Razende Sol pakt ‘stomme kaart’: “Dat opstootje was voor mij de druppel”

3
1176
Fran Sol in duel met Schouten tijdens Willem II - Excelsior

Willem II-topscorer Fran Sol zat zichzelf op te vreten tijdens de slotfase van Willem II-Excelsior. Nadat de Tricolores zichzelf terug hadden geknokt, raakte de woedende Spanjaard betrokken bij een opstootje bij de zijlijn en kreeg hij een gele kaart.

Sol was al langere tijd geïrriteerd, maar ontplofte toen Excelsior-invaller Anouar Hadouir zijn hand in het gezicht van Diego Palacios duwde. “Wij kregen al bijna niets mee van de scheidsrechter, maar dat opstootje was voor mij de druppel. Ik zag dat Hadouir agressief werd, maar hij kreeg geen rode kaart. Ik dacht: hoe is het mogelijk? Daarom was ik pissed off”, liet Sol na afloop weten aan FOX Sports.

Toen hij eenmaal afgekoeld was, toonde de spits zich berouwvol. “Natuurlijk is het stom om dan nog een gele kaart te krijgen. Maar het is moeilijk om kalm te blijven als je een hartslag van 180 hebt.” Sol leidde de comeback van de Tilburgers in met een frommelgoal, zijn vijfde van het seizoen alweer. “Nee, het was zeker niet mijn mooiste. Maar ik ben tot het einde blijven vechten voor de goal. En deze tellen ook gewoon.”

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments