QUIZ | SC Heerenveen

0
460

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen op het programma. Met de quiz rondom deze wedstrijd kunnen kaarten verdiend worden voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag volgende week vrijdagavond. Om kans te maken vul je onderstaande vragen in. Meedoen kan tot 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd. Met de winnaar wordt per e-mail contact opgenomen.

Succes!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Wat hebben Ilias Alhaft, Bradley Martis, Abdou Harroui, Bart Vriends en Halil Dervisoglu met elkaar gemeen i.r.t. Willem II?

  We moeten ver terug in de tijd om de laatste thuisnederlaag in de Eredivisie terug te vinden tegen Sparta. Welke (net overgestapte) ex-Willem II-er stond toen bij Sparta in de basis?

  Willem II heeft ook Nacompetitie gespeeld tegen Sparta. Ook toen stond een ex-Willem II-er in beide wedstrijden in de basis bij Sparta. Wie?

  Nog verder terug, echt ver, moeten we om twee opeenvolgende Sparta-trainers te vinden in de historie die ook Willem II als trainer hebben geleid. Welke twee?

  Zaterdag is Siemen Mulder de scheidsrechter van dienst. Wie scoorde het 1e doelpunt tijdens de 1e wedstrijd van Willem II die onder zijn leiding stond?