De antwoorden | PSV – Willem II

0
622

Wat een sfeer in het uitvak! Laten we dat herinneren aan de wedstrijd van afgelopen zaterdag. De vragen waren iets lastiger deze keer, maar er waren toch enkele inzendingen die geheel foutloos waren.

Onder alle juiste inzendingen is inmiddels d.m.v. loting een winnaar geselecteerd. Met de winnaar is inmiddels contact opgenomen.
Voor de goede orde hieronder de juiste antwoorden:

Vraag 1.:
Er was eens… Lang, heel lang geleden een uitwedstrijd die Willem II voor de competitie winnend van PSV wist af te sluiten.
Wie maakte de doelpunten voor Willem II tijdens deze wedstrijd.
Toon Nelemans/ Clemens Bastiaansen

Vraag 2.:
Hoeveel gele kaarten worden er tijdens de aankomende editie van PSV – Willem II getrokken (voor PSV én Willem II, 2x geel (rood) telt als 2x)
4

Vraag 3.:
We kennen allemaal nog wel de rode kaart van Veli Lampi tegen PSV. Maar de laatste rode kaart in een PSV – Willem II was voor een PSV-er. Welke?
Santiago Arias

Vraag 4.:
Gaat Willem II scoren? Wie maakt de 1e goal namens Willem II?
Francisco Sol

Vraag 5.:
De Tricolores “behaalde” vele grote nederlagen uit bij PSV. De laatste twee edities 5-0 en 4-0. De grootste nederlaag is 7-0. Dit is echter niet de meest doelpuntrijke uitslag.
Die werd lang geleden behaalt in de toen nog 1e klasse Zuid (en eindigde ook nog eens in een overwinning voor Willem II). Wat was de uitslag van deze wedstrijd?
3-5