Programma Koningsdag; wedstrijd 14.30 uur

5
1708

Koningsdag, de open dag van Willem II, vindt zaterdag (27 juli) plaats. Tijdens de Koningsdag wordt de staf en selectie van Willem II voor het seizoen 2019 – 2020 gepresenteerd. Daarnaast speelt Willem II om 14.30 uur de vriendschappelijke wedstrijd tegen OFI Kreta.

Op onze Koningsdag is veel leuks voor jong en oud te beleven. Zo kun je een balletje trappen op het straatvoetbalveld of in de pannakooi, bij verschillende kraampjes meespelen om mooie (Willem II-) prijzen of een drankje drinken met andere Willem II’ers op het plein bij Jupilercafe D’n Beitel. Ook is aan onze jongste supporters gedacht: zo is er onder andere een stormbaan, kun je je laten schminken en kun je uiteraard op de foto met Kingo!

Ook Stichting KingZine is uiteraard aanwezig voor alle Vrienden van KingZine om hun jaarlijkse cadeautje te scoren en verkopen we onze ‘Trots op Tilburg’ merchandise.

Hieronder lees je het gehele programma.

Programma
13.00 uur / Terrein open
13.45 uur / Stadion open
14.30 uur / Willem II – OFI Kreta
17.00 uur / Spelerspresentatie
17.30 uur / Handtekeningen en foto’s scoren van jouw Willem II-helden!
18.30 uur / Einde Koningsdag

Oefenwedstrijd tegen OFI Kreta
De laatste wedstrijd van de voorbereiding is om 14.30 uur tegen OFI Kreta. Deze wedstrijd is gratis en zonder kaartje toegankelijk. Je kunt vanaf 13.45 uur terecht in de vakken A, B, C (KingSide) E, F, G, H en J (lange zijde). LR is zoals gebruikelijk geopend als rolstoeltribune.

Seizoenkaart en 10% korting!
Naast losse kaarten voor de openingswedstrijden van het seizoen (Vitesse-thuis en FC Emmen-thuis) kun je zaterdag ook direct jouw eigen plaats claimen voor een heel seizoen. Een seizoenkaart geeft je niet alleen toegang tot alle 17 thuiswedstrijden in de Eredivisie maar ook direct een korting van 10% op alle producten in de Willem II-fanshop die je direct kunt gebruiken!

Wil jij niet wachten tot zaterdag en nu al je plekje uitzoeken? Bekijk dan alle informatie omtrent prijzen en beschikbaarheid op www.willem-ii.nl/seizoenkaart.

Parkeren
Kom je met de auto? Parkeren kan gratis op P2 (voor de KingSide) of op P3 (Goirlese zijde van stadion). Fietsen kunnen zoals bij thuiswedstrijden op de welbekende plekken gestald worden.

Tot zaterdag!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
dn Baaierd
Lid

Om 17:00 gaat het gebeuren dan worden er denk ik wel spelers gepresenteerd of ze nieuw zijn weet ik niet.

Menneke
Gast
Menneke

Gaan wij nou discusiëren over nieuwe en “tweedehandse” spelers??? … smile wink smile

Een-tweetje
Lid
Een-tweetje

Xavi Simons heeft Barcelona verlaten. Dat is natuurlijk de speler die donderdag bekend wordt gemaakt.

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Spaanse media melden dat ie naar PSG gaat.

Menneke
Gast
Menneke

Kan er iemand een watersproeier op het voorterrein neerzetten??? We zitten dan nog steeds in een hittegolf!