Quiz | Wedstrijdkaarten VVV Venlo

0
998
Quiz
Quiz

Na een interlandperiode staat zondag a.s. de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo weer op het programma. Een week later, zaterdag 21 september 2019 – 19.45 uur, staat er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. Voor deze thuiswedstrijd zijn weer 2 toegangskaarten te winnen. Wil jij kans maken op deze kaarten, vul dan onderstaande vragen in vóór de start van de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II. Met de winnaar wordt via e-mail contact opgenomen ruim voor de wedstrijd tegen VVV Venlo.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Met Robert Maaskant heeft VVV Venlo een trainer die we in Tilburg wel kennen. Maaskant werd na slechte resultaten ontslagen bij de Tricolers. Wat was de laastste tegenstander van Maaskant als coach van Willem II?

Willem II verloor vorig jaar in de competitie 2x van VVV Venlo. 1 speler van Willem II werd in beide wedstrijden vroegtijdig naar de kant gehaald. Wie?

Het laatste doelpuntloos gelijkspel tussen VVV en Willem II is alweer even geleden. Welke 2 basisspelers van VVV Venlo zouden later nog voor Willem II uitkomen?

Wat is de eindstand van de wedstrijd Heracles Almelo - Willem II van aanstaande zondag?

Is Pavlidis op maandagochtend nog steeds topscoorder van de Eredivisie?