Prijzen bekerfinale bekend; maandag start kaartverkoop

46
3401
Isak in duel met de Jong (foto: (c) Toin Damen)

Maandag 8 april start om 17.00 uur de kaartverkoop voor de TOTO KNVB bekerfinale, die op zondag 5 mei om 18.00 uur in de Rotterdamse Kuip gespeeld wordt tegen Ajax. We staan voor de vierde keer in de clubhistorie in de bekerfinale en willen er uiteraard met zoveel mogelijk Willem II’ers een fantastische dag van te maken!

De organisatie van deze dag kost veel tijd en moeite. Om het voor iedereen zo eerlijk en gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we voor onderstaande verkoopprocedure gekozen. Hieronder vind je alle informatie, zoals de prijzen, verkoopfasen en beschikbare stadionvakken.

Prijzen
Het is mogelijk om per buscombi en autocombi te reizen. Kaarten voor de buscombi kosten € 47,00 per stuk. In dit bedrag zijn de toegangskaart en vervoerskosten opgenomen. Een autocombikaart kost € 38,50 per persoon. Per auto móet een parkeerkaart (à € 12,50) besteld worden.

Voor supporters jonger dan 13 jaar of 65 jaar en ouder geldt géén korting. De prijzen zijn na berekening met de KNVB en busmaatschappijen tot stand gekomen. De prijzen zijn voor iedereen gelijk.

Online verkoop
De verkoop geschiedt enkel online. Voor aanvang van de kaartverkoop publiceren wij hier nog een kort en krachtig stappenplan dat je hanteren kunt tijdens het bestelproces.

Supporters die hulp willen bij het online bestellen, kunnen iedere werkdag van 09.00 tot 17.00 uur bij de receptie in het stadion terecht. Ook kunnen we je telefonisch bij het bestelproces begeleiden (tel. 013 5490 590). Naast de vaste openingstijden zijn we op drie dagen extra lang geopend om supporters telefonisch, via de chat of bij de receptie te helpen. Willem II richt tijdens deze avonden extra servicepunten in.

Extra openingstijden 
Maandag 8 april t/m 20.00 uur
Woensdag 10 april t/m 20.00 uur
Dinsdag 16 april t/m 20.00 uur

Verkoopfasen
Er is voor gekozen om de verkoop op te splitsen in vier fasen. In de eerste drie fasen is het enkel mogelijk een vervoerswijze te kiezen.

Fase 1: seizoenkaarthouders* kunnen één autocombi- óf buskaart bestellen.
Fase 2: seizoenkaarthouders kunnen twee autocombi- óf buskaarten bijbestellen.
Fase 3: geregistreerde supporters (zonder seizoenkaart) kunnen één kaart per account bestellen.
Fase 4: supporters die als vervoerswijze voor de bus hebben gekozen ontvangen in fase 1, 2 en/of 3 een couponcode. In fase 4 kies je met deze couponcode online voor een bus en daarmee ook het vak, want elke bus is gelinkt aan een vak.

* Heb je meerdere seizoenkaarten op één naam staan? Dan kun je evengoed per seizoenkaart een kaart bestellen. 

WII Kings
WII Kings-leden die in het bezit zijn van een seizoenkaart via de 013-actie krijgen de mogelijkheid om in fase 1 twee kaarten te bestellen. Waar seizoenkaarthouders in deze fase één kaart kunnen bestellen, krijgen WII Kings leden die in het bezit zijn van een seizoenkaart via de 013-actie de kans om twee kaarten per 013-seizoenkaart te bestellen.

Tijdschema per fase

Fase 1AutocombiBuscombi
Maandag 8 april17.00 uur startGeen verkoop
Dinsdag 9 aprilHele dag verkoopGeen verkoop
Woensdag 10 april12.00 uur einde17.00 uur start
Donderdag 11 aprilGeen verkoopHele dag verkoop
Vrijdag 12 aprilGeen verkoop17.00 uur einde
Fase 2AutocombiBuscombi
Maandag 15 april09.00 uur start09.00 uur start
Dinsdag 16 april12.00 uur einde12.00 uur einde
Fase 3AutocombiBuscombi
Dinsdag 16 april13.00 uur start13.00 uur start
Dinsdag 16 april20.00 uur einde20.00 uur einde
Fase 4Buscombi (keuze vak/bus)
Woensdag 17 april13.00 uur start
Donderdag 18 aprilHele dag
Vrijdag 19 april17.00 uur einde

Autokaarten
Voor de autocombi geldt dat in iedere auto minimaal vier en maximaal zes personen moeten zitten. Er zijn in totaal 900 parkeerkaarten beschikbaar. Wij adviseren onze supporters die van deze optie gebruik willen maken te inventariseren met welke andere seizoenkaarthouders naar De Kuip gereden wordt. Dit bespoedigt het bestelproces. Zorg er dus voor dat de hoofdboeker die namens alle inzittenden bestelt, naast zijn/haar eigen gegevens ook alle achternamen en klantnummers van de overige inzittenden bij de hand heeft. Door middel van het invoeren van het klantnummer en de achternaam is het mogelijk om een eigenaar toe te kennen. De autocombikaarten voor alle inzittenden moeten in één transactie besteld worden. Het is niet mogelijk om in een later stadium inzittenden aan jouw auto toe te voegen.

Bij het bestellen van autocombikaarten is het bestellen van één parkeerkaart per auto verplicht. Deze kost € 12,50 en geeft enkel toegang tot P10 (Beverwaard) tussen 13.45 en 16.30 uur. Als alle eigenaren zijn toegekend en de parkeerkaart erbij is gekozen kun je de bestelling afronden.

De adresgegevens van P10 zijn te vinden op de parkeerkaart. Supporters ontvangen na de bestelling een parkeerkaart en een e-ticket waarop alle barcodes van de inzittenden op staan. Deze worden allemaal gescand en omgewisseld bij het omwisselpunt. Omwisselen is mogelijk bij het parkeerterrein (P10) tussen 13.45 – 16.30 uur.

Vaste vakken autocombi
Heb je voor de autocombi gekozen? Dan word je automatisch ingedeeld in de vakken U, UU, VV of TT. Er is geen keuze voor eerste of tweede stadionring mogelijk. Uiteraard wordt aan alle personen in één auto hetzelfde vak toegewezen. De kaarten worden willekeurig verdeeld tijdens het omwisselen. Ben je van plan om met een groep ten grote van meer dan zes personen af te reizen? Dan adviseren we om met meerdere auto’s samen te reizen, zodat daar bij de uitgifte van toegangskaarten rekening mee kan worden gehouden.

Buskaarten
Heb je een buskaart besteld? Dan ontvang je na jouw bestelling succesvol te hebben afgerond per e-mail een couponcode (PDF). In fase 4 kun je aan de hand van deze couponcode een bus en vak kiezen. Op deze manier is het mogelijk om met kaarten die in verschillende fasen besteld zijn, toch met jouw vrienden/familie in dezelfde bus en vak te zitten. Een seizoenkaarthouders kan in fase 1 ook buskaarten voor andere seizoenkaarthouders bestellen, mits deze ook eigenaars toekent.

Vakken / Bussen
Supporters die met de bus gaan, kunnen kiezen uit de vakken Q, QQ, R, RR, S of T. Seizoenkaarthouders die in het Koning Willem II stadion in de vakken A, B, C (KingSide) E of M zitten, reizen met het eerste buscluster mee en mogen kiezen uit de sfeervakken R, S en T.

Vertrektijden nog niet bekend
Omdat Willem II nog met verschillende busmaatschappijen en de KNVB in overleg is over bijvoorbeeld de indeling van de busclusters en vertrektijden, zullen wij hierover in een later stadium op terugkomen.

Vragen?
Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 013 5490 590 of info@willem-ii.nl

Op naar een mooie finaledag op 5 mei in De Kuip!

46 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments