van Commissarissen ter discussie gesteld. Daarover wordt in verband met het onderling te voeren overleg geen nadere toelichting gegeven.
Beide partijen hebben gezamenlijk besloten het vervolgoverleg hierover uit te stellen tot na de transferperiode.
Zowel de Raad van Commissarissen als het Stichtingsbestuur spreekt het vertrouwen uit dat na de vakantieperiode de verschillen van inzicht zullen worden opgelost.

De Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur betreuren het ten zeerste dat in het artikel van het Brabants Dagblad van zaterdag een onjuiste voorstelling van zaken wordt gegeven. Benadrukt wordt dat van “de oppositie” waarover in het artikel van het Brabants Dagblad wordt gesproken geen sprake is.

Raad van Commissarissen en Stichtingsbestuur van Willem II

Het geschil tussen de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur is al langer bekend bij Stichting KingZine. De afgelopen weken is binnen en buiten de clubraad langdurig en veelvuldig contact geweest met diverse personen binnen en buiten de conflictsituatie. Het conflict wordt toegespitst op de positie van Berry van Gool, maar de feitelijke oorzaken liggen veel dieper. Al geruime tijd is er sluimerende irritatie tussen de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur over de wijze waarop beide gremia hun (statutaire) bevoegdheden uitoefenen, zich presenteren naar buiten toe en elkaar bejegenen. Deze onvrede is tot uitbarsting gekomen, nadat de Raad van Commissarissen het voornemen heeft geuit om Berry van Gool op non-actief te stellen dan wel te ontslaan. Het Stichtingsbestuur heeft haar vraagtekens gezet bij het traject dat hierbij wordt gevolgd en heeft overwogen het vertrouwen in de Raad van Commissarissen op te zeggen.

Het Stichtingsbestuur heeft het voornemen gehad de conflictsituatie voor te leggen en te bespreken met de clubraad en heeft hiervoor een bijzondere clubraadvergadering uitgeschreven voor 5 juli jl. Twee dagen voordat de clubraadvergadering zou plaatsvinden, is het conflict bevroren en is besloten de kwestie over de vakantieperiode heen te tillen. Door de berichtgeving in het Brabants Dagblad is de kans anwezig dat alsnog een vervroegde clubraadvergadering zal plaatsvinden. Wij zullen hierover uiteraard informeren via Tilbo.

Hoe het conflict zich zal ontwikkelen, of de situatie met de huidige bewindspersonen nog op te lossen is en of de positie van Berry van Gool en andere bewindspersonen door de ontstane situatie te redden valt, is op dit moment nog niet te zeggen. Stichting KingZine betreurt de ontstane situatie die nu op straat is komen te liggen zeer en zal een en ander op de voet blijven volgen met het clubbelang als voornaameste leidraad.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sponsor
Gast

Iedereen: de RvC wil van Van Gool af, het St. Bestuur niet. Als de Clubraad tegen het St. bestuur zegt dat de het vertrouwen kwijt zijn, dan moet de RvC opstappen. Maar de Clubraad is inmiddels bezet door lieve jaknikkers. En ze weten van niks. Dus dat gaat niet gebeuren.

Waarschijnlijk is iedereen binnen de club de sjaak behalve de Almachtige RvC. Die doen echt wat ze willen. Als we een trainer kunnen wegsturen waarom laten we dit dan toe?

Kees
Gast
Kees

verander je nick in zeikerd, en loop niet als een rat die Rattenvanger uit Dirruk-stad na……

Droeftoeter !!

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ sponsor

Stel je eerst even netjes voor aan de groep. Naam, leeftijd, beroep, m/v. Woonplaats zal ik vast voor je invullen…..begint met br……..

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

We heffen het glas we doen un plas en alles bleef  zoals het was!!!

Anti Dirruk
Gast
Anti Dirruk

Nette reactie van de club op wederom een slecht stuk in het Brabants dagblad. Dat er problemen zijn tussen de raad van commissarissen en stinchting bestuur is al langer bekend. Hopelijk zetten ze hun ego’s opzij en staat de club op 1. Ik hoop ook dat hier de hetze jegens v Gool stopt onder aanvoering can Dirruk. Hoogst onfatsoenlijk

Dirruk
Gast
Dirruk

Ik voer helemaal geen hetze tegen Berry van Gool. Ik geef aan dat de algmeen directeur niet functioneerd. En als je eens begrijpend zou lezen dan lees je zowel in het BD, als in de reactie van Kingzine hier op Tilbo maar ook in andere reacties hier en op andere media dat het er niet om gaat of de algemeen directeur wel of niet functioneert, maar gaat het erom op welke manier ze hem nu buiten willen schoppen. Het is namelijk zo dat alle partijen het er inmiddels over eens zijn dat Berry van Gool zijn langste tijd bij Willem… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dirruk

Laat me raden van mossel heeft getekend? !!!

Harry
Gast
Harry

@Forza

Unne ezel stoot zich…..

Denk mossel ook niet.

WIIhart
Lid
WIIhart

@Dirruk,

 

Ik lees in verschillende reacties van je dat je van mening bent dat Van Gool niet functioneert.

Zou je concreet vijf argumenten kunnen noemen waarom je dit vindt?

1.

2.

3.

4.

5.

Koekeloere
Lid
Koekeloere

@W2hart,

Volgens mij heb jij deze vraag al eerder gesteld in een ander topic. En heeft Dirruk die – met bonuspunten – reeds beantwoord.

Mijn vraag aan jou: zou je concreet vijf argumenten kunnen noemen waarom jij vind dat Van Gool wel functioneert?

 

Dirruk
Gast
Dirruk

@Forza Willem ll.   NOPE. Het is een andere hoofdsponsor geworden. Wordt deze week ergens naar buiten gebracht.   Ook zal de clubraad op korte termijn bij elkaar geroepen worden voor een bijeenkomst. Niet dat hier veel uit zal komen want die zitten nu met de handen in het haar waarschijnlijk. Weten niet wat er gaande is en willen dit ook helemaal niet weten. Staks moeten ze er nog iets van vinden en dat is al helemaal niet de bedoeling.   Marco Wilke zal al wel benaderd zijn als mediator. Kunnen ze er een keer over praten, drinken ze een… Lees verder »

JTW
Lid
JTW

DirectLease dan dus?! Valt ook onder de paraplu van Eric Berkhof/van Mossel lees ik.

WIIhart
Lid
WIIhart

@Koekeloere Beste Koekeloere, Als je goed had gelezen dan ging mijn vorige vraag over het beleid in het algemeen en niet over het functioneren van Van Gool. Je bent me voor met je vraag. Na de nieuwe klaagzang van Dirruk zou mijn volgende vraag aan hem zijn geweest hoe een AD in zijn ogen wel zou functioneren. En nee, ik heb die argumenten niet omdat ik het niet kan weten. Net zo min als iemand dat wel kan weten op dit forum. Het BD wordt door “clubmensen”  op dit forum verweten dat het onjuiste informatie de wereld in brengt en… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@WllHart,   Allereerst een compliment dat je, je naam hebt aangepast. Over je opmerkingen op Koekeloere even het volgende.   De club gaat de feiten niet naar buiten brengen dus als je de ware redenen wilt weten moet je ze op een andere manier zien te krijgen. En dat het BD nu met deze kwestie naar buiten komt hebben we te danken aan de mensen die het beleid maken en uitvoeren bij onze club. Die hebben het BD de info gegeven dat het oorlog is aan de Goirleseweg. Naturlijk gaan er koppen rollen want dat is de enige manier om… Lees verder »

wil
Lid
wil

En wie wordt die nieuwe sponsor dan??

Ibo
Gast
Ibo

Ik zie op twitter de naam Raad&Daad Mediation en Advies langskomen. Zou wel heel toepasselijk zijn als dit de hoofdsponsor wordt.

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Dirk weet jij dan iets meer???

of heb jij ook een zwijg plicht mee gekregen.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Goolse hoek,   Waarom zou ik zwijgplicht hebben?   Zoals iedereen hier nu kan lezen weet Stichting Kingzine al langer dat het oorlog is aan de Goirleseweg. Het conflict spitst zich volgens hun toe op de persoon Berry van Gool en dit klopt. Dat Berry eruit moet daar is iedereen  binnen de RvC en het Stg. bestuur het wel over eens, het gaat er alleen om hoe ze Berry buitenschoppen.   Verder geven ze in het artikel nu aan dat er waarschijnlijk toch op korte termijn een vergadering wordt belegd omdat de situatie nu onhoudbaar wordt. Dit hadden ze natuurlijk… Lees verder »

Maximaal
Gast
Maximaal

En waarom heeft kingzine dat niet gemeld in de clubraad, want daar hebben ze twee zetels zeg je zelf.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Maximaal,

 

Dat moet je dus niet aan mij vragen maar aan een van die twee vertegenwoordigers.

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

Er zal wel weer een heleboel uit z’n verband getrokken worden. De timing van het BD is natuurlijk bedacht…. daar zitten een stel ratten die voor onrust willen zorgen. Er zal vast het een en ander aan de hand zijn maar laten we vooral niet te snel conclusies trekken en ons concentreren op de start van de competitie!!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Hoop dat het een en ander geen negatieve invloed heeft op de voorbereiding van het komende seizoen. We zijn op het technisch vlak toch duidelijk positief bezig. Laten we daar dan de komende tijd onze energie aan besteden, en hopen dat de “ hoge heren” er op een volwassen manier uitkomen. Verder mag het Brabants Dagblad zijn naam laten veranderen in Breda’s Dagblad. Misschien kan de heer Hack dan ook eens een positief bericht schrijven😜

Henkie013
Gast
Henkie013

 

James McGarry, linksback uit Nieuw-Zeeland naar Willem II

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

Dit is een linker middenvelder en waar vind jij deze info?

kruik
Lid
kruik

HET BWLANGRIJKSTE IS NU OM RUST TE BWAREN EN WEER NIET VAN ALLES TE GAAN ROEPEN.

Grenzen
Gast
Grenzen

Juist!!!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Kruik,

 

En dan ga jij hier op Tilbo zo lopen schreewen? Als jij nu eens begint met stil te zijn met je niks zeggende opmerkingen.

kruik
Lid
kruik

Schreeuwen leg eens uit,niets zeggende opmerking leg eens uit.

Volgens mij raak je de weg nu helemaal kwijt.

Te veel duimpjes die je niet zinnen? Te weinig meeval van

de positieve Willem II supporters?

Ga lekker door met azijn zeiken,ik wacht alles rustig af.

Misschien een tip hou je waffel eens een paar maanden wedden dat het dan allemmaal goed komt.MET HET GEZEIK VAN JOU LOS JE NIETS OP.

 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ kruik

Ben blij dat mensen als Dirruk dingen neer zetten als dingen niet goed gaan of dreigen niet goed te gaan.. je lijkt me z,on type van als er fouten/dingen niet goed gaan.. achteraf zegt hadden we het maar geweten!!

Dirruk
Gast
Dirruk

@Kruik,

HET BWLANGRIJKSTE IS NU OM RUST TE BWAREN EN WEER NIET VAN ALLES TE GAAN ROEPEN.

Lees dit eens terug. Behoorlijk niokszeggend en vol taalfouten als je het mij vraagt.

 

Misschien een tip hou je waffel eens een paar maanden wedden dat het dan allemmaal goed komt.MET HET GEZEIK VAN JOU LOS JE NIETS OP.

 

Hier ging het al iets beter maar dan ga je toch weer schreeuwen. Jammer en los je niks mee op. En nu je kop maar even terug in het zand. Voor iedereen beter.

 

Koekeloere
Lid
Koekeloere

@Kruik, niet schreeuwen aub.