Prijzen, prijzen, prijzen

3
2066

Zoals eerder al bekend gemaakt is er komende zondag een online show voorafgaand en na afloop van de thuiswedstrijd tegen PSV. In deze show komt door middel van interviews en rapportages de rol van de supporter centraal te staan. De Matchday @ Home beleving bestaat uit twee onderdelen. Voor de wedstrijd kun je van 15:00 – 16:30 uur genieten van de live-uitzending. Na de wedstrijd gaat het programma van 18:30 – 20:00 uur door. De live-uitzending is professioneel samengesteld en zit vol met prachtige anekdotes over de club, de fanatieke supporters en de KingSide. Wil jij Matchday @ Home volgen? Dat kan helemaal gratis! Op de wedstrijddag wordt er een link geplaatst op Tilbo.com . Hier kun je de live-uitzending volgen.

We gebruiken deze show ook om te collecteren voor Tilburg Tifosi. Daar waren we al mee begonnen middels de verkoop van een bierpakketje voor tijdens deze show. Dit pakketje kan je alleen vandaag (woensdag red.) nog bestellen en dient donderdagavond opgehaald te worden, klik hier om het bierpakketje te bestellen.

Ondanks dat geven aan de collecte voor Tilburg Tifosi sowieso een goed idee is worden er toch wat prijzen beschikbaar gesteld. Onder de donateurs worden de volgende prijzen verloot:

  • Een wedstrijdshirt van Dries Saddiki met handtekeningen van de hele selectie
  • Een jubileum thuisshirt van het seizoen 2021/2022
  • Een jubileum uitshirt van het seizoen 2021/2022
  • Een all black trainingsstaf trainingspak
  • Een officieel jubileumboek
  • Een kledingpakket van KingSide clothing

Om deze show wat meer onder de aandacht te brengen kon je gisteren op veel social media kanalen al een filmpje van Ruud Boymans zien. Onderstaand nogmaals het filmpje, en luister naar Ruud!

Zie hier het shirt van Dries Saddiki dat gewonnen kan worden.

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments