Quiz | Wedstrijdkaarten Fortuna Sittard

0
436

Zaterdag staat de wedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. Een weerzien met Lars Hutten die “furore” maakte in het rood-wit-blauw.
De quiz deze week staat in het teken van spelers die zowel in het shirt van Willem II als dat van Fortuna Sittard hebben gespeeld.

Noem er minimaal 5 (niet zijnde Lars Hutten) en maak kans op twee wedstrijdkaarten voor a.s. zaterdag!
Loting onder alle goede inzenders vindt plaats morgenavond om 19:00. Met de winnaar wordt per e-mail contact opgenomen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Wat hebben Ilias Alhaft, Bradley Martis, Abdou Harroui, Bart Vriends en Halil Dervisoglu met elkaar gemeen i.r.t. Willem II?

  We moeten ver terug in de tijd om de laatste thuisnederlaag in de Eredivisie terug te vinden tegen Sparta. Welke (net overgestapte) ex-Willem II-er stond toen bij Sparta in de basis?

  Willem II heeft ook Nacompetitie gespeeld tegen Sparta. Ook toen stond een ex-Willem II-er in beide wedstrijden in de basis bij Sparta. Wie?

  Nog verder terug, echt ver, moeten we om twee opeenvolgende Sparta-trainers te vinden in de historie die ook Willem II als trainer hebben geleid. Welke twee?

  Zaterdag is Siemen Mulder de scheidsrechter van dienst. Wie scoorde het 1e doelpunt tijdens de 1e wedstrijd van Willem II die onder zijn leiding stond?