Punt in Arnhem; geen hoge cijfers

14
1988

Willem II speelde gelijk in Arnhem, maar het spel was niet best. Na de mooie wedstrijd tegen Heracles, volgde een zwakke wedstrijd in de Derby en ook in Arnhem was het voetballend zeer magertjes. Toch een puntje gehaald en nu op naar Pec thuis en RKC voor de beker.

Branderhorst 7

Deed wat hij moest doen en pakte alle ballen solide. Was kansloos op de 1-1 en 2-2. Ontwikkeld zich goed als keeper, maar moet nog echt aan de slag met zijn spelhervattingen.

Lewis 7

Lewis speelde een degelijke wedstrijd en had Linssen aardig onder controle. Leverde ook een prima assist op Ogbeche.

Van der Linden 4

Verdedigd zonder de echte wil om duels te winnen. Het is te soft en zonder overtuiging. Ging bij de 1-1 binnen 30 seconden twee keer in de fout. Was erg slap in duels. Spelhervattingen waren ook van slechte kwaliteit.

Lachman 4

Speelde net als van der Linden een zwakke wedstrijd. Slap in duels en erg slordig in de passing. Beetje meer passie en beleving zou hem verder helpen.

Heerkens 6.5

Een degelijke wedstrijd van Heerkens. Na de matige prestatie in de Derby haalde hij gewoon weer een voldoende.

Tsimikas 7

Had in Rashica de beste speler van Vitesse tegen. Verdedigde hem kort en overtuigend. Durfde ook aanvallend zijn bijdrage te leveren.

Chirivella 6.5

Laat steeds weer zien een goede voetballer te zijn. Vond steeds de vrije man en zorgde voor rust in de ploeg. Nog te vaak en te lang onzichtbaar.

Rienstra 7

Werkte zich slag in de rondte op middenveld. Baalde zichtbaar van gebrek aan voetbal in de ploeg. Maakte zeer fraai 1-2.

Haye 4

Wat speelt Haye een wisselvallig seizoen. De ene wedstrijd haalt hij een goed niveau. Maar tegen Vitesse hobbelde hij weer over het veld. Veel balverlies en slap in duels.

Ogbeche 6.5

Begint aardig fenomeen te worden. Scoorde zijn 8e doelpunt in 5 wedstrijden. Verder redelijk balvast, maar werd te weinig in stelling gebracht. Is een spits voor de 16, maar krijgt daar te weinig aanvoer.

Sol 6

Voor hem geldt hetzelfde als voor Ogbeche. Door de manier van spelen van Willem II komt Sol op de verkeerde plekken in het veld in balbezit. Net als Ogbeche moet Sol de ballen in de 16 krijgen. Werkte keihard en leverde mooie assist bij de 1-2, maar hij zou graag weer meer de bal in de 16 krijgen.

 

 

14 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments