Premier League-droom bij Willem II: ‘Ik wil dat andere clubs me waarderen’

3
677
Daniel Crowley (foto: Toin Damen)

Willem II-middenvelder Daniel Crowley heeft helder voor ogen waar het met zijn carrière heen moet. De Premier League is en blijft het doel.

“Spelen in de Premier League is een droom van iedereen. Ook van de Nederlandse jongens en de andere spelers hier”, zegt Crowley tegen Omroep Brabant. “Ik vind het de beste competitie van de wereld. Ik blijf er hard voor werken. Het is mijn eigen doel, maar ik kan dat niet bereiken zonder mijn ploeggenoten. Als we niet winnen wordt het alleen maar moeilijk. Daarom moeten we blijven winnen: voor de club, de fans, de trainers en onszelf.”

De oud-speler van Arsenal en Aston Villa (21) heeft geduld. “Het is een droom, een verre droom. Ik maakte me vroeger zorgen over de toekomst, maar daar kan ik niets mee. Ik moet me elke dag concentreren, beter worden als speler en persoon. Dit is de eerste keer dat ik zoveel wedstrijden constant heb gespeeld en ik ben blij hier, waarom dan veranderen? Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet wil dat andere clubs me waarderen, maar ik concentreer me alleen op Willem II.”

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments