Rattenverdelging op zaterdag al begonnen

10
2271

Er kan na de laatste training voor de wedstrijd van zondag geen twijfel meer bestaan over hoe de spelers van Willem II de cruciale wedstrijd tegen de Ratten uit Bavel Noord in moeten gaan.

ALLE RATTEN AFMAKEN!

Ruim 1000 man, ondersteund door vuurwerk waar ze in menige straat in Broekhoven met nieuwjaar jaloers op zijn, schreeuwden de spelers toe toen zij het veld van het Koning Willem II stadion betraden. Een geweldig kippenvel moment waarbij fakkels, rookbommen, 200.000 klappers, bommen en fonteinen het gezang bijna overstemden. Het moge duidelijk zijn morgen is het DERBY DAG!!

Dat de spelers zelf het belang in zien was te merken aan het feit dat ze ook zelf met ontstoken fakkels het veld op kwamen. Door de enorme rookontwikkeling hebben de spelers minuten moeten wachten voordat ze onder gejuich de aanwezige supporters konden bedanken waarbij Streppel de supporters toesprak vanaf het veld. Daarna sprak een supporter namens de fans de spelers toe om ze voor de laatste keer duidelijk te maken dat met minder dan 100% inzet niemand hier genoegen neemt, of we nu winnen of verliezen strijden tot de laatste snik!

 

Voor nog een mooi filmpje vanaf het veld zie onderstaande link.

https://www.facebook.com/WillemIITilburg/videos/10154193956238967/

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments