Quiz | Wedstrijdkaarten VVV Venlo

0
1139
Quiz
Quiz

Na een interlandperiode staat zondag a.s. de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo weer op het programma. Een week later, zaterdag 21 september 2019 – 19.45 uur, staat er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. Voor deze thuiswedstrijd zijn weer 2 toegangskaarten te winnen. Wil jij kans maken op deze kaarten, vul dan onderstaande vragen in vóór de start van de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II. Met de winnaar wordt via e-mail contact opgenomen ruim voor de wedstrijd tegen VVV Venlo.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Wat hebben Ilias Alhaft, Bradley Martis, Abdou Harroui, Bart Vriends en Halil Dervisoglu met elkaar gemeen i.r.t. Willem II?

  We moeten ver terug in de tijd om de laatste thuisnederlaag in de Eredivisie terug te vinden tegen Sparta. Welke (net overgestapte) ex-Willem II-er stond toen bij Sparta in de basis?

  Willem II heeft ook Nacompetitie gespeeld tegen Sparta. Ook toen stond een ex-Willem II-er in beide wedstrijden in de basis bij Sparta. Wie?

  Nog verder terug, echt ver, moeten we om twee opeenvolgende Sparta-trainers te vinden in de historie die ook Willem II als trainer hebben geleid. Welke twee?

  Zaterdag is Siemen Mulder de scheidsrechter van dienst. Wie scoorde het 1e doelpunt tijdens de 1e wedstrijd van Willem II die onder zijn leiding stond?