De antwoorden: Quiz | Willem II – Heracles Almelo

3
1673

Vrijdag 12:00, vaste prik. Een wedstrijdgerelateerde quiz op Tilbo!
Deze week in het teken van Willem II – Heracles Almelo.

De quiz blijft het hele weekend open.
Na het weekend verloten we onder alle goede inzendingen een waardevoucher voor de webshop op Tilbo.com.

De vragen incl. antwoorden van deze week:
Vraag 1
De allereerste wedstrijd ooit tegen Heracles Almelo eindigde, in Almelo, nog in een gelijkspel. De tweede wedstrijd in Almelo werd door de Tricolores met ruime cijfers gewonnen. Welke Wilem II-speler scoorde in beide wedstrijden?
Update: In de vraag stond Tilburg, dit moet Almelo zijn.
Willy Senders

Vraag 2
Ondanks een rode kaart voor Heracles Almelo in de vierde minuut, kreeg Willem II in een recente thuiswedstrijd 6 doelpunten om de oren. Bij Heracles Almelo speelden die wedstrijd 2 spelers in de basis met een verleden en/ of toekomst bij Willem II. Welke?
Samuel Armenteros en Darl Douglas

Vraag 3
Het begin van zijn carrière ging gelijk op met Mr. Duracell, Dirk Kuijt. Het vervolg ligt echter mijlenver uit elkaar. Waar Kuijt uitgroeide tot een wereldster, speelde deze speler een rol in de marge. Welke oud-Heraclied én oud-Willem II-er zoeken we?
Hendrik van Beelen

Vraag 4
Welke buitenlandse speler speelde voor zowel Heracles Almelo als Willem II, en won na zijn vertrek bij Willem II de Hongaarse beker?
Juha Hakola

Vraag 5
Hij kan uiteraard niet ontbreken in deze quiz. Hij degradeerde met Willem II om een seizoen later kampioen te worden. Deze Syrische Nederlander speelde ook voor Heracles Almelo en speelt tegenwoordig zijn wedstrijden in de Jupiler League… Wie zoeken we?
Gaby Jallo

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments