PSG meldt zich in soap de Jong

23
2748

Een nieuw hoofdstuk in de soap waarin Frenkie de Jong een hoofdrol vertolkt. Woensdag publiceerde diariosport een artikel waarin volgens hen duidelijk werd dat Barca deze week een derde bod gaat uitbrengen op de Jong. Barca heeft er een geduchte concurrent bij aangezien absolute grootmacht Paris Saint Germain concrete belangstelling heeft in het transferdoelwit.

PSG zoekt een middenvelder die multi-inzetbaar is en daarvoor is Frenkie natuurlijk uitermate geschikt. In het eerder genoemde Spaanse medium werd geciteerd:‘Dat PSG recent sportief directeur Antero Henrique naar een ontmoeting met zaakwaarnemer Ali Dursun stuurde is veelbetekenend voor de intenties van de Fransen.’

It goes on!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Helpwithmath
Gast

dank u wel voor het medelevenhelpwithmath

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Bij Frankie zie je gewoon dat hij exceptionele kwaliteiten heeft. Veel gaat op de automatische piloot en is puur op intuïtie, dat is een kwaliteit die alleen topspelers bezitten. Scouts van de grote clubs hebben dat al lang en breed ingeschat/gezien, zeer moderne voetballer…

Hoef absoluut niet mijn gelijk te hebben, want die duimpjes naar boven of beneden zal mij een zorg zijn.

200% dat frenkie 45/50 miljoen op gaat brengen, en een zeer belangrijke speler in het Nederlands elftal gaat worden.

En uiteraard, wanneer er niet geruild wordt, volgend seizoen (of misschien zelfs eerder) een vet percentage voor ons en de laven.

vakkieB
Gast
vakkieB

@Sprang

Die scouts van die 2 clubs(en misschien wel meerdere) zijn niet op

hun achterhoofd gevallen en zien vrij snel wat voor vlees men in de kuip

heeft en gaan niet over 1 nacht ijs. Ik heb nooit gesproken over 50 miljoen of meer.

Dat doet men  hier en in de pers in het algemeen. We zullen moeten wachten wat

dit gaat opleveren. Een lieve cent, da’s duidelijk.

vakkieB
Gast
vakkieB

@Sprang

Hoezo niks laten zien? Dan heb je niet goed gekeken. Daarom 2 Europese

topteams achter hem aan. Heeft niks laten zien!!??

 

Sprang
Lid
Sprang

Frankie heeft 21 wedstrijden gespeeld vorige seizoen. Jaar ervoor 4 en bij jong Ajax.

Ik denk dat Frenkie echt een top voetballer wordt. Maar 25 wedstrijden in Ajax 1 waarvan er een stuk of 10 als invaller en een hoop op de verkeerde positie is echt te weinig om nu al 50 miljoen waard te zijn!

jan
Gast
jan

Iedereen heeft het over geld dat Willem II eventueel kan krijgen. Maar misschien wordt de transfer wel betaald door middel van spelersruil. Dan dus geen cent voor Willem II.

 

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Dan moet er wel heel veel geruild worden he?!

Kleiberg
Gast
Kleiberg

die Frenkie die komt er wel. En dat ie ons maar heul veul knaken op gaat leveren met weet-ik-veel welke deal Willem II geregeld heeft met alle doorverkopen. Laat hem maar naar Parijs gaan en daarna naar Barcelona; I don’t give a rats ass zolang de kassa maar blijft rinkelen aan de Goirleseweg/Ringbaan Zuid. Hij is weg gegaan voor 50 cent en een bosje konthaar. Ik gun de beste jongen het allerbeste maar ik gun ons Willem II nog veel meer. Go Frenkie! smile

Bavel
Gast
Bavel

Graag een actuele foto bij dit item, is geen jongen meer van 18 zoals her en der genoemd.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Laten we met zijn allen hopen dat mijnheer De Jong naar een grote club gaat die veel investeert in de mentale verzorging van haar personeel. De druk die met zo’n miljoenentransfer ineens op de schouders van zo’n jonge knul komt te liggen is enorm. In zulke landen bent u na 1 slechte wedstrijd het haasje en daar moet men maar net mee om weten te springen. Dat is eenvoudiger voor een ervaren man, maar voor een jongen van 18 kan dat tot grote mentale en fysieke klachten leiden.
Evert

Robby
Gast
Robby

Evert de nieuwe Ratelband. Tsjakka…. Kunt u nooit iets anders vermelden dan elke keer over het mentale aspect te beginnen??? Draagt in mijn optiek weinig bij aan deze fora. De meerderheid hier is geïnteresseerd in voetbal, niet in wat uw vakgebied is.

Robby
Gast
Robby

Zeg waarom post jij onder mijn naam?

ed
Lid
ed

ik heb een zwager die begon net als jou, wist met zijn theoretische kennis precies wat de wereld nodig had….. Hij is finaal naar de klote gegaan….

Bobby
Gast
Bobby

@Robby, wellicht omdat ik ook zo heet? Wist niet dat er al iemand met deze naam actief was hier. Ik verander mijn naam met liefde in Bobby hoor, als ik jou daar een plezier mee doe.

Robby
Lid
Robby

Dat zou ik heel fijn vinden smile Dank je

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Ik snap het niet meer. Wie is nu Robby en wie is nu Bobby? Is het misschien handig als beide heren zich opnieuw voorstellen op dit forum? Dit komt de overzichtelijkheid niet ten goede. Onoverzichtelijke situaties kan onzekerheid teweegbrengen bij mensen die gevoelig zijn voor veranderingen.
Evert

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Het is en blijft komkommertijd. Het is te hopen dat er binnenkort weer eens echt iets concreets te melden is! Het is en blijven voorlopig speculaties waar we niks aan hebben. We moeten vooralsnog uitgaan met de mogelijkheden die we nu hebben. En die zijn zeker als alle geblesseerde  spelers terug komen helemaal zo slecht nog niet !

Brames1896
Gast
Brames1896

En vandaag het bericht dat Overmars Frenkie (en van Beek en de Ligt) tegen geen bedrag laat gaan. Zelf verwacht ik er ook niet veel meer van, maar de tijd zal het vertellen.

Sprang
Lid
Sprang

Eigenlijk vrij apart. Frankie heeft eigenlijk nog bijna niks laten zien bij Ajax. En alles wat hij wel liet zien stond ie oo de verkeerde plek.

Nillis
Lid
Nillis

Laat ze maar tegen elkaar opbieden dan!!

Robby
Gast
Robby

Is alleen maar goed voor zn prijs. Frenkie gaat op deze manier de financiële middelen voor de aankoop en de verbouwingen van het stadion regelen. Toch hoop ik dat we een gedeelte van dit geld ook in de jeugdopleiding gaan steken. Zodat er meer Frienkies komen alleen dan wel een die een aantal jaar in het eerste speelt.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Frenkie gaat naar Barça mochten de clubs er (nog) niet uit komen blijft ie nog un jaar bij Ajax. Gaat niet naar PSG. (Teminste dat denk ik)

Rijenrakker
Gast
Rijenrakker

Juist ja. Nou ik denk het niet. “un” jaar?? Ben je zat Forza Tilburg?