De antwoorden: Quiz | NEC – Willem II

2
2245

Nieuw op Tilbo.com met ingang van de 2e seizoenshelft, een wedstrijdgerelateerde quiz!

Voor de ├ęchte Willem II-ers. Omdat we dat leuk vinden, maar bovenal omdat we op zolder nog wat oude merchandise hebben liggen die we kwijt willen.

De quiz bestaat uit 5 vragen. Diegene die als eerste in de mailbox alle 5 de vragen juist beantwoord, die wint een leuke prijs. Simpeler kan het niet.

De quiz zal vanaf heden voorafgaand aan elke speelronde op vrijdag om 12:00 online komen. Uiteraard kan over de uitslag van de quiz niet gecommuniceerd worden. Wij nemen per e-mail contact op met de winnaar. Vergeet dus niet je e-mailadres in te vullen!

Update:
Er waren bijna 20 juiste inzendingen. Met de winnaars is inmiddels contact opgenomen. Zij zullen rondom de wedstrijden tegen FC Groningen en Heracles Almelo hun prijs in ontvangst nemen.

Vrijdag komt er weer een quiz online m.b.t. de wedstrijd tegen SC Heereveen. Onder alle juiste inzendingen zullen we wederom een prijs(je) verloten. Invullen en deelnemen dus!

Hieronder de antwoorden van de quiz rondom NEC – Willem II

Vraag 1
We zijn op zoek naar de maker van een hattrick voor Willem II tegen NEC in een wedstrijd waarin twee spelers van NEC een rode kaart kregen. Wie zoeken we?
Rydell Poepon

Vraag 2
Willem II verhuurde vorig decennium een speler aan NEC. Deze speler kreeg het voor elkaar om tijdens de wedstrijd tegen zijn oorspronkelijke broodheer (in de voorlaatste minuut) de winnende treffer voor NEC te maken. Welke speler zoeken we?
Arno Arts

Vraag 3
Tijdens bovenstaande wedstrijd (vraag 2) speelde een Willem II-er zijn enige profwedstrijd voor Willem II. Welke speler zoeken we?
Casper Nelis

Vraag 4
Welke oud-speler van Willem II maakte als trainer de overstap van Willem II naar NEC?
Jimmy Calderwood

Vraag 5
Ook vorig decenium verloor Willem II een wedstrijd van NEC. In deze wedstrijd werden de doelpunten van NEC gescoord door iemand die het seizoen ervoor voor Willem II speelde, en iemand die twee seizoenen later NEC verliet voor Willem II. Welke twee spelers zoeken we?
Romano Denneboom en Said Boutahar

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments