PRESALE: Bestel nu het nieuwe shirt online

6
1838

Met veel trots presenteerde Willem II maandagavond het nieuwe thuis- en uittenue voor het seizoen 2018 – 2019. Bijzonder aan deze tenues is dat ze zijn ontworpen door supporters en de verschillende details op de shirts verwijzen naar Tilburg, Koning Willem II en ons clublied.

De shirts lijken erg goed in de smaak te vallen. De bestellingen in de Willem II Webshop stroomden gisterenavond en vannochtend binnen.

Bestel nu het nieuwe Willem II shirt (thuis en / of uit) online >>>

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tom De Leeuw
Gast
Tom De Leeuw

Gewoon al uitverkocht munne maat…..

#typischwillemII

#alleenbijWillemII

#supportyourlocal

Dirruk
Gast
Dirruk

Ik hoorde dat de 2e bestelling er al aankomt dus dan zal jouw maat er wel weer tussenzitten. Het zal alleen wel zo zijn dat ie dan weer snel uitverkocht zal zijn want geld uitgeven om geld te verdienen staat niet in het boekje “zaken doen” van Willem ll.

 

patje1896
Lid
patje1896

Beste Meneer de Leeuw,

Uw maat 5 x XL heeft nooit in het assortiment gezeten.

Dus mijn voorstel is om in het aankomende seizoen toch wat minder BIER te drinken.

Mvg

Brames1896
Gast
Brames1896

Prachtige shirts, ook dat de kraag een old-school look geeft aan het shirt (thuisshirt), ik hou daar wel van. Ik ben alleen wel benieuwd hoe het shirt er verder van achter uit ziet, daar heb ik nog nergens afbeeldingen van gezien (iemand een linkje?).

Maaszult
Gast
Maaszult

Gisterenavond meteen besteld dat uitshirt! Inderdaad een van de mooiste shirts ooit. Thuisshirt komt nog wel als de sponsor erop staat, dat witte vlak vind ik een stuk lelijker dan wanneer er een sponsor in staat. Maar het uitshirt is zo perfect!

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Prachtig, de mooiste shirts ooit van ons Willem II vind ik! Vooral met dat goud wat uit het logo komt. Had zeker niet verwacht dat het dit zou worden. Top dat deze mooie shirts samen met de supporters tot stand is gekomen en hopelijk gaan we met dit mooie shirt ook een mooi seizoen beleven! Ik kan niet meer wachten tot het nieuwe seizoen weer begint.

Jammer trouwens dat de maten anders vallen, dat wordt helaas wachten tot ze in de fanshop liggen maar beide shirts gaan zeker aan mijn collectie toegevoegd worden!