Prijs kaart uitvak max 15 euro

21
2292

Er bestaat een grote kans dat kaartjes voor een uitvak bij eredivisieduels maximaal 15 euro gaan bedragen. Deze afspraak hebben de eredivisieclubs gezamenlijk afgesproken. Het Supporterscollectief Nederland heeft hierop aangedrongen en wordt daarin ondersteund door de KNVB.

Lees hier het nieuwsbericht op de site van Supporterscollectief Nederland

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Zekur
Gast
Zekur

Toch nog even over Frenkie, Barca moet en zal hem overnemen van Ajax, is inmiddels wel bekend. Dat gaat dan toch naar de 50 miljoen x 15%!!

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Het is echt oorverdovend stil aan de Goirleseweg. Alweer 3 weken geleden werd Pol Llonch gepresenteerd. En onze “Spaanse verrassingen” ? Ik heb sowieso al weinig vertrouwen in hun komst. Ik heb het graag mis, maar ik denk niet dat ze komen. Of zouden de heren Berry en Joris eerst de eventuele verkoop van Sol willen afwachten? Ja, dan begrijp ik  het wel. De selectie is al groot genoeg.. …. En Abubakar? Dat gesprek was 2 weken geleden. Geen idee wat er met hem gebeurt. Het zal niet belangrijk genoeg zijn om even door te geven aan de achterban wat… Lees verder »

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Ik denk dat die spaanse verassingen eerst wachten tot na het wk zoals velen andere die op dit moment deelnemen aan het wk om zich volledig te focussen. Just kidding, maar met de shirt presentatie zal ook de nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd worden neem ik aan. Dan zullen vanaf volgende week denk ik wel spelers worden gecontracteerd.

Nillis
Lid
Nillis

Welke nieuwe sponsor? wink Dat wordt een whitelabel shirtje..

Snorro
Gast
Snorro

Het is niet te hopen dat we veel geld betalen voor een verassing.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Tricolores, moet je mij is vertellen wie zijn selectie al nagenoeg rond heeft. Het is overal opvallend stil. Zwolle heeft al 5 spelers gehaald, maar daar zijn er volgens mij nog meer vertrokken dan bij ons. Als je naar de clubs in NL kijkt is het overal opvallend rustig en stil.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ vanberkel

PEC Zwolle >> vertrokken 7 nieuw 5;

Willem II >> vertrokken 16 nieuw 2

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ vandergijp

Ik geloof er niks van dat maandag de nieuwe sponsor bekend wordt.. Maar goed laat me graag positief verrassen

 

UNITED
Lid
UNITED

Enige wat ik verwacht is sluikreclame van witte reus. Berry heeft aangegeven dat de kans erin zit dat we met een wit vlak de competitie in gaan. Dan zou ik daar eerder op rekenen dan dat het in 2 weken opeens opgelost is. Maar zonder wishful thinking zouden we geen Willem II supporter zijn.

 

TheObserver
Lid
TheObserver

ieder heeft zijn eigen opvatting over hoe WillemII (Joris) zijn aankopen momenteel doet, ik deel echter ook de mening van tricolores1896, zei ik vorige week ook al, er moeten teveel vervangen worden. lLees  dat Veldwijk naar Sparta waarschijnlijk gaat (ondanks zijn matige Groningen tijd blijf ik het een gevaarlijke spits in de 16mtr), Bikel naar Bulgarije waar ook al een talentvolle verdediger Pereira van MVV naar toe gaat; en constateer dat Heerenveen met Lammers ws aan de heil gaat , maar deze Lammers wel gesprekken heeft gehad met Nac Heracles en volgens mij Pec Zwolle dan vraag ik mij toch… Lees verder »

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ TheObserver Zo is dat! En de spelers die je noemde lijken me voor Willem II ook echt wel haalbaar. En zo ook de hier al eerder genoemde Hamdaoui, Diemers (niet m’n persoonlijke voorkeur, maar daar gaat het even niet om), De Graafschap en Breinburg zijn ook een beetje met elkaar aan het flirten en nog een rits namen die hier genoemd zijn. M’n gezond verstand zegt me dat spelers van het verlanglijstje al lang gevlogen zijn. Potentiële versterkingen kijken naar de club, het geld, maar zeker ook de selectie waarin ze terecht komen. Als Haye en Ogbeche binnenboord waren… Lees verder »

TheObserver
Lid
TheObserver

Laten we hopen dat we allebei er flink naast zitten, en dat we allebei verrast worden met een topselectie , dan trek ik het boetekleed als 1e aan !!

Ogbeche was op leeftijd , blessure gevoelig en een grootverdiener en Haye heb ik 1,5 jaar vaak verguisd…vond het een zoutzak vaak, dus enigszins wil ik best in de denkwijze mee van WillemII maar je haalt geen 15 vervangers van het kaliber Rienstra e.d, dat lukt zelfs geen FcUtrecht en Az. Vandaar ik wat minder fors had doorgeselecteerd..of wat we nu roepen sneller gehandeld .

 

vak-a
Lid
vak-a

En weer een weekend voorbij!!

En weer geen nieuwe spelers!!

En nog steeds geen nieuwe hoofdsponsor!!

 

Maximaal
Gast
Maximaal

Uiteindelijk komt er wel een nieuwe hoofdsponsor. In het uiterste geval een bestaande sponsor, die wat meer betaald.

Menneke
Gast
Menneke

Ik snap nie dè “men” fox sports neemt…

Het eerste wè Adolf Trump doet is fox opzetten om z`n racistische mening bij te spijkeren.

 

Adolf Wilders is bijna overtuigd om dè te volgen…

 

 

Franciscus Sol
Lid
Franciscus Sol

Ga lekker naar de Tweede Kamer als je er toch zoveel vanaf weet.

‘T is maar voetbal pik.

ABC
Gast
ABC

Prijsafspraken? Als dat met andere goederen gebeurd is er gelijk sprake van Kartel vorming..

Leuke prijs, al zullen kaarten welke normaliter goedkoper waren nu ook eerder 15 euro gaan kosten

Nul13
Gast
Nul13

Dat is eerder toch tegen prijsafspraken waarbij de prijs omhoog gaat. Dat is verboden, om de consument te beschermen. Wanneer de consument er beter van wordt lijkt me niet dat dat erg is.

de rammelaer
Beheerder

Daarnaast is het zo dat er bij een (auto)combi ook nog eens 40% af gaat.

JTW
Lid
JTW

Voor de meeste wedstrijden zal dit voor ons weinig schelen, verwacht ik, maar uitwedstrijden tegen de top 3 zullen wel een stuk goedkoper worden. Kan iemand van KingZine dit bevestigen of ontkrachten?!

wil
Lid
wil

Dat is een mooie prijs.